A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Kedves East17.Azért a rókagomba meg rózsa nem 2-3 órás növény.Az aratásukért kapott összesen 6 darab felröpi meg kicsit nonszensz.Szerinted ezek után van kedvem úgymond hosszú érésüeket ültetni?

2. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

nos a 3 titok - 2 egerentyű lik 1 mosomedventyű asszonyság - legalább lesz ki mosson rám xD

na azért nem eszt vártam - mind 1 ez van :mad:

3. Akela

Akela Fórum ismerője

Jávor-kifutó, aranymosó, kecske narancs

4. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Gratu! A hörcsögről mesélnél,hogy az milyen?xD

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A hörcsög az a pocok xD

Gio kedveli ezt.
  6. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok! Titkaim: 2 rókalyuk, ÉÉÉÉs egy narancs ló. xD Elfér a ménesben ;), lehet, hogy ő lesz az új tenyészcsődör xD.
    Maradt is még 126 felröppenőm.
    Jó játékot továbbra is!

7. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Én a pockot hörinek hívom :D A lényeg hogy rágicsálólény xD

Gio kedveli ezt.
  8. Gio

Gio Fórum bárója

Értem én, végül is egy családxDxD.

PityuGeri kedveli ezt.
  9. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    egítséget szeretnék kérni 5 szintre póbálok beadni 75 értékben tortát, de nem veszi be. A hiányzó mennyiség 50 db. Hogyan lehet ezt beadni?

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben van lehetőséged, akkor tegyél ki 3 alap sütit majd azonnal be is szedheted, így lesz három 25 pontértékű tortád amit beadhatsz. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor a supporton jelezd a hibát.

11. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Köszönöm a segítséged!

12. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm a választ a reggeli pörgetés után megpóbálom kitenni és beszedni a kapot tortákat.

13. -East17-

A gondot az okozza, hogy csak pontosan annyit fogad el a gép amennyi hiányzik. Tehát ha 25 akkor 1 sütit kell kitenni..és így tovább.

14. kukori80

Bocsi East de az előbb írtam hogy nálam is ugyanez volt. Aki kézzel arat annak nem rakja be a pajtába. Leveszi a területről de eltűnik a süti. Kiléptem és nem volt a pajtában. Erre megint kiléptem és mikor visszamentem akkor láttam hogy nincs learatva. Megint leszedtem, nyomtam egy F5-öt és csak akkor került be a pajtába. Szóval nem egyedi eset aki kézzel arat.

15. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

A három ól: pocok, mosómaci, sas. Mindegyik van, de szerintem ezek jók, én örülök nekik :)

Gio kedveli ezt.
  16. -East17-

Szia!

Ha figyelmesen elolvasod, a játékostársad beadni nem tudja, nem learatás gondjai voltak:

Én pedig erre válaszoltam

17. kukori80

Nekem is beadási gondjaim voltak, ugyanis nem rakta be a pajtába amit leszedtem és be se került az eventes beadásba se

18. Bözse

Bözse Rutinos

Végre az event letudva. A tortákra kellett várnom, a cucc már bedobásra készen várakozott a pajtában. Reggelre a titokra is fény derül, hogy mit is rejtenek az ólak. Azoknak akik még küzdenek a felröppenőkért, vagy az eventgaz utolsó darabjaiért 1 kis tuning, avagy hogy használd a traktorodat ha sok a melóxD

mica60 és Akela kedveli ezt.
  19. -East17-

Igen, értettem amikor elolvastam. Ettől függetlenül a másik játékosnak nem voltak ilyen gondjai, az ő kérdése másra vonatkozott.

bisztriz2 kedveli ezt.
  20. Gio

Gio Fórum bárója

ui: A titok ólak nem lettek rosszak:mosómedveodú, medvebarlang és sünodú.

alpha58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.