A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

Én is kész vagyok. A 3 titokól: egér, sas, narancs pulyka.

2. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Köszönöm, így fogok tenni. :)

3. mica60

mica60 Járnitanuló

Szisztok!
    Nekem már csak 10 tortácska hiányzik, és kész

4. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kész lettem én is. A titokólak: sas, róka, narancs juh. Mindegyik volt már.

5. *skimmia*

*skimmia* Fórum-zöldfülű

Szép estét! Háááááááát,nem ma kezdtem a játékot,de vért izzadtam az utolsó feladat teljesítéséért. Végül sikerült és ez a lényeg! :)

Gio kedveli ezt.
  6. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!
    Event befejezve, titokólak: Medve, Macska, Aranymosó alap...
    De nem panaszkodom. :)
    Aki még dolgozik: HAJRÁ!!!

magdi06 és Gio kedveli ezt.
  7. Joye

Joye Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Event kész. Titokólak: vakond medve macska
    Sok sikert a még küzdőknek!

Gio kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm szépen ! Neked is sikerülni fog, sikerülnie kell !! (Szeretném tudni az eredményt)

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

10. Bonisz-tanya

Bonisz-tanya Fórum-zöldfülű

Engem csak az bosszant,hogy mindent megszerzek és a dekorációk nem kerülhetnek fel a felhő sorra. Végül is a többi meg van ez a lényeg. Sajnos nem néhány hanem 300 db körül hiányzik. reggel 1x1-es be hosszú beérésű szüret lesz,de nem hiszem,hogy ennyit össze lehet szedni :(

-Sandika- kedveli ezt.
  11. vm68

vm68 Rutinos

Titokólak: egérlyuk, jávorszarvas, róka. Van mindenből bőven a raktárban :D

Gio kedveli ezt.
  12. anci091551

anci091551 Haladó

Kész lettem az eventtel, a titokólak reggelre készen lesznek. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőlük.

Gio kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Nah, én is ideértem . :p
    Felhősor a helyén, a titkos tenyészetek a következők lettek: 1 x rókalyuk, 1 x narancs halastó, 1 x pocoklak. :)
    Gratula mindenkinek, aki befejezte, [​IMG] és szurkoljunk azoknak, akik még küzdenek!:inlove:

judykruz, macska49, vm68 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Szép estét mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni- a 4-dik feladatnál képtelen vagyok beadni az utolsó 2 tortát. Meg üt a guta készen lehetnék, de valamiért nem veszi be.

15. boszieva

boszieva Fórumszaki

Végre hazaértem és be tudtam fejezni az eventet! Felhő beizzítva, ólak kirakva! :)

Jó, hogy mondod! Arra gondoltam, hogy 24 órával a vége után indítják a scriptet! Abba meg nem gondoltam bele a reggeli kómában, hogy nem is tudom akkor már kirakni a tortákat! o_O
    Köszi! Nem is tudom, hogy eszembe jutott volna -e!

Végre leesett a papírtantusz! Sokáig tartott ebben a viharos időben! Nem baj, ezt is a reggelre fogom! :music:

Szóval van 18 db minitortám, holnap jön még hozzá 30 db. Lesz mivel kísérletezni! :pxD

Eredményhirdetés a következő event csevegőjében! ;)

Ui.: A növények megtartására én is gondoltam már, de nem volt még olyan növény, amit meg akarok tartani. Igazából ezek sem olyanok.
    Sorry, akiket bánt ez a kijelentés. 8)

16. -East17-

Szia!

Úgy tűnik, hogy csak pont annyi értéket fogad el, mint amennyi hiányzik. Amennyiben lehetőséged van, akkor tegyél ki annyi sima tortát amennyiszer 25 pont kell, és azonnal le is arathatod. Így menni fog. Ha nincs módod rá, akkor írj a supportnak, ők tudnak segíteni.

17. Hulidza

Hulidza Junior szaki

próbáld ki mogyoróval.nekem nemrég ért be és úgy tűnik ez a nyerő.24 felröpit kaptam.Most vegyesen ültettem.Szédültre simán vízzel,trágyával.bölcs tölgynél komfortba.mindennel megszórva.

18. Nox1982

Nox1982 Fórum-zöldfülű

CSak tudnám hogy fog összejönni 700 képregény hogy meglegyen a paszuly. most 636 van vetek aratok Répás-almás répáskenyér s mégsem halad. Ez van összes farmomon ezt nagyon kiszámolta valaki!!

19. -East17-

Szia!

A TP növelő bónuszok és a csatni, nem hatnak a felreppenő mennyiségre, ne ebben bízz.

20. boszieva

boszieva Fórumszaki

Éjszakára hosszút! ;)

Reggel csak összejön az a 64 db!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.