A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

sziasztok aki még it van én is már probálok mindent de még mindig hiányzik 130 nagyon bánt

2. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Sziasztok!

A nyereményként kapott három titokólból Aranymosó hollótanya, Birkanyíró állomás, és Narancs disznóól lett.

3. Gopinatha

Gopinatha Utánpótlás-írogató

Szépen lassan, ráérősen, de én is kész lettem. :)

újfarm53 és czutika kedveli ezt.
  4. vicaanya59

vicaanya59 Utánpótlás-írogató

Mondhatom,hogy én is befejeztem,2-3 óra múlva beérik a még sütőben lévő mini és reggel csak bedobálom.A gazokkal már tegnap megvoltam,vissza cuccoltam mindent a farmra.Jó kis event volt.

5. Pyro

Pyro Utánpótlás-írogató

Helló Mindenkinek,
    a mostani küldetést elkezdtem, de sajna közben be is fejeztem. Nem igazán vonzóak a nyeremények, legalább is számomra. Jó pár küldetést már végig csináltam már. Legalább pár szupertáp nyereményt betehettek volna. Hosszúnak és unalmasnak tartom ezt a küdetést. Ez a véleményem.

bercy58 és pukinyúl kedveli ezt.
  6. Dikegyparaszt

Dikegyparaszt Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ha van rá lehetőséged, időd és sok szupitrágyád, akkor ajánlom a leghosszabb érésű növény ültetését, majd aktiválj egy karácsonyi sütit, fehér ártatlanságot, majd vizezd, trágyázd, és szupitrágyázd 2*2-es területen!!! Nekem így a tönkölybúza, szegfű 3 óra alatt kész volt...egy farm területen adott a szegfűre egy aratásnál 24-32 között felröpit, én az össze sterületen 2*2-esbe ültettem és vagy 3szor arattam le egy nap, és meglett a hiányzó 260 db felröpim!!! A harmadik farmomra is már csak 6 db kell...de az reggel meglesz. Remélem tudtam segíteni, és megtudod ezt csinálni!

Gio kedveli ezt.
  7. Nox1982

Nox1982 Fórum-zöldfülű

Nekem is úgy néz ki, hogy szűkös lesz. Valszeg nem sikerül de akkor ki rakom a cuccot a kincsesre az ennyi! Kár hogy ezekkel ea felröppenő mennyiségekkel évek óta problémák szoktak lenni! Ez van!

8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Event befejezve végre!
    Most már csak 3 db Titokzatos Tenyészet beérését várom, kíváncsi vagyok mi lesz belőlük:)

Gratulálok akik már befejezték és kitartás akik még csinálják.

Üdv:

DRAGON86

Gio kedveli ezt.
  9. h-ani

h-ani Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A segítségeteket kérném képregény ügyben. Ha tudtok kérlek küldjetek nekem!!! Köszönöm! h-ani

10. Katyvasz

Katyvasz Utánpótlás-írogató

Sziasztok:)
    A tenyészetek,Gólya--Sün--Sas:sleepy:
    A békát--kakast még mindíg várom:cry:
    Üdvözletem jó bontást;)

Gio kedveli ezt.
  11. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Jajj nagyon izgulok. Ilyen titkoknál mindig. Már nagyon várom a reggelt. Egy kicsit szurkoljatok, nagyon szeretnék egy rózsaszín ólat.
    Mindenkinek szép álmokat jó éjszakát, irány az ágyikó. Reggel 7-kor mindent megtudok.

Gio kedveli ezt.
  12. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok. A tegnap esti 310es felröpi hiányomat lefaragtam 175re :) Még mindig sok,de igyekszem és nagyon bízom a sikerben. Sok jó ötletet kaptam töletek az elmúlt napokban,amit nagyon szépen köszönök. Ha mégsem sikerülne,akkor sem keseredek el,max a szupertrágyák miatt,mivel nincsenek mamut fáim és elég nehéz igy szereznem. Gratulálok azoknak akik végeztek,én még nem adom fel!! :) Sok szerencsét a többieknek,akik még csinálják.

Gio kedveli ezt.
  13. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Nekem 163 hiányzik, de a rózsa tényleg elég rosszul adja. De még mindig az a legjobb, abból van valami kinemesítve, így simán is beérik 8 óra alatt. Nem tudom megéri e szupitrágyáznom erre, hoz e annyit amennyi kell 3 kör alatt. Mert ha meg elköltöm a trágyát, és mégse lesz meg, akkor morcos leszek. :)

14. Hulidza

Hulidza Junior szaki

torták kitéve mázzal bevonva.még maradt is ki két máz.637 felröpivel várom hogy beérjen délelőtt 2 területen a mogyoró és egyen a liliom.Remélem összejön az a hiányzó 63 darab.
    Külön köszönet azoknak akik felröpikkel segítettek valamint jó tanácsokkal.Szeretem a farmeramat,ezért is kezdtem újra 4 év kényszerkihagyás után.De ez a játék nem lenne olyan amilyen ha TI segítőkész gazdák nem lennétek.

Gio és kanzlerviki kedveli ezt.
  15. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Látod ezzel én is pont így vagyok. Ahogy látom egyformán állunk,nekem is annyi kell "már csak" :D

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szi
    Titokóljaim: Strucckarám 3.szint piros, Macskaházacska, Rókalyuk. Nagyon örülök -habár a hőn áhított sün, béka, kakas nem lett meg-.

Gio és suba_klara kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Mindenkinek kívánom óhaja szerint legyen a titokól.

18. culybaly

culybaly Fórum-zöldfülű

A játék készítői ne legyenek már ilyen szőrös szívűek 24 órával toldják már meg az eventet ha már ilyen szűkmarkúan mérték a felröppenőt :( Volt már ilyen máskor is. Mindenki arra panaszkodik,hogy nem lesz meg a képregény.

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Jó reggelt!
    Az event kipipálva,a titok ólak kirakva,majd délután megtudom,hogy mik lettek! Jó munkát aki dolgozik,jó pihenést aki oda haza van! No meg a gyerkőcöknek jó tanulást! :)

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  20. emancika

emancika Aktív író

Nekem is csak akkor lesz meg, ha csoda történik! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.