A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Petra-1999

Petra-1999 Utánpótlás-írogató

Tegnap még én is ezt hittem,de mára sikerült befejeznem igaz alig tudtam aludni 8) , de még van 2 órám rá!
    Hátha sikerül neked is ;) !

2. emancika

emancika Aktív író

Most arattam le mindent és 106 kellene, ezért írtam, hogy csak a csoda, mert más már nem igazán!

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Leszedtem a titokólakat és lett,1 sas, 1 mosómedve, narancs lóistálló. Úgy látszik csak régiségek vannak.

4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Ma reggelre kikeltek az event során szerzett titokóljaim :D Szerencsésnek mondhatom magam: 1 gólya, 1 süni és 1 narancs pulykaól :) Nagyon örülök.

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  5. emancika

emancika Aktív író

Titok óljaim: nyúl, ló, egér :-(

6. Natlozata

Natlozata Fórum-zöldfülű

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Másfél óra és beérik a hiányzó minim is,Felhő szerintem csak a homlokomon lesz,mert még hiányzik 104 képregény.Igaz jó hosszú gazokat ültettem éjszakára,talán van remény.A titokólakban reménykedem ha szerencsém van és a szokásos amiből már bőven van-ot adja akkor lassan ólanként egy focicsapatra való összeáll.

7. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Halihó!

Tegnap este befejeztem az eventet. A titokólak: piros juh, mosómaci, retró hódvár ++ (!!!!). A piros ólnak igazán örültem. :) A hódvár...-.-

8. csipus

csipus Fórum-zöldfülű

sziasztok.
    nem nagyon szoktam panaszkodni de a 3 tenyészetből lett 1 guánógyáram 1 angóra meg 1 2 szintű nyúl ketrec ráadásul beadtam mindent de még 56 képregény hiányzik tehát tökre felesleges volt megcsinálni a feladatokat részemről ez volt az utolsó.
    Szép napot mindenkinek remélem van akinek sikerül végig csinálni

kebajo kedveli ezt.
  9. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Jó reggelt !Titok ólak ,gólya,vakond sas .Mindből van ,örülök nekik.Tetszett az event bár a képregények miatt vasárnap meg izgultam .A hosszúakkal tudtam pótolni .Üdv mindenkinek !

Gio kedveli ezt.
  10. katicaa

katicaa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Azt hittem, h most is adja a felröpiket az eventnövényekkel arányban. Hát nem még kell 100, báár 1 óra múlva aratok. (titokban a munkahelyemen) majd látjuk.

11. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Jó reggelt!
    Nagyon bosszankodom, mert az utolsó feladat nem lesz készen :( Még hiányzik 200 képregény. Hosszú idő óta ez az első event, amit nem sikerül teljesíteni. Kár

kebajo kedveli ezt.
  12. anitahemzo

anitahemzo Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem nem lesz felhőm,96 kregény hiányzik.Ez van ,pedig 91.-es szintű vagyok. A felröpiket mindig gyéren adja bármit vetek.Utálom így az egészet!

judykruz és kebajo kedveli ezt.
  13. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nekem is már csak jó pár felröpi hiányzik , de én már aratás után vagyok és mennem kell dolgozni. Picit szomorú vagyok....

14. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. Valakinek meg van teljesen az event és van róla a teljesről fénykép? mert én csak a 3-ik ig tudom nézni, olvasgatni ( mert eddig tudtam haladni , ez van de azért ogy is ami kell megvan :)) és a másik három oldalt szeretném megnézni mert nekem ezek a képregények tettszenek :D :D

Üdv: garazda74

15. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok! Estére befejeztem az eventet, pedig 2 napig nem voltam.
    Reggelre a titok ólak is meglettek: 1 süni, 1gólya , 1 sas. Ez rendben van.
    Hajrá aki még küzd. ! Aztán fel a sörözésre, holnaptól jöhet az októberfest...

Gio kedveli ezt.
  16. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

A titkosak: pocoklak,macskaházacska,narancs háp-háp lett.

Gio kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    4. oldal:

5. oldal:

18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok !

suba_klara kedveli ezt.
  19. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Betársulok a gyér felröppenősök sorába, még 49 hiányzik, igaz még növöget a földben egy adag mogyoró. Remélem kiadja....-.-Mindazonáltal ennyire még sosem mentem koppra, vagy csak nagyon ritkán.....o_O

20. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok
    Az event kész a titkosak narancs méh narancs strucc piros coca , a mai tortákkal érdemes még foglalkozni?

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.