A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tirolo

Tirolo Utánpótlás-írogató

Hát ez sem az én eventem. Elpocsékoltam az elején 1 napot és már esélyem sincs 11000 cuccot learatni a léggömbből. Többieknek sok sikert és szerencsét a titkos tenyészetekhez.

2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Titokólak:narancs disznó,róka,pocok.... pocok invázió van,de rókát is sokan kaptak.Kár,hogy már sok van a menűben:(

Gio kedveli ezt.
  3. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Jó reggelt!

A titokóljaim nem kápráztattak el :( 1-1 narancs kecskeól, halastó és pocoklak... no, mindegy a felhősor legalább már megvan, ma reggelre 80 plusz felröpim van már...

Gio kedveli ezt.
  4. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    kész lettem az eventtel tegnap, a titokólakból egy róka, egy maci és egy narancs halastó bukkant elő. Lehetett volna jobb is, de ez legalább ingyen van, így nem is olyan rossz :D
    Mindenkinek sok sikert és rengeteg felröppenőt kívánok így a hajrában!

Gio kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Xhexania:
    Szia!
    Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

6. pistuka7315

pistuka7315 Fórum-zöldfülű

Titok óljaim n nyul pocok és rőka

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Titokólakból róka, mosómaci és narancs kacsa lett. :) Növényeim megvannak, de még kb. 300 felröpi hiányzik. :(

8. Verus32

Verus32 Járnitanuló

Sziasztok én titokólból aranymosót egeret és és narancs halastavat kaptam. Semmi Jó!

9. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    Event letudva titokol kirakva,kivancsi vagyok mik lesznek

10. Verus32

Verus32 Járnitanuló

Am. az event kész és jó is volt szerintem csak a titokól eléggé ramaty. Na de mindegy!

11. Fruzsómuzsó87

Fruzsómuzsó87 Utánpótlás-írogató

Azt álmodtam, hogy 3 gólyát hoztak a titokólak, úgyhogy igen csalódott voltam, amikor két vakond és egy aranymosó lett belőlük :)

12. Tirolo

Tirolo Utánpótlás-írogató

Gratulálok! Mondjuk fel nem foghatom, hogyan tudtál ennyit kitermelni.

13. boszieva

boszieva Fórumszaki

Jó reggelt!
    A titokólak sas, strucc TSZ és narancs kaptár.

14. Laboviti

15. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Neccesen de meg lesz a felröpi is :sleepy:
    Viszont az utolsó adag sütit reggel raktam ki és csak délután 5 körül lesz kész, az volna a kérdésem, hogy az csak betakarítás után lesz beszámítva? :oops:

16. briguka

briguka Fórum mestere

Mivel a paszulyt nincs nagyon időm nézni igy az utolsó feladattal nem foglalkoztam, a titokólakat szerettem volna elérni és sikerült!
    Amik lettek: jávorkifutó, piros malacól és sünodú! Elégedett vagyok! ;)

Gio kedveli ezt.
  17. Laboviti

Szia!
    A pajtában és a menüben lévő torták, minitorták kerülnek beváltásra. A szkript lefuttatásának időpontja a mérvadó.

18. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok :) Most úgy állok,hogy még hiányzik 105 db. Annyira a határ,h vagy meg lesz,vagy nem. Egyik gazdatársam írta,h neki is meg lesz ha csoda történik. Én is így látom. Tényleg lehetett volna a szokásos 7 napos az event,akkor biztos elkészültem volna és nem lenne oda az összes szupertrágyám . Azért még megpróbálom hátha jön az a csoda. Szép napot mindenkinek :)

SzilvaG, agi967 és Gio kedveli ezt.
  19. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Már csak 13 felröpi választ el az event teljes befejezésétől.Szédült szánton learattam a mogyorót 1*1-n 33 röpi jött.Még hátravan bölcs tölgynél a komfortos mogyoró és egy nagy terület liliom aratása.Ezekből csak összejön már az a 13 darab.

Gio és kiszcica kedveli ezt.
  20. tasak29

tasak29 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nagyon szeretnék még képregényt olvasgatni még nagyon sok kellene, tudnátok segíteni? Nem adom fel előre is nagyon köszönöm tasak29

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.