A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Megszólalt a "másik oldal is".
    Tényt közölt, nem hergelt.

mária4702 és B-Wolf kedveli ezt.
  2. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Event kész, a gyerekek hogy fognak este örülni! :D

Gio és csopke1 kedveli ezt.
  3. reflen

reflen Fórum-zöldfülű

Nekem még 170 felröppenő hiányzik 3 óra alatt ezt képtelenség összeszedni. Hát így jártam.

4. farmerNóri0711

farmerNóri0711 Fórum-zöldfülű

225 db kellene még. A dekorációt már nem lesz hova tennem. Titok ólak narancs pulyka,medve,piros tehén (én bikákat látok benne :))elégedett vagyok egyik sem volt még. Sajnálom hogy nem sikerült a felhő

Gio kedveli ezt.
  5. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Event kész, megcsináltam mind az öt farmomban. A felreppenőket végül is simán megadta, de az utolsó napokban már szinte csak színes ólak és az üzemek voltak kint. De kérdezném az illetékest, aki a múltkor roppant bölcsen megírta, hogy a titokzatos tenyészeteket a szintekhez igazították, hogy miből gondolják, hogy 90. és 89. szinten narancs kecskeólakra van szükségem. A múltkori sima rodeóról már ne is beszéljünk, amit aranyért vettem...

Pandapoc♥ és szárhegy kedveli ezt.
  6. Bonisz-tanya

Bonisz-tanya Fórum-zöldfülű

200 db hiányzik a képregényből :( pocok,róka, gólya)

7. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Sziasztok! Event kész, titokolak: róka,narancs struc, vakond .Struccom még narancs nem volt rókám,vakondom cserenapra jó lesz.

8. Laboviti

U05maci:
    Szia!
    Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

9. bedia29

bedia29 Fórum-zöldfülű

53 db hiányzik. köszönöm a narancs birka ólat, a sima aranymosót,és a jávor szarvast.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  10. kajlacsucsu

kajlacsucsu Fórum-zöldfülű

még 95 felröpi hiányzik pedig szorgalmasan vetek aratok ,a titokzatos ólakról ne is beszéljek mind régi ólat kaptam

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  11. Laboviti

Ildiko60:
    Szia!
    Kérlek a véleményedet a Panaszkönyv topicba jegyezd le.
    Ahogyan azt a segítség összefoglaló topicban is olvashatjuk, "ha Valaki megtermelte az eventnövényeket, nincs garancia arra, hogy szükségszerűen meglegyen a felröppenője is.."

12. foltosgazda1951

foltosgazda1951 Fórum-zöldfülű

90-es szint még 130 felröpi hiányzik ezt valahogy nem értem pedig szorgalmas voltam az ólakról ne is beszéljek

13. Ananke

Ananke Fórumelemző

Sorstárs!
    Nekem 130 db hiányzik pillanatnyilag, pedig nagyon szerette volna elkészülni

14. farmer1026

farmer1026 Utánpótlás-írogató

Sajnálom akinek nem jött össze a felröpi. Nekem még maradt is. Ajánlom a rózsa nemesítést mindenkinek. Ha sikerül a 8 perces rózsa nemesítése (igaz nem kevés időbe telt, mire meglett) akkor egy óra alatt is sok felröpire lehet szert tenni.

mária4702 és Gio kedveli ezt.
  15. pupuka72

pupuka72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Event ma reggelre lett kész, eléggé necces volt a felröppenő, tegnap reggel még közel 150 db hiányzott. A titokóljaimról jobb ha nem is beszélünk: 90-es szinten 2 db narancs tehén és 1 db narancs ló. Mit mondjak, nem vagyok elégedett cseppet sem :(.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  16. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

na kész lett az event +65 képregény lett de ehez kellet hogy 1 adag mogyorót szuper trágyázzak eddig ez volt az első event amihez ilyen nehezen jött a felröppenő
    akiknek még nincs kész azoknak hajrá

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
  17. Laboviti

18. maya

maya Fórumprofi

Sziasztok, nekem maradt sok felröppenő,(276) a tortákat ma ki sem tettem, nem kellett a rózsanemesítést felhasználni, sajnáltam a hozzávalókat, csak vizeztem, így is 1 órával hamarabb beérett.
    Ólak: narancs disznó, vakond, (már sok van belőle)sas, szintén zenész, de nem baj ezzel is több van. Kíváncsi lennék lett-e valakinek értékesebb?
    A kicsimen tegnap még 150 db hiányzott, de délelőttre az is meglett hurrá!

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
    Gio kedveli ezt.
  19. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Beadtam az utolsó óriás rebarbarákat is (nekem ebben volt lemaradásom), így sikerült mindent befejeznem, meglett a felhősor.
    Drukkolok, aki még arat-vet 14.00-ig. :)

Gio, Pandapoc♥ és kutyaszálló kedveli ezt.
  20. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Nagy nehezen sikerült befejezni, a felröppenők időben, a kívánt számba megjöttek, szerencsére. Ugyanakkor kerek 3 db képregényem maradt, úgyhogy épp csak, hogy hoztam ezt az eventet. Nálam elég bénán adta a felröppenőket... :( (Máskor mindig szokott maradni....) Lényeg a lényeg: meglett, titokólak kipakolva, bár nem várok nagy eredményeket, nálam nem szokott lenni.

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.