A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Eddig minden elkezdett eventet be tudtam fejezni! 8) Eddig... :D:mad:

2. egyiptomi-aspis

egyiptomi-aspis Fórum-zöldfülű

sziasztok
    este 200 felröppenőm hiányzott szegfőt rozsot raktam be, meglett a 700, próbáljátok meg, sikerülhet:)

Gio kedveli ezt.
  3. repashock

repashock Haladó

Az utolsó pillanatban. Pedig kimaradt 3 nap (tesó helyettesített de az nem ugyanaz) így 2 nap alatt kb. 500 felröpi kellett. Háát jó sok szupi trágya kellett a komfort ártatlan hagymához de sikerült és büszke vagyok magamra :) :DIgaz ez majdnem a családi élet rovására ment, remélem megérte a küzdést. Kitartást a többieknek még van 50 perc.;)

Gio kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Event kész az utolsó pillanatban.Dolgoztam 1000-rel de elszámoltam magam és még reggel 50db növény hiányzott.Se szupi trágya se semmi:-D De meg vannnnnnnnnnnnn
    Át sem gondoltam, hogy nehéz is lehet a vége :-D

mária4702 és Gio kedveli ezt.
  5. Málnahab

Málnahab Rutinos

Eddig nem volt gondom a felröppenőkkel, szépen összejött mindig, de most nekem is hiányzik 96 darab, sajnálom, hogy ezt a felhősort ki kell hagynom. Pedig mindent úgy csináltam, mint máskor...

mária4702 kedveli ezt.
  6. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Biztos! :) Most, hogy már csak kb. háromnegyed óra van hátra! ;):p

mária4702 kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Event kész. A felröpik éppen csak, de meglettek. Szerencsém volt, hogy ma úgy dolgozom, hogy a géphez is hozzájutottam. A titokól még érik.

Gio kedveli ezt.
  8. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Megértem a mérgelődésedet 5 farmon ez sok munka volt ,.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Milán4455:
    Szia!
    Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

10. Laboviti

11. cseszni

cseszni Fórum-zöldfülű

Szervusztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy az elültetett minitortákért, vagy a learatottakért jár majd a jutalom csp. és tp.?

12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A titokólak olyanok amilyenek, nem várhatunk jobbat.

mária4702 kedveli ezt.
  13. -krumplika-

-krumplika- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, az utolso meteren kesz vagyok, a kepregeny valami borzaszto volt, az este 190 hianyzott, vegul a narancs olfejlesztesek huztak ki a semmibol, az este kiraktam mindet.
    Hajra aki meg dolgozik.

14. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sziasztok!
    Titok ólak: 1 aranymosó és 2:sleepy: narancs kacsaól.

15. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Felrőppenőt nem sikerült összesednem így az utolsó részét nem tudtam teljesíteni, de így is elégetett vagyok.

16. Laboviti

Szia!
    A pajtában és a menüben lévő torták, minitorták kerülnek beváltásra. A szkript lefuttatásának időpontja a mérvadó.

17. gi_gi52

gi_gi52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítsetek, az 5000 óriás rebarbarát beadtam, de nem lett jóváírva !!

18. Málnahab

Málnahab Rutinos

Valaki elmeséli, mi lett a történet vége? 611 felröppenőm van, már tuti nem lesz meg, legalább a képregény végét ismerjem meg :)

19. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok! Zárásként:

Titók ólak: Galambdúc, Sasfészek, Egérlyuk (Nem rossz, de szerencsére már voltak ezek:) )

Üdv: DRAGON86

Gio kedveli ezt.
  20. cseszni

cseszni Fórum-zöldfülű

Tehát, gyorsan arassam le a már kiültetett tortákat?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.