A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Kész lettem, az ajándékok most "érnek", hogy mi lesz, gyakorlatilag "nem számít": ajándék! :)
    De! A kisebb farmokon a máz adogatása nagyon fogyókúrásra sikeredett. :p Amit azokon el akartam végezni, azok is elkészültek, ennek örülök.
    A képregényből is igen csak "keveset nyomtattak" Raczkó nyomdájában. Legközelebb odamegyünk mi gazdák segíteni, hogy több képregény kerüljön ki a nyomdából. xD

Gio kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek egy segítségkérő topicban pontos ID számmal, farmnévvel jelentkezz.

3. Laboviti

Szia!
    Nem merem 100%-ra állítani, hogy az "eltűnést" követően begyűjthetőek lesznek akár géppel is. De azt sem, hogy nem.

4. Petra-1999

Petra-1999 Utánpótlás-írogató

mária4702 és Gio kedveli ezt.
  5. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok! Event kész, felhő a sorban, megpakolva a kitehetőkkel. Maradvány:Képregény 134 db, XL minisüti: 20 db.,
    M minisüti: 30 db., máz 2 db.

Gio kedveli ezt.
  6. elefánika001

elefánika001 Járnitanuló

el sem hiszem kész lettem mindkét farmomon!!!!!a legjobban a medvebarlangnak ôrulôk,az még nemvolt,sas és roka a tôbbi.ma jo napom van.

7. Shunyiman

Shunyiman Fórum-zöldfülű

Üdv !
    A három titok ól : 2 jávorszarvas kifutó ,és 1 narancs méh . >:(

8. synde67

synde67 Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem is hiányzik 50 db,pedig 90%-osan végig dolgoztam.

9. Ananke

Ananke Fórumelemző

még egyet arattam, de sajnos 69 felröppenő hiány miatt nem sikerült !! :( Gratulálok a sikeres gazdáknak :)

10. tomboy72

tomboy72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! event befejezve!

Süni, narancs juhakol és strucckarám lett a titokzatos ólból! Izgultam, mert 29-s legendával csupán 110 plusz röpivel és 96 mázzal fejeztem be :S a mázat meghagytam nem használtam fel...

Sok sikert a képregénnyel most is harcolóknak és grat annak aki befejezte!

Gio kedveli ezt.
  11. n_nzsoka60

n_nzsoka60 Utánpótlás-írogató

Ha az utolsó órákban is de sikerült! :music: Még felröppenőm maradt is, pedig tegnap nem hittem volna. A titokólakból lóistálló narancs, rókalyuk és aminek igen örülök, mert eddig nem volt gólyafészek lett. :)

12. Málnahab

Málnahab Rutinos

De legalább egy kis CSP-t kapunk majd a röpikért és eventnövényekért, csak nem dolgoztunk teljesen hiába. Plusz ma még egy kis mozi is összejött, kicsit jobb kedvem lett :)
    Minden esetre a következő eventnél jobban figyelek, mert nem akarok megint így járni...

Gio kedveli ezt.
  13. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok :) Titok ólak... le sem írom,hogy mik lettek. Inkább adok egy jó receptet azoknak,akik alacsony vérnyomással küszködnek,mint én..:) Alacsony a vérnyomásod? Farmozz!!xD Tartósan alacsony? Vegyél pár titok ólat és fát...tuti megjön a hatás xD De csak módjával adagold a titkosságokat,nehogy gyógyszer kelljen magas vérnyomásra;)

imi010, Pandapoc♥ és Bátyus kedveli ezt.
  14. kegyesand

kegyesand Aktív író

33 felröppenő miatt nem jött össze a befejezés. Majd máskóóó!

15. wokk

wokk Fórum-zöldfülű

1db felreppenő miatt nem jött össze.......... szét vet az ideg.

16. Isti1974

Isti1974 Fórum-zöldfülű

Sziaszok!
    A mai tortáim még kint vannak a földeken azzal mi lesz? Tudja valaki?

17. Laboviti

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Találkozunk a következő esemény alkalmával.

A titokzatos tenyészet hírek megosztásához a topic a rendelkezésetekre áll ma 20:00 óráig.
    Kérjük azt, hogy csak ezeket az információkat jegyezzétek ide.

18. Laboviti

Szia!
    A pajtában és a menüben lévő torták, minitorták kerülnek beváltásra. A szkript lefuttatásának időpontja a mérvadó.

19. jimmy84

jimmy84 Fórum-zöldfülű

sziasztok lenne egy kerdesem az oktoberfesztrol lehet már valamit olvasni

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én a mait is kiraktam kb 3 percre,mázaztam és le is szedtem azonnal.Ennyit kibírtam növény nélkül.Így 30 db 50 pontosom kerül beváltásra.Egy szösszenet volt az egész.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.