A vihar - V. képregény csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Sep 9, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Kész lettem, az ajándékok most "érnek", hogy mi lesz, gyakorlatilag "nem számít": ajándék! :)
    De! A kisebb farmokon a máz adogatása nagyon fogyókúrásra sikeredett. :p Amit azokon el akartam végezni, azok is elkészültek, ennek örülök.
    A képregényből is igen csak "keveset nyomtattak" Raczkó nyomdájában. Legközelebb odamegyünk mi gazdák segíteni, hogy több képregény kerüljön ki a nyomdából. xD

Gio likes this.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek egy segítségkérő topicban pontos ID számmal, farmnévvel jelentkezz.

3. Laboviti

Szia!
    Nem merem 100%-ra állítani, hogy az "eltűnést" követően begyűjthetőek lesznek akár géppel is. De azt sem, hogy nem.

4. Petra-1999

Petra-1999 Utánpótlás-írogató

mária4702 and Gio like this.
  5. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok! Event kész, felhő a sorban, megpakolva a kitehetőkkel. Maradvány:Képregény 134 db, XL minisüti: 20 db.,
    M minisüti: 30 db., máz 2 db.

Gio likes this.
  6. elefánika001

elefánika001 Járnitanuló

el sem hiszem kész lettem mindkét farmomon!!!!!a legjobban a medvebarlangnak ôrulôk,az még nemvolt,sas és roka a tôbbi.ma jo napom van.

7. Shunyiman

Shunyiman Fórum-zöldfülű

Üdv !
    A három titok ól : 2 jávorszarvas kifutó ,és 1 narancs méh . >:(

8. synde67

synde67 Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem is hiányzik 50 db,pedig 90%-osan végig dolgoztam.

9. Ananke

Ananke Fórumelemző

még egyet arattam, de sajnos 69 felröppenő hiány miatt nem sikerült !! :( Gratulálok a sikeres gazdáknak :)

10. tomboy72

tomboy72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! event befejezve!

Süni, narancs juhakol és strucckarám lett a titokzatos ólból! Izgultam, mert 29-s legendával csupán 110 plusz röpivel és 96 mázzal fejeztem be :S a mázat meghagytam nem használtam fel...

Sok sikert a képregénnyel most is harcolóknak és grat annak aki befejezte!

Gio likes this.
  11. n_nzsoka60

n_nzsoka60 Utánpótlás-írogató

Ha az utolsó órákban is de sikerült! :music: Még felröppenőm maradt is, pedig tegnap nem hittem volna. A titokólakból lóistálló narancs, rókalyuk és aminek igen örülök, mert eddig nem volt gólyafészek lett. :)

12. Málnahab

Málnahab Rutinos

De legalább egy kis CSP-t kapunk majd a röpikért és eventnövényekért, csak nem dolgoztunk teljesen hiába. Plusz ma még egy kis mozi is összejött, kicsit jobb kedvem lett :)
    Minden esetre a következő eventnél jobban figyelek, mert nem akarok megint így járni...

Gio likes this.
  13. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok :) Titok ólak... le sem írom,hogy mik lettek. Inkább adok egy jó receptet azoknak,akik alacsony vérnyomással küszködnek,mint én..:) Alacsony a vérnyomásod? Farmozz!!xD Tartósan alacsony? Vegyél pár titok ólat és fát...tuti megjön a hatás xD De csak módjával adagold a titkosságokat,nehogy gyógyszer kelljen magas vérnyomásra;)

imi010, Pandapoc♥ and Bátyus like this.
  14. kegyesand

kegyesand Aktív író

33 felröppenő miatt nem jött össze a befejezés. Majd máskóóó!

15. wokk

wokk Fórum-zöldfülű

1db felreppenő miatt nem jött össze.......... szét vet az ideg.

16. Isti1974

Isti1974 Fórum-zöldfülű

Sziaszok!
    A mai tortáim még kint vannak a földeken azzal mi lesz? Tudja valaki?

17. Laboviti

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Találkozunk a következő esemény alkalmával.

A titokzatos tenyészet hírek megosztásához a topic a rendelkezésetekre áll ma 20:00 óráig.
    Kérjük azt, hogy csak ezeket az információkat jegyezzétek ide.

18. Laboviti

Szia!
    A pajtában és a menüben lévő torták, minitorták kerülnek beváltásra. A szkript lefuttatásának időpontja a mérvadó.

19. jimmy84

jimmy84 Fórum-zöldfülű

sziasztok lenne egy kerdesem az oktoberfesztrol lehet már valamit olvasni

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én a mait is kiraktam kb 3 percre,mázaztam és le is szedtem azonnal.Ennyit kibírtam növény nélkül.Így 30 db 50 pontosom kerül beváltásra.Egy szösszenet volt az egész.

Thread Status:
Not open for further replies.