A vihar - V. képregény csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 9.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Sajnos megint nem lepődtem meg, narancs tehén,narancs birka és vakond!! Mindez 90-es szinten, bár lehet,hogy itt csak ez jár? De akkor mit ad 60 szinten? Kezd elmenni a kedvem az egésztől!!!!

2. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Beértek a titokólaim, lett két róka, meg egy rózsa tehénistállóm!!!!! Na ennek nagyon örültem!!!!! :D :D :D (igazán nem mondhatja senki, hogy engem csak a kokas óllal lehet boldoggá tenni :) )

csio70 és alpha58 kedveli ezt.
  3. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Mégis elkészültem még reggelre. Nem vásároltam kosarat, és éjszaka sem kellett felkelnem. A felröppenők miatt aggódtam egy kicsit, de különösebb befektetés nélkül kész lett. A tenyésztelepek:jávorszarvas kifutó, egér és piros kaptár.

4. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A titokólakkal végeztek a vakondmunkások: narancs tehén, mosómedve és, és, és ....... süni xD lett, ilyen még nem volt. Most már csak a tollseprűs állat hiányzik az újak közül :p
    Maradt még 45 képregény, 34 máz, S minitorta 30 db és XL-esből 20 db. :-D

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
  5. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Nagyon örülök,hogy van olyan is aki elégedett a titok ólakkal! Nekem 90-es szinten 2 db egér és 1 db medve,már mindegyikből van több is, így én csalódott vagyok!!! Nem kicsit....nagyon!!!!

6. deby76

deby76 Járnitanuló

Én röhejesnek tartom az egészet,91-es szinten tojástojót meg angórasimogatót ad.Ezt nevezik szintnek megfelelő nyereménynek,mert akkor inkább abbahagyom.Ez a játék is kezd nagyon bosszantó lenni.

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event véget ért, a titokólak nagyrészt kifejlődtek, így a topikot bezárjuk.
    További jó játékot mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.