Visszajelzés A Vitorlázás kora csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Aug 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az apró miatt kapirgálhatunk:p

kovacstne, tandem6 and DevilMókus like this.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sőt,még a házacskáknál is vagy kettő.

bendi1121 and genka53 like this.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát nem gondoltam volna, hogy a kecskét 85.000 csp-ért vinni fogják mint a cukrot:wuerg:

4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Az én piacomon fele ennyi a kecske, de délelőtt 50 ezer volt így visszaszereztem az eladott állatokkal, a krókusz nemesítéshez kiadott csp-t

5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nálam is annyi.....ez van, hihetetlen, hogy elszállnak az árak....

-Holdfeny-. and banszky48 like this.
  6. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Nem lesz már lehetőség megszerezni a palacsintát? Elnéztem az időpontot.

7. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Szerinted melyiket? :music:xD

banszky48 likes this.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Ladakat folyamatosan bontom, ugyhogy nem volt felhalmozva. Szerszam van meg 35000 db a raktarban, de most nincs erom nekiesni 100-saval bontogatni.

A gyumolcsbolest befejeztem, ugyhogy most mar az olak mennek. 2 terulet piros/narancs/sima tyukol van kint 41-41 db azokat aratom Pannival, 10-15 furesz jon le egy teruletrol, orankent nekem az megfelel. Szepen lassan jonnek vissza:)

Tisztason vannak kint raktarhazak, meg kecskek nyulak, azok a Pannik mellett 1:1-ben adjak, mar jott 148 furesz vissza. Szerintem event vegeig 1000-1500 furesz visszafog jonni:D

9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Event kész lett ma reggel nem volt valami bonyolult..:) vagyis a felhő már aktív...

10. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Szerintem képtelenség megszerezni a felhősort a rávalókkal, és esetleg még mást is.
    Kiszámoltam, és összesen 428 érmét lehet szerezni.
    A felhősor a rávalókkal 485 érme.
    Még a felhő sincs meg. Vagy rosszul számoltam?

Sali~*.* likes this.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ne add fel, meg lehet csinálni kovácsniki84 csinált egy jó kis számolást, útmutatót, érdemes visszakeresni

Gio and Sali~*.* like this.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Éva!:)
    Ha ezt elolvasod akkor láthatod, hogy ha a hozzávalók rendelkezésedre állnak, már csak pár perc és a felhőn lehet csücsülni. Egy zseniális megoldás kovacsniki84-től.:inlove:

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Követtem Nikit én is,meg is lett a felhőm, sőt már a szupitápok is megvannak!Vettem érésgyorsítót is hozzá.Figyelni kell nagyon,mi van és mi hiányzik.Már a vége felé jártam,amikor rájöttem,nem kell minden hajócskát útnak indítani.xDJátszok a végéig,nem kerül semmibe!!!xD

csio70, Mica67 and Sali~*.* like this.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Melan. :) Tyúkozok én is, pár körre megnézem, hogy mit adnak. De csak sima tyúkólakat raktam ki. Az első aratásnál 1 területről 8 fűrész jött.
    Viszont valami nagy baj lehet a fejemben, mert ma elfelejtettem aratni. :D Olyan nekem ez a terület, mint a Teliholdas, azt is állandóan elfelejtem. Kitettem egy cetlit a monitorra és ráírtam, hogy kakaska menjél aratni az eventes területre is. :D

Szia. A Hajóács-ládából kaphatsz, ha még nem vettél. Összesen 20 db-t lehet venni.

15. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Felhő kész :DxD Köszönöm a segítséget! :)

csio70, Gio and Sali~*.* like this.
  16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kukori,

Nekem jonnek szepen 10-15, ket teruleten 20-30 kozott, orankent nem rossz az :D Muszaj kicsit visszagyujtogetni, ki tudja megint jut eszukbe megint ilyen huncut kis event:p

Ne felejts el aratni, arrol a teruletrol is jon aprankent, meg jo az eventgaz az elso hazba, onnan jon erme, meg vitorlavaszon, az megy a harmadik hazba, jon az erme, meg az arboc, az meg a negyedikbe, ahogy szamolom a masodik hazat mar nem kell hasznalom, ezzel is szepen osszeszedegetem az ermeket a bolthoz, ami meg kell onnan.

A cetliket meg keszitsd be, mert kedden telihold is:)

17. kukori80

Igen, napi 4x kellene aratni valahogy. :D 120 érmét szeretnék kiszedni, ahhoz elég lenne a napi 4 aratás, vagy marad a 2. épület ismétlése, amit nagyon szeretnék elkerülni, de ahogy számoltam, így is kell majd egyszer vagy kétszer, az 290- 580 fűrész. :cry:
    Remélem hagyni fogják visszapótolni a szerszámokat, mert ha jövő héten beraknak megint egy ilyen eventet, akkor felkötöm magam az első fára amit látok. :D

Melan, Mica67, Gio and
  18. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Köszi, de az is csak 14 óráig volt elérhető. Későn olvastam el.

19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Itt a fa, ez azért jó mert ha a nyakra tett alkalmatosság nem nagyon szorít még enni is tudsz!
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190815v00qn3jmn.jpeg

20. kukori80

Thread Status:
Not open for further replies.