Visszajelzés A vitorlázás kora eventcsevegő - 2023. augusztus

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 21.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!

Idézet az event ismertetőből.

FONTOS!
    Mivel nincs a haladás jelölve, ezért érdemes figyelni, hogy éppen hol tartasz.
    Az épületenkénti 4 beadást követően ismétlődik az utolsó feladat.
    Amikor a 4. feladatot elvégezted, akkor megjelennek az állatkák az épületeknél.

_Ilona49_, Sali~*.*, bactriaanus és 4 más kedveli ezt.
  2. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

A bizonytalan belépés miatt én meg éppen az 1 órás kuponokat használom.

3. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

kukori te egy látnok vagy. xD

_Ilona49_, kukori80, apcimama és 3 más kedveli ezt.
  4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Ez egy nagyon nem szeretem játék lett.
    A nagy farmon csakazértis alapon megcsinálom. A katicákból elég szűken voltam, de raktárban voltak óljaim.
    Kiraktam őket és sikerül letermelnem a hiányzó mennyiséget.
    A kis farmomon (224. szint) lehetetlen megcsinálni. Se katica, se pók, se szentjánosbogár.

Gyakran úgy játszom a játékokat, hogy előre letermelek mindent.
    Utána szépen beadogatom a hozzávalókat.

Az eventleírásban ez szerepel:
    A feladatokat a beadások miatt balról jobbra haladva érdemes elvégezni.
    Az első és második épületben kapott nyereményt kéri a harmadik épület és a harmadikét a negyedik.

Ebben már az első körben van egy kis döccenő, mert aki összeállította valószínűleg metek professzor lehetett.
    Az azonos szinteken kevesebb farönköt kapunk, mint amennyit be kell adnunk.

2. épület3. épület
    Szintjutalombeadás
    134
    256
    388
    41010
    51412
    Össz:4040

Tudom nem bonyolult a megoldás, mert a 2. épületnél előrébb kell lépni egy szinttel.

Olvasom, sokan beleszaladtatok abba a hibába, hogy feleslegesen beadogattátok az ötödik szinthez szükséges beadandókat.
    Az ötödik szint minden épületnél korlátlanul ismételhető. Egyedüli korlát a beadandó.

A beadandók száma szintenként más és más. Erről (is) tudhatjuk, hogy hol járunk.
    Érdemes figyelni az eventleírásban szereplő táblázatokat, vagy egy lapra strigulákat húzni a beadások után.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vitorlázás-kora-2023-augusztus.23922/#post-1338864

Sok sikert, jó játékot!

-Szemecske-, _Ilona49_, vihence és 14 más kedveli ezt.
  5. Menitala

Menitala Fórum mestere

Minden stégen van állat, de még nem tudom a felhőt kiváltani. Régen ha végig csináltam a feladatokat, akkor lett annyi csillag amivel kiválthattam a FELHŐT és a kitevőket. Későbbi eventek jó lenne ha maradna a a régi rend!!! Köszönöm! Üdv.

_Ilona49_, aida2330, böbe764 és 3 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ahogy visszaolvasva látom, nem csak a felhők sírtak ma délelőtt..
    Engem, úgy ahogy van már nem hoz lázba ez a játék, ha nem tudok belépni - akkor amikor éppen szeretnék - találok magamnak más elfoglaltságot. Olyan ez mint egy kapcsolat vége. Még nem írom le mert bár nem költöttem rá idén semmit, a hetente nyitott ládákból mindig van annyi kupon és egyéb cucc, hogy aratni és eventezni tudjak. Az elmúlt hónapokban, sok eventet kihagytam.
    Nem hagyom magam zsarolni. Nekem nem a játék határozza meg az életem.
    Éjszaka aludni szoktam, reggel pedig nem a farm miatt kelek fel.
    Hétvégén inkább az atlétikai vb-t nézem mint itt tipródjak, hogy be lehet-e lépni a farmra vagy lehet-e írni a fórumra.
    Holnap végzek az eventtel.

Utoljára szerkesztett: 19.8.23
    _Ilona49_, G.Máté., kuekev és 5 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Azon dolgoznak hét közben,hogy szívassanak minket!

tutitanya, _Ilona49_, Anna051955 és 3 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Ez már tiszta politika:D;):inlove: az ellenség látása, ott is ahol nincs. ;):)

Ehhez csak egy dolgot tennék hozzá. Ha valamire nem költ az ember, nem viseli gondját csak azzal foglalkozik, hogy még működik a rendszer, az előbb-utóbb nagy kárt tud ám okozni.

kovacstne, sutimami57 és Caccus kedveli ezt.
  9. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Tiszta őrület.
    Szinte soha nem adok be és váltok ki tárgyakat az eseményeknél addig, amíg le nem termeltem mindent.
    Most mégis így tettem és az egyik kitehetőt korábban kiváltottam a felhővel, majd még egyszer. Már régen készen lennék, de most talpalhatok a befejezésig.
    Célom a felhő és a szezonos dolgok volta.
    Így jártam, és legyen ez egy aprócska figyelmeztetés és figyelemfelhívás.

_Ilona49_, kukori80, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Ott vannak az állatkák is. :) Most a kisebb farmra kitehetőkért gyűjtök.:)

_Ilona49_ és cicimsincs kedveli ezt.
  11. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Szia!
    Próbálj frissíteni, én most pakoltam rá, sikeresen!

cicimsincs és aida2330 kedveli ezt.
  12. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Ha hiányzik valami írjál csere napon, ha van nekem akkor küldök merylu55

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Mindannyian belefutunk hibákba, akár bevalljuk, akár nem:)
    Én ma reggel beadtam az összes vetőmagot:wuerg:xD
    Miután megkaptam az 5 hiánypótló magot, még 40 ciprust kell összehoznom és akkor egy utolsó ismétlő kört teszek az 5.szinteken.
    Igaz, hogy ezen is gondolkodom még.....Igazából amit szerettem volna már kivettem. Most még a pár darab 2xl-es ládáért fölösleges annyi állatot és egyebet beadni.:music:;)

_Ilona49_, bactriaanus, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Éjfélkor talán fel tudom rakni a hiányzó dekorokat a felhőre, meglesz a ciprus. Reggeltől estig viszonylag szerencsésen tudtam aratni, nem gátolt meg semmi sem a pontos aratásba.
    Az én hibám az volt, hogy rosszul mértem fel a beadandó e-gazok mennyiségét és egyáltalán nekiálltam ennek az eventnek. De a felhő ha már készen lesz akkor nagyon hasznos a hatása... ezzel vigasztalom magamat.:music::D
    Nagyon nem szívlelem az eventes területen történő eventeket. Mindig nehezen állok neki az ültetésnek. Tudtam, hogy csak a felhő, a rávaló dekorok és a szezon zsetonok érdekelnek az egész eventből, ha ezek meglesznek akkor bezárom az hajót és rá sem nézek többet a területre, kintről gyönyörködöm a kishajóba.
    A grafikusoknak köszönet szokás szerint nagyon kitettek magukért.
    Annak aki a beadandók számát felemelte, az előző hasonló eventhez mérten viszont beírok egy ejnye bejnyét! Ennyire nagy talán nem volt a válság eddig még.:D

maszilva, _Ilona49_, vihence és 6 más kedveli ezt.
  15. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia! Befejeztem ezt az eventet. Megvan a felhősor a kitehetőkkel együtt. Minden eventnél, ha van akkor a felhősor a célom. A katicákkal volt bajom, mivel csak 6 db volt raktáron kezdetben. Szuper tápoztam őket mivel csak 2 db ólam van. Kitettem egypár állat darabszám növelő kupont, és pár Valentin-napi cserepet. Pinkie Pie sütivel stószolva. A piacon vettem 130 db katicát, még az event indulásakor, akkor olcsóbb volt mint most. És most kész az event.
    Én rendszergazda voltam több mint 20 évig, tudom, hogy a mostani leállások nem a BigPoint informatikusainak a hibája.
    A Farm szintem: 233.

Utoljára szerkesztett: 19.8.23
    kovacstne, maszilva, _Ilona49_ és 9 más kedveli ezt.
  16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    A 2 ládáról nem is beszélve!:)
    Én az előző event Hajós ládáját is szeretem.
    Most 2 láda is fog potyogni a felhőről, a Hajósláda II és a Fényösvényes láda I.:inlove:

Gratulálok! :)
    Jó, hogy az őrület elején sikerült még rendes áron katicát venned. A mi piacunkon is 450 ezer volt tegnap a kezdő ára.
    De, olvastam hsz-t ahol már 600 ezer.:(

kigyo51, _Ilona49_, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, nagyon sajnálom, hogy így jártál. Egyszer már én is jártam így, azóta mindig megnézem, hogy a kitehetőket hányszor lehet kiváltani és amikor ki akarom váltani, akkor rápillantok, hogy egyet már kiváltottam. Utána még megnézem, hogy tényleg a pajtában van-e.
    2 óra múlva beüzemelem a felhőt, legalábbis remélem, hogy a csirkefogók nem fognak addig keresztbe tenni, mert akkor nagyon morcos leszek. :cry::cry: Ha akarják hallani a hangomat is amikor morcos vagyok, akkor úgy kell nekik. :D

_Ilona49_, vihence, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  18. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Igen, értem, de ha az utolsó ismétlődik - amit most nem tudok teljesíteni mivel elfogyott a készletem, akkor is hova lesz kb. 200 db katica, és miért ismétlődtek a korábbi beadási sorok??? Mivel fél napig nem lehetett belépni, csak du. 1 óra felé, akkor azt hittem, hogy sikerült az event növényt elvetni. Este értem haza, és azt látom hogy üres a terület, nincs mit learatni.

19. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia !
    Tényleg nagyon kedvezőtlen a kis farmok számára, szinte a lehetetlennel határos.
    Nem emlékszem, hogy amióta játszom, volt-e már ilyen barátságtalan event, amiben ilyen ritkaságok, mint a katicabogár szerepeltek.
    Valószínűleg a jövőben ilyen összeállításokkal sokszor fogunk találkozni.

Arra gondoltam, hogy milyen lenne ennek az eventnek az xxl-es változata?
    Mondjuk algaevő harcsa és szivárványos pisztráng a farmerámás területről és
    smaragd varánusz a bahamás területről.
    És mindezt megfejelve egy éppen aktuális újdonsággal, a naphallal.
    És ezek lehetőleg több százas darabszámmal.
    No ez lenne az igazi kihívás !

PZoli64, -Holdfeny-., jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  20. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Én már 240 farönköt össze gyüjtöttem ,de hanemegyébb az én kecském elment a piacra, mert nincs otthon.

_Ilona49_ és aida2330 kedveli ezt.
  21. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Igazándiból nem értem, hogy mi a problémád, mert nem írtad le részletesen. Nem biztos, de gyanítom, hogy a 2. épület 5. sorát ismételted, de azt nem kellene, mert ott nem kapunk érmét. A legfontosabb az 1. épület 5. sorának az ismétlése, mert csak azzal tudsz továbblépni.

PZoli64, _Ilona49_, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.