Visszajelzés A zöld labirintus rejtélye - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nem probléma, event után beváltják.
    Event végi beváltás értékei: 96 TP, 128 CSP, 96 BTP xD

Gio kedveli ezt.
  2. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Szép estét gazdatársak.
    Így az event vége felé én is bejelentkezek újra
    Már csak az utolsó mezőt kell kiváltanom a labirintusba, ami egy kitehetőt rejt, de még hiányzik 100 nagyítóm, ami számításaim szerint meglesz reggelre a hosszú érésű növényekből, és akkor teljesen kész az event már csak lejáratig a ládákat űrítgetem.
    Az event az elején jól lenullázta a farmos csp pénztárcámat mert jó sok terményt kellett vennem a piacon, volt olyan amit csak ott tudtam beszerezni (sláger mert nincs ólam hozzá, és létra mert van ólam de békám nincs meg tápom se mert sok kell békából is meg a táphoz is tojásból). Viszont azóta sikerült pénzt keresnem is a piacon mivel kint hagytam az eventhez szükséges terményes óljaimat és a többlet termést eladtam a piacon, valamint ugyan nem ez az event, de a vele párhuzamosan futó titokfából sikerült 3 szerecsendió fára is szert tennem, és ennek 2 okból is örülök. Egyrészt mert sok fás gazdakörinél ennél a termésnél akadtam el, másrészt elég jó piaci értéket képvisel darabja így meggazdagodásra alkalmas :)
    Összességében tetszett az event. Kimondottan szeretem az olyan eventeket ahol a felhőt viszonylag az elején meg lehet szerezni független a rátehetőktől. Én mindig azon a taktikán vagyok ilyenkor, hogy előbb a felhő és utána a kitehető, mivel utóbbit cserenapkor meg lehet szerezni, ellenben a felhőt max f.aranyért lehet megvenni egy-egy akció keretébe.
    Maradt 15 fejlámpán raktáron, mivel mire olvastam a helyesbítést már lekeveredtek a fejlámpák, de sebaj így is időben végeztem :)
    Azoknak akik még küzdenek az eventtel, sok sikert:), azoknak akik meg már végeztek, sok gratuláció :)

majoranna65, Sali~*.*, ada77201 és 3 más kedveli ezt.
  3. silk57

silk57 Junior szaki

Ne haragudj, lehet, hoy nm értem, de hol, milyen mühelyben?

Gio kedveli ezt.
  4. Menitala

Menitala Fórum mestere

A 4.

A 4. ábrát nem engedi, körülötte kiváltottam 9, 10, 16, 17, 18, 21, 22,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.17
  5. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

A műhely a városban van, ahol a piac, a posta és a többi is.
    A fejlesztés és az alap ól nem járnak mindig együtt, csak ritka esetben. Azért lehet több fejlesztésed mint ólad, mert pl ha pörgettél kerek karéken fejlesztést akkor nem ad hozzá autómatikusan alap ólat, vagy sokszor eventeknél is csak fejlesztést lehet nyerni, alapólat hozzá nem adnak.

Gio kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Figyeld az ábrát, kérlek:

4-5-6-11-12. terület egy zárt körben látható. Fix falak veszik körül.

6. a létra, innen indulj el! --> 12-->11-->5-->4!

Gio, Sali~*.* és Menitala kedveli ezt.
  7. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nagyon szépen köszön, próbálkozom!!!!!

Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Hát én is pont így jártam most keresem csak,hogy vajon miért maradt +15 db fejlámpám de akkor már meg is találtam a megoldást még kell pár röpi pontosan 32 db de remélem ma meg is lesz de ha nem akkor reggelre biztos!;)

Gio, Sali~*.* és B-Ella kedveli ezt.
  9. Menitala

Menitala Fórum mestere

Köszönöm, sikerült tovább haladni!!!

Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Paszuly beüzemelve. Event letudva. Az event végéig már csak a 6 db láda időbeni kinyitásaira kell figyelnem. Gratula azoknak, akik befejezték. Kitartást és sok felröpit a még küdőknek!

kutyaszálló, Gio, Andzsi1971 és 2 más kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Terület átkutatva 100 %-osan. Felhősor beüzemelve. Az ajándékokért visszajárok.
    Mindenkinek sikeres eventbefejezést kívánok.:)

kutyaszálló, majoranna65, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. koko1999510

koko1999510 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ha befejezem az öszes feladatot, a ládák továbbra is szedhetők?

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek! Sziasztok!

Szia!
    Igen, az event ideje alatt a rejtélyes dobozok továbbra is nyithatók. Ezek 1-1 bizonyos jutalmat adnak és X érési idő után újra be tudjuk őket gyűjteni az eventablakban, a megszerzésük helyén.

14. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Már csak 30 felrepi és aktív a felhő, minden más teljesítve.
    Remélem a kövi event sima termelős lesz , jó hossszu érésű növénnyel :D pajtaütítés nélkül.
    Kipróbálom a pázsitviola hogy adja a 3 területen :D utána még hóvirággal kis kisérletezek egyet, estére meg begónia :D ezt még sose próbáltam.

15. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek! Kinyitottam a fásládát,de nem tudom mit kaptam! Honnét lehet tudni?

kutyaszálló, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A bal oldali menüsoron a kék váza ikon alatt az elhasználódó fülön tudod kibontani a fás ládát!

Maszatka47, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. tundee73

tundee73 Törekvő

Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ.:)

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  18. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Tökéletes. Nagyon szépen köszönöm. Csíny letudva:)

Maszatka47, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok !

Megvan a felhősor a három rávalóval gondolom mindenkinek ez a legfontosabb célja aki csinálja :D de kíváncsiságból kérdezném, hogy az egyik föld alattinál kér valami 20 db. zöld létrát. A piacon nem találom, ez minek a terméke? Aki még kutat, annak jó keresgélést és kitartást. Szép napot !

Üdv.: farmisto

20. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Szia!
    A létrát a béka terményes ólja adja.
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/28/519l_tra.png

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
    Maszatka47, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.