Visszajelzés A zöld labirintus rejtélye - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Nekem ez eléggé bonyolult , de majd kiásom magam a betűrengetegből az ismertetőben majd :D
    Aloha Rékuci1111

Én is elöször a felhőket nézegetem , és egyből feltünt .:D Lesz olyan láda is majd , ami ládát adó láda lesz ? xD

Vagy esetleg egy fél ládát ad ? :pxD

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amikor megláttam a hivatalos tájékoztatót, én sem tudtam mire vélni a dolgot, de igen. Láda ami ládát ad :D

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A kapa már kézben. Várom a fejbekólintós eventet. Ha lesz olyan, még az ásót is előveszem.
    Tavaly a hínárosat úgy átugrottam, hogy még a kis lábujjam sem lett nedves. Lehet, hogy ezt a sírásósat is át kell ugranom.
    Iszonyú, hogy mennyi minden van már a játékban, és még iszonyúbb, hogy mindig újabbat hoznak, mert egy sem jó semmire.
    Minél több elemet vezetnek be annál több lesz a szemét. Így is lehet a trágyadombot fejleszteni.

Egy ici-pici dolgot meg nem tudnak a sok felesleges közé becsempészni: a játék, valahogy mindig kimarad.

És már tudom, hogy fogom hívni a gagyi felhősorokat: repülő nejlonszatyor.

Utoljára szerkesztett: 23.8.17
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Tamás
    Hát ez csudajó . :inlove:És a tesztek alapján a madaras láda a legritkább nem ?:music: Mert az folyton elszáll . xD

bindi5454, Cyra65, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Az a felhő ami szint x Tp , az kakaskának mind kell. :D A ládákból nem fogom mindegyiket kiváltani, pl. a csillagért nem fogok ültetni, de a fás láda pont útba fog esni úgyhogy azt bezsebelem. ;)

bubafejgingo, bindi5454, Cyra65 és 21 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Olvasgatok és kuncogok a beírásokon!Leho fejbebólintós dumcsi tetszik nagyon.Igaz nagyon sok növényke kell,hát még a röpi!!!xDNa de kérem szépen, van ám 1db munkás kuponom, ami persze 1 órás!!!!!!!!!HúúúúxDSzóval, símán belecsapok a lecsóbaxD

bubafejgingo, bindi5454, ildiko44 és 21 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Ha tudnám, hogy a mennyiségek jók, hogy a számok a helyén vannak, hogy a BP 100ból 99szer nem hibázik.
    De ezeket mind nem tudom.
    Majd valamit kitalálok, mert az eventleírás (ezt adják a központból) a TG társasjátékok szabályainak kínaiból fordított szuahéli magyarra fordítására emlékeztet.
    Így is unalmas ez a játék, képzeld milyen lenne, ha érteném is a központ által közzétett dolgokat.

8. |Tamás|

Teszt érték... párszor már említettem, hogy nem biztos, hogy sok köze van az élő szerverhez...

9. |Tamás|

Kifejtenéd bővebben, hogy hol pontosítsak a leíráson?

10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Szerintem csak a nehézségi szint lett elírva xDxDxD Nekem ugyan nem gond,de próbálná meg ennek csak a felét is valaki letermelni....:cry:Kicsi Csp bugyorral esélytelen ez az event....:oops:

Khmm.... Ennyire futotta ebben a nagy melegben? Mondjuk mondták a rádióban,hogy akár egyharmadával is csökken az ember teljesítménye ebben az extra időben,de csak nem matrjoska "ládákat" kellene gyártani xDxD Legalább ne egyet adna... De még van idő módosítani!!!:D:D

Utoljára szerkesztett: 23.8.17
  11. Leho69

Szia Tamás!
    Nincs szükség rá. Minden benne van valahol. Senkit nem irigyelek, akinek az eredetit magyarra kellett fordítani.
    Csak összerakni nagyon nehéz, mert mindig valamilyen munkaközi képeket adnak az ismertetőbe. Nincsenek animálható felületek, amiben demószerűen végig lehetne menni.
    Helyette apróbetűs táblázat hegyek, 4 képernyő és 3 nyomtatott oldal kell, hogy valahogy át lehessen látni. Körmölni egy excel táblát a labirintusoknak megfelelően a játékosnak, ha látni akar valamit. 2-3 óra meló, mert kapálni úgy sem kell.
    Ilyen nyügeim vannak. Minden látszik, csak a játék nem.
    Mint általában kiderül, maga a játék nem annyira bonyolult, mint ahogy az ismertetőben leírják. Valószínűleg ezzel is így lesz, így péntekig hanyagolom is a tervezést. Addig csak termelek és élvezem, hogy nem kell beadnom semmit.

12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok !

Eventismertetőt elolvastam, és elsőre a fejemben is egy hatalmas labirintus lett, mit, hogyan??? De itt a számolásaitok, hozzászólásaitok kitisztította az agyam :)
    Nos, én azt hiszem, sajnos ez lesz az utolsó eventem, amit meg fogok tudni csinálni, sőt azt hiszem a Farmerámát is abba kell hagyjam :cry:, de nem akarooom !!!! Viszont nincs más lehetőségem. A hétfői naptól olyan élethelyzetbe kerültem (ami élesben jövőhét péntektől indul), hogy egy hatalmas kihívást, munkát kaptam, ahol helyt kell állnom, főnöki utasításra máshol kezdek dolgozni, az egész életemet, családdal együtt át kell szervezzem, és egyenlőre úgy tűnik a játékra nem marad semmi idő, mint eddig (az utazás miatt, és a mindennapi felkészülés miatt, család is van). Szóval 1 szó, mint száz, kényszerítve vagyok az abbahagyásra :( Annyira sajnálom....

majoranna65, bindi5454, bocsika67 és 19 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Szia!

Semmi baj nem történt. Fogd fel úgy, mint egy nagyon hosszú és értékes jutalmakkal teli eventet. Menni fog!

Gratulálok és sok sikert!

.barbi1., mabinog, bindi5454 és 17 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia Tamás. Az eventkiíráson kellene majd javítani a föld alatti fejlámpák számát, de olvastam hogy Te nem tudod. Viszont aki magától kezd el számolni az bele fogja számolni mert nem tudja hogy azt nem kell és ebből lehet utólag félreértés.
    Szia. Ne hagyd abba. Biztos hogy nem lesz ezentúl annyi időd hogy esetleg egy eventet végigvigyél, de nézd meg hogy milyen ajándékokat tudsz hamar kiszedni és azt csináld meg ha tudod.
    Egy idő után ki fog alakulni az új életed és ahhoz fogod tudni igazítani a farmot is, csak idő kérdése amíg megszokod, addig türelem, az élet fontosabb. Sok sikert az új munkádhoz.

Ágica-1958, bindi5454, Cyra65 és 14 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Jelentem, hosszú tárgyalásokat követően elzavartak, hogy csináljak jegyzetet hozzá... más nemzetet nem zavar.... tehát ennyi lett a végkifejlet, hogy csináltam jegyzetet oda alá...

16. kukori80

:D:D:D Megkukkoltam, szerintem jó lesz így.:) Aki jön reklamálni annak oda lehet írni hogy az ismertetőben benne van. :D

.barbi1., szellorozsa, bindi5454 és 11 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziaaaa!!! Ne keseredj el,menni fog ez továbbra is,csak kicsit máshogyan,mint az új életed! Tipp: Sok embert ismerek,aki a telefonján keresztül csinálgatja a farmját,hasonló életmód váltás miatt! Az élet is mindig új kihívások elé állítja az embert,mint a BP! xDxDxD

.barbi1., szellorozsa, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  18. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Köszi kedves kukori szomszikám, e szerint fogok haladni, mert az én béka fejemben akkora a zűrzavar, mint még soha :( ha ezt az eventet teljesítem akkor eljárom a breki táncot :inlove: termény van, minden van, csak én vagyok a béka kufferja alatt, a fejembe kell rendet rakni turmix gépet most kidobom ;)

.barbi1., szellorozsa, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Adjon Isten, kedves Leho!

Megérjük még, hogy a ládát adó felhő és a ládát adó láda után... hatásszünetxD- felhőt adó láda vagy felhőt adó felhő jön...az lesz az igazi repülő nejlonszatyor...főleg ha minden felhő, amit a felhőt adó láda ad, ládát fog adni...és a felhő, amit a felhőt adó felhő ad...felhőt? és kötelező lesz aktiválni, mert amíg nem...addig piros felirat fog villogni a farm felett...a felhők közt:wuerg:o_O:eek:

20. mercator67

mercator67 Aktív író

Amikor újrakezdtem lassan 2 éve, nem volt felhősorom. Azt sem tudtam, mi fán terem. Aztán rájöttem, nem is olyan rossz dolog. Mert segíti az előrejutást, és csak le kell 'aratni'. Igaz az aratási idő néha horribilis, de nem kell érte kapálni. Azért az idő folyamán azt is mérlegeltem, hogy mennyit kell egy-egy felhőért megdolgozni. Épp ezért a régi bölcs fás felhőket nem mindet váltottam ki még a sok kicsi sokra megy alapon miatt sem. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy most már egy event elolvasása után mérlegelek, mennyi a befektetés, mit kapok, és mennyi időm van teljesíteni. Persze ehhez eljutottam már egy szintig, (felhősor, láda), és könnyebben beszélek, mint egy most csatlakozott farmgazda. De mindenkinek meg kell "küzdenie" a saját farmjának fejlődése érdekében.
    De hogy az eventről is írjak. Hát szerencsém volt a terményesek tekintetében. És ha sikerül az event gaz mennyiséget és a felröppenőt összehoznom, akkor még termelni is megpróbálok a piacra. De az igaz, hogy a 'gazolós' eventeket általában majdnem az utolsó pillanatban sikerül teljesítenem a 6 farmon, 1 pannival (hála Lehónak), és 29-es legendával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.