Visszajelzés Adsz vagy kapsz! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 18.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! Hol találom a koponyafát? Köszi választ.

Éva0315 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! A rémnövények vetőtábláján;)

lovardatanya és Éva0315 kedveli ezt.
  3. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Köszönöm meg van ,én a fák között kerestem.>:(

lovardatanya, -Holdfeny-. és Éva0315 kedveli ezt.
  4. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Szia!
    Jól érzed. :)
    Én újrakezdő vagyok és értem a problémádat.
    Amikor a Farmerama elindult akkor szépen lehetett építkezni szintről szintre és sorban haladtunk a növények, állatok és fák megszerzésével. Egyszerűen egymásra épült az egész.
    Aztán mikor újra regisztráltam és szembesültem ezzel az új rendszerrel hát...
    Majdnem feladtam, de aztán úgy voltam vele, hogy kitűzök magamnak kisebb célokat és lassacskán haladok előre.
    Ha szereted a játékot akkor szerintem ne add fel. Lehet jelenleg úgy érzed, hogy nem élvezhető a nagy ugrások miatt, de hidd el eljön majd az a pont amikor "utóléred"magad és ehhez csak kitartás és pozitív hozzáállás szükséges.
    A sok tapasztalatpontot pedig fogadd el. :) Hamarosan eljön az az idő is amikor 1-1 szintlépéshez több százmillió TP-re lesz szükséged. xD

Jó játékot kívánok neked!

vihence, PalMa, szöszi50 és 12 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Felhő megvan, semmi más... :D ;)

lovardatanya, cirmi54, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia!

Felesleges az aggodalmad a szintlépések miatt. Sokkal élvezetesebb a játék, ha minél gyorsabban tudsz szintet lépni. Ha egyszerre több szintet lépsz, csak jól jársz vele.

Szint: 234/590/22 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37
    Az erő legyen veled!

vihence, szida57, lovardatanya és 6 más kedveli ezt.
  7. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Szia!

Csatlakozom, mert én szintén újrakezdtem a játékot. Anno szinte a kezdetekkor regisztráltam és emlékszem, milyen nehéz volt minden a mostanihoz képest. Példaként: ha sikerült nagy nehezen szintet lépni és lett új állatunk, akkor hiába nem voltak színes ólak, úgy is 100 fölött jártam az állatokkal, mire a terményesét ki tudtam váltani. És az sem volt egyszerű, ha jól rémlik, akkor mindig kalapácshiány okozta főként a kiváltást. De ugye mézet adó fa sem volt, a méhkirálynő megszerzése sem volt egyszerű (nem voltak szerszámot adó ládák)! Ezt lehetne még hosszasan sorolni, de hogy ne legyek off, szerintem is érdemes minden eventet megcsinálni, vagy jutni ameddig tud valaki, mert a későbbiekben segítség lehet. Itt is ad a felhő bónuszt a jutalmazókra, igaz csak a teliholdason, de az is megtelik egyszer.
    Összegezve: ha valaki élvezi, nem adja fel és csinálja :)

vihence, szida57, lovardatanya és 10 más kedveli ezt.
  8. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

9. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem is meglehetne a felhő (ebben segítségemre volt egy jó kis bónusz, amit pörgettem), de valahogy a röpik nagyon vacakul jönnek! A múltkori eventnél nagyon jól jöttek a holdas területen, de most meg pont ellenkezője van! Lehet, csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

PZoli64, szöszi50, lovardatanya és 3 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végeztem az eventtel, nem volt egy könnyű event, megdolgoztam érte rendesen :D.

Először a felröpikért kellett megszenvedni, aztán pedig kiderült, hogy rosszul számoltam ki a mágiatankönyvek számát, újra kellett vetnem, mert 2400-zal kevesebb lett, mint amennyit a malom kért volna.
    Azt hiszem igaza van azoknak a játékosoknak akik előbb letermelnek mindent aztán kezdik el a beadást. Én pedig türelmetlen voltam és azonnal nekiállatam teljesíteni a feladatokat. No, de több is veszett már Mohácsnál, így is végeztem vele.

A felröppenőkbe sokat segített a hollópáfrány, azt ültettem nappalra végig szupertrágyával megszórva, éjszakára pedig terror tojást.
    Jól össze lehetett dolgozni a Teliholdas bővítés gazdakörének a kéréseivel, ennek örültem.

További sikeres eventezést kívánok mindenkinek, sok-sok felröpivel!:D

jucus100, genka53, vihence és 13 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

Szia!
    Nekem az idővel van gondom mindig. Mondjuk ennek főnököm az oka, hogy nem enged el nyugdíjba. :D
    Tényleg csak a felhő volt, van meg nálam, az itemek még nincsenek meg. Elhatároztam, ha meglesz a hozzávaló növény és felröpi, csak akkor váltom ki őket. Addig nem. ;)

jucus100, mingo826, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  12. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event befejezve, felhőn a kitehetők! xD
    Üdv. Gazdatársak! :)

jucus100, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  13. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia nem csak te vagy "ilyen", én is csatlakozom.xD

Mivel kezdéskor megszórtam Jack-el az ültetvényt, néhány óra alatt kész is lett a növény, azt hiszem a 2011.novemberi regelésem óta először ilyen sec-pec. Erre fel most néztem és van összesen 315 papírzacsek, pedig ráérek végig pontosan vetni aratni tehát éjjel is. 40valahányakat ad.:oops:
    Már csak azt nem tudom minek szórtam el a sok Jack-et, jó lett volna húzósabb eventekhez.....én úgy sem akarok semmit vissza pakolni a szédültre, ültethettem volna napokig nyugodtan az event növényt is ugyanúgy mint a kisebb farmon és akkor se a röpi se az e.növ. nem lenne sehol.:):p

genka53, vihence, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Nagyon keservessen jönnek a zsacsik,és azt nem értem miért nem kapunk a szédültről az eventgazból is?Nekem reménytelennek tűnik ez az egész,a teliholdason hosszúakat vetek,és alig adja!Adjatok tanácsot,hogy mit vessek aki már készen van annak vannak tapasztalatai,mert így ez csaj borzálatosxD;),és borzongos,na meg mérgelődös nyögve nyelős játék!Gratulálok aki végzett,és sok,sok zacsit kívánok!:):sleepy:magunknak!

jucus100, genka53, 05Zsuzsa és 7 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!
    De jó, hogy nem nekünk kívántad. Bőven elég nekem az az egy, ami van. :D ;)

jucus100, zsuzsa-mama, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

De nem papirzacskód van,és csak egy!!!xD,és készen vagy már az eventtel,mert akkor mondjál tippeket légyszíves:sleepy:

Éva0315, genka53, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Akkor a napiban vigyorgó rémtököt fogsz kapni tőlem, remélem abból még nincsen elégxD:cry:xD
    Szia!
    Én már írtam, hogy mit csináltam, de Tőled kérdezném, hogy milyen méretű fölbe ülteted a felröpinek való rémnövényt?
    Én 1X1-ben kergettem a röpiket és neked is azt ajánlom, mert onnét kapod a legtöbbet, bármit is ültetsz. Ha ezzel nem mondtam újdonságot akkor elnézést kérek tőled amiért kéretlenül belelocsogtam a beszélgetésbe:D

Utoljára szerkesztett: 20.10.23
  18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Köszönöm szépen de nem vettem locsogásnak,minden jó tanácsot szívessen fogadok!A kicsibe ültetek mindenhol,csak azt nem tudom,hogy a fák is adják-e?

Éva0315, GA-BI-O-Farm, vihence és 2 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Teliholdas főfarmon adják a növények és a fák. Én 1x1- en ültettem a terrort. Teljes területen adott 65 db környékén. Nem rég üzemeltem be a felhőt.

Éva0315, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Felröppenő

Papírzacskó
    • Felröppenhet:
      • az alábbi területen: teliholdas főfarm
    • az alábbiakból: növények és fák aratásából /Eventismertető/
    DE én nem bíznék a helyedben a fákba, mert ha kevés a röpi akkor a fák rendesen cserben tudnak hagyni és nagyon keveset adnak, nagyon lassan érnek be. Nálam csak a füvészben volt 8 darab fa az újból a többi helyen növényeztem.

Az eventet délután fejeztem be, azóta gombszemet és izzó gombát ültetek+ aratom a füvészt ennyi felröpim van jelenleg +-ban. Pár zacskóval a szomszikáim is besegítettek, de már reggel kaptam onnét a nagyobb mennyiséget.

Utoljára szerkesztett: 20.10.23
    HéricsBáró, Dolphin, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.