Visszajelzés Adsz vagy kapsz! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 18.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zanzivál

zanzivál Junior szaki

én is beüzemeltem már a felhőt

Éva0315, genka53, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

Sajnálattal tapasztalom, hogy első perctől terror tojás növény megy démoni pokréta - 20 % + víz és trágya felére csökkenti ezzel megy, viszont a felröpi nagyon gyarló! Event növény letermelve ezzel meg nem tudok megküzdeni, ad erre 50 db környékén, szóval nagyon nagy becsapás, ki lett ez így találva ne hogy haladni lehessen! Köszönjük a hátráltatást, nagyon sok mindent fektettem az eventbe, rengeteg szuper trágyát, meg egyebeket és ezzel szemben nagyon sokat csalódtam! Event növény letermelve a max. felröpi fele sincs nagyon elszomorít! Elment a kedvem több mint 10 év után az eventektől! Nagyon sajnálom! :-( Nagyon nagy csalódás, hogy a felröpít ennyire szűkre vették! Legközelebb az ilyen eventekre nem fogok belemenni sajnos!

3. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A felröpivel kapcsolatban ne legyetek elkeseredve.
    Ezt a játékot a felröpikkel tették nagyon szöszölőssé.
    Rengeteg türelem kell hozzá.

Aki napjában csak egyszer tud belépni, annak valóban lehetetlen összegyűjteni a mennyiséget felröpiből és növényből.
    Ez más eventenél is úgyanígy van. Napi egyszeri belépéssel azok sem jönnek össze.

De kiindulva az előttem szólók és a saját tapasztalatomból.
    Ha Terror-tojásnövényt ültetünk akkor az aratható naponta legalább kétszer.
    Egy-egy kör ad 50+ felröpit. Ha induláskor is azt ültettünk, akkor az +1 kör.
    A bő hat nap 6x2 aratás + az előkészület, összesen 13 kör.

13 x 50 = 650 db felröpi.
    A játék vágéig kell 655 db felröpi. Az az öt db meg valahogy csak összejön a szomszédoktól ajándékba.

De ennél sokkal jobb Toma leírása. Nagyon érdemes megfontolni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/adsz-vagy-kapsz-eventcsevegő.24113/#post-1349704

Sok sikert, jó játékot és rengeteg- rengeteg türelmet.

miniowl, maszilva, szöszi50 és 15 más kedveli ezt.
  4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Egy kis háttérinfó, hátha segít: Én 7 órás növényekből kapok 44 körüli röpit, 30-as legenda a tölgyön.

nolina1965, szöszi50 és Éva0315 kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Event nálam is full kész. Tegnap a felhőt is már feldíszíthettem.
    :)
    Mivel rengeteg szupertrágyám van, amit a tölgyesen termelnek folyamatosan a mamutok, így azzal vittem végig az eventet.
    Sikerült kipörgetnem egy 100%-os terménybónuszt, meg a polcról levettem egy 100%-os gyémántot, amely a fákra és ólakra is jótékony hatású, így hamar meglett az eventnövény is, meg a felreppenő is.
    Ilyenkor, amikor nem lehet nullázni a felröpi gyűjtő területeken (Bahamarama és Teliholdkert) én mindig 1*2-be ültetem a kiszemelt hosszú érésű növényt. Ugyanis, ha 1*1-ben nem ad 50-60 -nál többet, és nem akarom nyakló nélkül pazarolni a szupertrágyát, akkor nem érdemes 1*1-be ültetni, mivel az 1*2 területből 88 db kifér, és ha a korábbi 50-60 db felreppenőnél többet akarna adni, még belefér az adhatóságba - mivel egy területről 1 db röpi jöhet csupán. Nappal a két új növényt ültettem, éjjelre meg a terrortojást, na meg a jó szomszédaim is besegítettek a zacskó küldésbe, így most már 77 db van pluszban.
    Gratula a végzetteknek, és sikeres finiselést a még küzdőknek! :D:inlove:

maszilva, apumbiapa, jucus100 és 15 más kedveli ezt.
  6. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Szia! Teljesen jól látod. Én most azokat a növényeket termelem amik szükségesek a tápokhoz és úgy látom nem lesz gond a felreppenőkkel. Amikor munka van akkor megy a hosszú, de így ráérek. Van 3 pihenőnap amikor belefér a napi többszöri aratás is. Persze ilyenkor is van házimunka event, de jó időzítéssel meglesz a szükséges mennyiség mindenből. A múltkor megfogadtam, hogy a kisfarmokon nem eventezek, mert mindig felreppenő hiányban szenvedek, de aludtam rá néhányat és átgondoltam. A kicsi farmoknál nem cél a felhő, vagy végig vinni, a fejlődéshez elég a köztes plusz nyeremény. Gyűjtögető életmódra váltottam és sokkal jobban élvezem a játékot, hogy nem stresszelek azon, hogy le vagyok maradva. Begyűjtöm amit kapok, megy a raktárba és ennyi. Ha van időm ültetek ha nincs kimarad. Igy is lehet játszani kár, hogy korábban nem jöttem rá. Mindig nyafiztam, hogy nem lesz kész, de túl léptem. Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok a jól megérdemelt pihenéssel egybekötve.

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, nagyon igazad van! Mióta végtelenítették a játékot (= 200 szint fölött milliárdos TP kell a szintlépéshez), megugrottak a TP-nyeremények. Igy a 200-as szintig pillanatok alatt el tudsz jutni - viszont nem lesz mögötte bázis, amire támaszkodhatnál.
    Ha cserenapon kiírsz egy kérést, mindenki fog neked rengeteg fát/ólat küldeni ingyen, viszonzás nélkül (én is, csak írj rám), az segít egy kicsit a bárminek a teljesítésében. Igaz, pajtakészleted nem lesz tőle, de a legtöbb cucc úgyis időszakosan kell, utána mehet pihenni vissza a pajtába. Pl. a gazdakörikből válogathatsz, hogy csak azokat adod be, amik valami számodra fontosat adnak (pl. szupertáp, sztrágya), a többire jól ráérsz. Letermelsz 100-1000 db bármit, utána válthatsz.
    Ha eljutsz a 70.szintig és kiválthatod az alkimistát (jó, macera feljutni az 5.szintre), ott vannak érésre ható bónuszok.
    Az eszmefuttatás után némi konkrétabb válasz a kérdésedre:
    - neked kell eldönteni, hogy milyen vérmérsékletű vagy. Ha vállalsz kockázatot, akkor ugorj. Egyébként minden eventnél van ennyi TP, és ha kihagyod azokat az eventeket, amiket teljesíteni tudnál, sok olyan bónusztól esel el, amik utólag nagyon hasznosak. Pl. felhősorok, valamit adó kitehetők (nem TP, hanem azon felül valami!)
    - ha ugrasz, egy ideig ugyan csak kapkodod a fejed, viszont válogathatsz a termelendőkből (2 event közt ill. az éppen nem eventre "használható" területeken).
    - ha ugrasz, sokkal hamarabb hozzájuthatsz fent említett bónuszokhoz, amik segítik a további teljesítéseket.
    - ha ugrasz, az elérhető cuccok itt-ott besegít(het)nek a BAHA szintlépésekbe is, ami az elején elég nyögvenyelős, mert mindenhez AB (AranyBanán) kell és bizonyos dolgokat csak más dolgok után válthatsz ki (Maja majmok szentélye, sorok egymásutániságáról beszélek). Ugyanígy (bár kisebb mértékben) a szintenként kapott csillagok besegítenek a BT rúnáinak kiváltásába, ami szintén nagyon hasznos bír lenni.
    - ha NEM ugrasz, akkor nem érdemes eventeket csinálni, viszont évekbe telik, mire elérsz - mondjuk - a 200-as szinthez - tehát érezhető eredményhez.
    - ha NEM ugrasz, szerintem később bánni fogod, hogy nem szereztél meg valamit. Erre nagyon jó példa egy 10 év előtti TOP nyeremény, ami heti 1 AB-t ad. Mindenki fanyalgott tőle, egy játékos mondta, hogy jó lesz az! És igaza volt, mert évi 50 AB akkor rengeteget számított! Igaz, ma már nekem nem érdekes, nincs is kinn, de mutatja, hogy itt nagyon érvényesül a "sosem tudhatod, hogy mi mikor válik nagyon hasznossá" elv. Még komolyabb példa, az egyik őszi eventen meg lehetett szerezni a csatni receptjét. Akkor családilag játszottunk, a lányom azt mondta, hogy a kis farmján nem kell. Utána sokáig kínlódtunk, mert venni drága volt, és haladni jó lett volna ott is. Igen, azóta már felszabadították, ha jól tudom és ki lehet váltani valamiért, de az még évekbe telt. Egy most kevésbé értékesnek tűnő valami egyszercsak felértékelődik. Persze, ez nem mindenre igaz.
    Én minden felhőt kiváltok, és az ingerküszöb alattiakat meg is veszem (899.-Ft). Több, mint 700 felhőm van így, ami számomra megadja, hogy a 242. szinten is tudok még haladni.
    Volt olyan, hogy kis farmmal "szórakoztam" néhány napig. Hajtottam arra, hogy minél több szintet lépjen a főfarmon és Bahán is. Élveztem az ugrásokat, direkt kikerestem azokat a gazdaköriket, amik rengeteg BTP-t adtak (pl. azt hiszem, egyik ilyen a papagájtollas), és ujjongtam, amikor egy beadástól 10-15 AB-t kaptam, amiből más cuccokat tudtam kiváltani. Igaz, elég sok CSP kellett hozzá... =>
    - ha NEM ugrasz, akkor olyan növényeket termelj, amit jó drágán el tudsz adni (1 óra alattiak eléggé ilyenek), hogy szerezz milliárdos (nem tévedés) CSP-készletet, amit szükség esetén be tudsz dobni, hogy megvedd a valahová szükséges, számodra szint szerint elérhető, ám készleten nem lévő cuccokat. Pl. titokólak és terményeseik tipikusan ilyenek. Évekig rá se néz senki, utána bekérik egy eventbe beadandónak, és akkor többen kapkodják a fejüket, és veszik 10xes áron.
    Ja, piac! Ha van energiád, nézegesd. Vegyél cuccot, ami olcsó (ezt néhány nap után látni/érezni fogod, hogy mi pang, mi pörög), legyen készleted legalább 10-50-100-1000 db (fából, növényből több, állat-terményből kevesebb). Ja, a piros kosárból minden nap vedd meg az összes növényt (ha nincs CSP-d, adj el annyit, hogy legyen!). Ez a befektetés nagyon meg fog később térülni!
    Sztem a játék mostani szintjén már nem lehet mindent letermelni, de ha ésszel játszol, nagyon sok mindenre képes leszel, ami nagyon sok örömet ad.
    Van az Enciklopédiában egy táblázat, hogy a szintek közt mennyi a TP-különbség. Nézd meg, el fogsz szörnyedni, 98-99-100-as szinteknél százmillós lépések vannak (úgy emlékszem). Igaz, utána 100-200 közt egységesen 25M, de addig eljutni??? Anno nagyon katasztrófa volt. Már nem az, de akkor is küzdős.
    Bocs, ha hosszú voltam, ennyi jutott eszembe, mint szempont, amit esetleg megfontolhatsz.
    Jó játékot!

8. agikka

agikka Aktív író

Nekem most adott az izzó gomba 14 db-ot,egy és fél óra alatt, próbálj mindig más termelni, nálam ez bevált

szöszi50, nolina1965, mingo826 és 5 más kedveli ezt.
  9. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Terror-tojásnővényt ültetek és 91db röpccit is ad én ezzel haladok holnapra készen is vagyok végig.

szöszi50, Éva0315 és apcimama kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Miért sirsz? Mert nem tudtad fél nap alatt befejezni? Most, amikor irok, még 87 óra van hátra. Simán meg bir lenni az a felröpi, csak dolgozni kell érte. Én 3 db-ra vagyok a végétől, a köv.aratással meglesz. Ilyenkor fel kell mérni, hogy mi mit tud, és ha annyi szupertrágyát beleöltél, miért nem szántál még rá a röpire is? Itt nem lehet nullázni, de a terrorgazt 2 óra alá lehet vele vinni. Én is rászántam vagy 3 körre valót, bár anélkül is meglenne. Most éjjel izzó penész ment, plusz 3 pavilon fa, 39-et adott.
    A "Malala-területen" még ez sincs, mégis csináljuk, hetekig - lehet, hogy fogcsikorgatva, de nyomjuk azt is.
    Bocsánat, hogy meg mertem szólalni.

maszilva, szöszi50, vihence és 12 más kedveli ezt.
  11. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok! Adsz vagy kapsz!
    Huhúúúúúú!

Nagyon szeretem ezeket a kitehetőket, olyan aranyosan rémületesek, szép szinek és vicces animációk.
    Nincs szivem lebontani....
    :inlove::D

maszilva, szöszi50, vihence és 17 más kedveli ezt.
  12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Felhő beüzemelve, még 10 db. felröpi kell és végeztem .
    Napközben az új növényeket ültettem, éjszakára pedig a terror- tojás növényt . Mindenkinek további jó játékot.

maszilva, szöszi50, varga1234 és 5 más kedveli ezt.
  13. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Tökéletesen igazad van. Jelenleg 422 db felreppenőm van nem terrortojással, hanem azokkal a növényekkel amik kellenek. Úgy a tápokhoz mint az új ólhoz. Minek sietni? Ha valaki hamarabb akar végezni szíve joga én nem, megtehetném hiszen minden adott hozzá. Viszont ha úgy döntenék, hogy fél nap alatt befejezem akkor azt egyrészt azért tenném, mert más elfoglaltság miatt nem lenne időm, másrészt, mert esetleg nem tetszik a futó event és minél előbb le akarom tudni. Ebben az esetben nem csak a növény letermelésére áldoznék, mondjuk zöld cseppet, hanem a felreppenő gyűjtésére is. Régebben én is morogtam, főleg a szigetes felreppenők hiánya miatt, de teljesen felesleges. Azokat az eventeket ahol úgy látom nem érdemes küzdeni elengedem. A kisfarmjaimról beszélek. Itt a nagyon belehúzok a végén. A kicsiken kiveszem amit ad és ennyi, Az is több a semminél és nem kell görcsölni.

nolina1965, szöszi50, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  14. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok !
    Felhő üzemmódban, nagyon tetszett ez a kis mini event. Kevés növény és felröpi ez pont jó volt. Szép napot mindenkinek :)

nolina1965, Éva0315 és genka53 kedveli ezt.
  15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Megemberelték magukat a röpik nálam is, így hát a felhőcském berendezve várakozik a kövi aratásra! Bár először nem hittem, h ilyen hamar meglesz, de azért csak sikerült. Pláne úgy, hogy elég sok minden más volt a VV-ban:)
    Most már jöhetnek az újdonságok, illetve pótolni kell a készleteket, mivel a tápok eléggé lefogyasztották azt.
    Kitartást a küzdőknek (meglesz az, mert sok idő van még), gratula a készeknek.

szöszi50, genka53 és apumbiapa kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lassan döcögök a felhő felé:music: Némi felreppenő és növény is hiányzik még:wuerg:
    Hiába.... aratás nélkül semmi nem szaporodik:oops:

nolina1965, szöszi50, TheZOSv és 3 más kedveli ezt.
  17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Az ismertetőben is és a játékban is a 3.számú feladatnál többek között kapható a Gülüszemű bokor.
    Hol keressem, mert sehol sem találom.
    Köszi, ha valaki elárulja.

Éva0315 kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A váza ikon alatt keresd, dekor. Elég retro. :)2011-ben volt eventnyeremény. :)

• Érési idő: 13 óra
    • Amit ad: 170 TP

19. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Jesszus!! xD én meg a növények között kerestem.
    Erre azért nem számítottam !
    Nagyon köszi!!

PZoli64, Éva0315, agi770 és 2 más kedveli ezt.
  20. asszony48

asszony48 Aktív író

De ha 200.ki bontasz és egyse jön az gyanús.

Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.