Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Neonólakbol is adnék dobozhalért arányosan.

2. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Kellene nekem 1 hangya és 1 imádkozó sáska
    Adnék érte neon ólakat

3. Elektra75

Elektra75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Régóta szeretnék Tiki-totem műhelyt! Ha esetleg tudna valaki küldeni, akkor mit küldjek cserébe. Köszönöm szépen!

4. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    Keresek: hollóhajlék (1db), anakondalak (19db), papagájröptető (21db) Narancs: holló (2db), egér (18db), békató (3db), macska (14db), hiúz (22db), anakonda (21db), papagáj (23db), cápa (25 db)
    Adok: Narancs: majom, panda, strucc, tyúk, szamár, páva, kaméleon, hód, pillangó, medve

5. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok!

Rózsa anakondát kér valaki 4 panniért?

6. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok keresem a következőket :mocsárciprus , vértölgy , judásfa ,papaufa
    következőket keresem az xxl-ben : , fikusz , szokortai sárkány fa , szomáliai balzsam fa , szantál fa , nektarin , paratölgy , aranylevelű , kaukázusi hólyagfa ,vértölgy, ylang ylang , fekete datolya szilva ,bétel fa ,gyapot , tiki , pomelo ,szomorúfűz, magelán , afrikai ezüst fa, korral fa, mocsárciprus

Cserére vannak alap fáim és fejlesztéseim csak a legújab fák közül nem nagyon van de kérdez

Utoljára szerkesztett: 7.4.20
  7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Feketeövszabót adok 2 dobozhalért. Horrorparadicsomól dobozhalért, macskatündérlak dobozhalért.

Utoljára szerkesztett: 6.4.20
  8. TT0002

TT0002 Járnitanuló

Adok tengeri malacot, tengeri pónit
    Amit kérek: imádkozó sáska, vagy hangya

9. csermary

csermary Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hangyát cserélnék ambarella vagy csövesmogyoró fára.

10. rubinka1956

rubinka1956 Junior szaki

Sziasztok szeretnék egy mahagóni fát és egy viaszbogyó fát adnék érte neon hollót vagy rózsaszín kaméleont

apa561959 kedveli ezt.
  11. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Az előző csere napon nem tudtam részt venni, így nagyon kifogyott a racs készletem. Szeretném feltölteni. Adnék piros vagy narancs ólat, vagy xxl fát a készleteimből. Csere 1-1 ben lehetne. Kérlek konkrét cserét írjatok, mert olyanra hogy milyen ólat vagy fát adnék, nem tudok válaszolni, mert olyan sok minden van. Segítsetek újra fel tölteni a készletemet!

12. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok!
    Keresem a Fociláz 2019 felhősor kitevőit: -toll legyező, -vadulj, -all star játékos
    Adok érte 60 db ajándékot: neon ólak, rózsa ólak, rengeteg kitevő.
    Pannim egy sincs :(

13. tibidabo

tibidabo Utánpótlás-írogató

szia nekem van van mahagónim és viaszbogyóm is, rózsaszín kaméleon érdekel.

14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Rózsa kaméleon,és rózsa hiúzt adok dobozhalért de nem 1-1ben.

15. rubinka1956

rubinka1956 Junior szaki

azt irja nincs ilyen gazda

16. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !! Kérek (kérnék) 1 imádkozó sáskát !! Adok 1 dobozhalat és hozzá amit kérsz :rózsa panda vagy rózsa kaméleon, vagy rája, vagy szitakötő, vagy nyárfa, tulipánfát, ősfenyőt, pecsétfát....Köszönöm, ha megkeresel, és végre lesz sáskám !! Majd én imádkozom :)

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Laczifarm

Laczifarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Bambuszkunyhó kitehetőt keresek, ha cserélnéd írj!
    Laczifarm

18. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    Keresek: hollóhajlék (1db), anakondalak (19db), papagájröptető (21db) Narancs: holló (1db), egér (18db), békató (3db), macska (14db), hiúz (22db), anakonda (21db), papagáj (23db), cápa (25 db)
    Adok: Narancs: majom, panda, strucc, tyúk, szamár, páva, kaméleon, hód, pillangó, medve

19. picikém04

picikém04 Járnitanuló

kültem fogad szeretettel

-vadocka70- és -kaktuszable- kedveli ezt.
  20. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

megérkeztek hozzád a pannik ?

Utoljára szerkesztett: 6.4.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.