Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy miért nincs nyitva a "Nem megbízható cserepartnerek" topik? Szeretnék bele írni, mert látom nem én vagyok az egyetlen, akinek gondja volt .BENJI01. gazda szavahihetőségével:(

Hogy ne legyek OFF: keresek virágos dallamokat. 4 db.-ért 1 Páncél Pannit adok, de másban is megegyezhetünk:)

kutyaszálló és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  2. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok!
    Keresek neon olakat: tyuk, macska, eger, kaptar, pava, strucc, hod, majom
    Adok neon olakat: hal, pillango, hollo, denever, kameleon, beka, hiuz, teknos, pulyka, kecske, nyul, lud, kakukk, anakonda, teve, panda
    Adhatok pottyos ernyot, viragos dallamot es eloholt kincset is. Fak is szoba johetnek, igazabol barmi de nem minden van azert :D Csere 1-1 aranyban levelek csabi9911-re :D Koszke

-ágianyu33- és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. manóka2022

manóka2022 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    neon ólat keresek: pocok,kakukk,méh,hód,zombijuh-rózsaszín is jó,mosómedve_rózsaszín is jó

rózsaszín terményes ólakat: tűzcsapgyár,hódfaüzem,illatszertár,függőágy,titkosügynök képző,legyező gyártó,sajtkészítő,gördeszka,ragasztó,széfkészítő

tudok érte adni más neon ólakat vagy pocok légyfogóm van még.

4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    1 vadkörte fát cserélnék 1 virágos dallamokra.

Kuzdern kedveli ezt.
  5. nzsuzska71

nzsuzska71 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szeretném megkérdezni hol lehetett szerezni szívek király pálmáját? Nem találtam a dekorok között de lehet rossz helyen kerestem.
    köszi
    nzsuzska71

6. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Sziasztok!
    Keresek: Inutep erői-t, és Kincslelet-t. Akinek van, kérem írja meg, mit kér érte.
    Köszönöm szépen.
    -picikefarm-

7. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A felhőre keresném a díszítési főpróbát, és a Parti játékos kitehetőt,:Cserébe van Hajzselégyár, Kokiafa, élőholtkincs , Kis Könyvtárosok, Pöttyös ernyőgomba,Vörösfülű ékszerteknős,Csigafészek,Mókusodú,Gereblyegyár, Szitakötő-tó2 A szeretetfája,Mezeijuhar, Franklinia, Toromiro, Molyhos tölgy, Dél Afrikai cikász, Kiváló cyanea, Rafiapálma, Pikkelyfa, Szent Ilona olajfa, Bio fűnyíró,de kérdezz nyugodtan.​
    Utoljára szerkesztett: Ma 11:24-kor
    pupi78901,

Utoljára szerkesztett: 30.12.23
  8. tokebea

tokebea Utánpótlás-írogató

Sziasztok,szivesen benne vagyok csere berébe kezdő vagyok nem túl sok mindenem van, akér több dolgot is küldök,irjatok bátran farm tokebea
    ezeket szeretném ,Telihold: szellemfűz,vértölgy,éhes tölgy izzó bükkfa, szellemfűz, éhes tölgy, zselés bokrétafa, fénylő gombafa, gerincesfa, éjjeli jázminfa, trolofántkarám, vízköpő, tintahal odú, zombijuh zombirkanyíró állomás sima, vendigó barlang
    és telihold tárgyalkat szeretnék gyűjteni pl. franeinsein birkája,kerberosz,töklámpás,gomaerdő,rém pók,fantazmalom,mágikus pókcsípés,tükröm tükröm,drakulanyúl
    amit tudok adni sima farm xxl fák: lepényfa xxl ferdefa xxlsárga trombita kívánság xxl cseresznye xxl ,szilva xxl ,körte, xxl gesztenyefa,xxl őszibarackfa sima és xl ,cukorfa, arany levél ,karácsonyfa ,szilfa xxl,csövesmogyoró xxl ,alma xxl,sárkányfenyő xxl nyár xxl,tölgyfa ,mandulafa xxl,birsalma xxl ,cukorjuhar xxl ,datolyapálma xxl

régi retró dolgok ólak retró disznóol ++ retró lajháról ++ retró jávorszarvas ól ++

Othep kedveli ezt.
  9. rittgasseragnes

rittgasseragnes Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Ezeket keresem:jégszobrász, nyuszifuvallat, kiegyensúlyozott táplálkozás, dinnyemalőr.
    Cserébe tudok régebbi fákat, vagy kitehetőket

10. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Adok: Pink Mogyorótaposót és Pink Tojástoló területet
    Pink Mosómedve odúért.
    Pink: 2 db Szalamandra, 3 db Medvebarlang, 2 db Páva, Kaptár, Egér, Lúd, 2 db Kakukklak, Panda, 4 db Teve, 2 db Papagájröptető, Elefántaréna, 2 Cápatanya, Kaméleon lak, Hollóhajlék, 2 Kacsaól, Kutyaól.
    Neon: Hódvár, 3 db Hiúzüreg, Lúdól, 3 db Tyúkól, 2 db Papagájröptető, 2 db Kacsaól, Lóistálló, Holló, Medvebarlang.

Pink Papagájtollászkodó.
    4 db Narancs Dobozhal medence.

Sima óljaim is vannak, újak és régebbiek egyaránt.
    3 db Bájitalfa.
    Ágyúk: Víz, Hóágyúk.
    Doki küldetése I-II.

Továbbá keresek:
    Szivárványospisztráng medencét.
    Tehén, Kecske, Tojásfák is. Egye fát egy ólért.
    Sokat cseréltem már, fer gazda vagyok. Előre nem küldök semmit, de megkapod amit cserélsz.
    Legyen sikeres a cserénk és örüljünk, ha összejön. De jó is lenne sok baglyot kapni.
    kincsembogaram67 gazda vagyok.

Feca29 kedveli ezt.
  11. Kafkaz79

Kafkaz79 Törzsjátékos

Sziasztok, rózsaszín zombi birkanyíró állomást és zombijuh kifutót keresek, kettőért adnék akár pannit is , vagy pocok légyfogót, stb. üdv Kafkaz_79

12. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok!
    keresek:
    rózsa zombirkanyíró állomást
    cserébe tudok adni: komodóisárkány-lak,vadkörtefa,naphal,pisztáng,pelikán , neon ólak,rózsa fabellumgyár,Páncél Panni,pocoklégyfogó

Kisebb szinten lévő gazdáknak szivesen adok régebbi fákat +fejlesztéseit,ólakat és ólfejlesztéseket

13. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Adok: Pink Mogyorótaposót és Pink Tojástoló területet Pink Mosómaciért.
    Adok: Pink: 2 db Szalamandra, 3 db Medvebarlang, 2 db Páva, Kaptár, Egér, Lúd, 2 db Kakukklak, Panda, 4 db Teve, 2 db Papagájröptető, Elefántaréna, 2 Cápatanya, Kaméleon lak, Hollóhajlék, 2 Kacsaól, Kutyaól.
    Neon: Hódvár, 3 db Hiúzüreg, Lúdól, 3 db Tyúkól, 2 db Papagájröptető, 2 db Kacsaól, Lóistálló, Holló, Medvebarlang, Papagájtollászkodó.
    4 db Narancs Dobozhal medence.
    Sima óljaim is vannak, újak és régebbiek egyaránt.
    3 db Bájitalfa.
    Ágyúk: Víz, Hóágyúk.
    Doki küldetése I-II.
    Vannak cserére még Teliholdas ólak.
    Továbbá keresek:
    Szivárványospisztráng medencét.

Tehén, Kecske, Tojásfákat és Ambarella fát. 2 fa 1 egy ólért.
    A fent leírottakból lehet válogatni, cserélni.
    Sokat cseréltem már, fer gazda vagyok. Előre nem küldök semmit, de megkapod amit cserélsz.
    De jó is lenne sok baglyot kapni.
    kincsembogaram67 gazda

14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Keresem az ........Etess!...... kitehetőt a felhőre, pocoklégyfogot adok erte tobb darabot de pöttyösernyö is szoba johet .

15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok. Én keresek kincslelet kitehetőt, írj rám, ha tudunk cserélni, 2 db papagájtoll fát adnék érte. Köszönöm :)

16. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Junior szaki

Sziasztok! Keresek: duriánfát, nyárfát, selyemakácfát, szantálfát, papagályfát. 1 fa 1 répásalmás csatniért.

17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

3 vendigó barlangért keresem a Kincslelet dekort. Köszi

18. tokebea

tokebea Utánpótlás-írogató

Sziasztok,szivesen benne vagyok csere berébe kezdő vagyok nem túl sok mindenem van, akér több dolgot is küldök,irjatok bátran farm tokebea
    ezeket szeretném ,Kérlek segitsetek Telihold: szellemfűz,vértölgy,éhes tölgy izzó bükkfa, szellemfűz, éhes tölgy, zselés bokrétafa, fénylő gombafa, gerincesfa, éjjeli jázminfa, trolofántkarám, vízköpő, tintahal odú, zombijuh zombirkanyíró állomás sima, vendigó barlang
    és telihold tárgyalkat szeretnék gyűjteni pl. franeinsein birkája,kerberosz,töklámpás,gomaerdő,rém pók,fantazmalom,mágikus pókcsípés,tükröm tükröm,drakulanyúl
    amit tudok adni sima farm xxl fák: lepényfa xxl ferdefa xxlsárga trombita kívánság xxl cseresznye xxl ,szilva xxl ,körte, xxl gesztenyefa,xxl őszibarackfa sima és xl ,cukorfa, arany levél ,karácsonyfa ,szilfa xxl,csövesmogyoró xxl ,alma xxl,sárkányfenyő xxl nyár xxl,tölgyfa ,mandulafa xxl,birsalma xxl ,cukorjuhar xxl ,datolyapálma xxl

régi retró dolgok ólak retró disznóol ++ retró lajháról ++ retró jávorszarvas ól ++
    Bahamák papagályröptető rózsaszín

Borzas.Kata és tina07141983 kedveli ezt.
  19. Norbi005

Norbi005 Junior szaki

Sziasztok,
    Keresek:
    Panni
    Neon ólak: kaptár
    Virágos dallamok
    Pöttyös ernyőgomba
    Mézeskalács szív
    Eiffel torony
    Édesanya szíve
    Homár piros fejlesztés, smaragd varánusz narancs, delfin narancs, pingvin piros, axolotl narancs, vörösbegy piros

Tudok adni:
    Neon: denevér, kecskeól
    Kékszajkófészek, hullámospapagáj stb / narancs is
    Rózsaszín tehéntejüzem, kecsketejüzem, angórasimogató, aranymosó
    kiváló cyanea
    dél afrikai cikász
    kokiafa
    vadkörtefa
    Pralinés nyuszilány, varázslatos téli teleszkóp, szurkolómacsek, kifutó, magyar bari magyar zászlóval, a hegyi óriás, szambabárány, diadalív, büfébódé, vb 2011 léghajó, bulibéka, karácsonyfa, Cat Steve, bolondos szemüveg, pimasz kártyajátékosok, nárcisz, megtintázva, túlcsorduló öröm, trutyiágyú, bálint napi bárányok, menő krokodil
    vagy írd meg mit kérnél

3db virágos dallamokat adnék mézeskalács szívért

20. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Sziasztok:)
    Cserére kinálom a Pie chsampionship és kis könyvtáros kitehetőket,virágos dallamokat szertnék értük ,
    Farmom Melani6509

-póniklub- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.