Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Van egy csereképes Páncél Pannim. 3 db pocok légyfogót szeretnék kapni érte. :)

Fenyvesi1010, kamylla64 és tina07141983 kedveli ezt.
  2. 660526

660526 Fórum ismerője

Ma végre hosszabb időt tudok tölteni csereberével. Mivel nincs receptem a Racs gyártásához ezért csere útján szeretnék hozzájutni jó néhányhoz. Sok piros még több narancs ólam van, fák is alaptól xxl-ig. Cserélném őket 1-1 arányban. Sajnos a csere lehetőségem száma nem túl nagy (12db) ezért max. ennyit tudok cserélni. Írjátok meg mit szeretnétek és én válaszolok hogy tudunk e üzletet kötni!

Fenyvesi1010 és Feca29 kedveli ezt.
  3. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Sziasztok keresek mocsárciprust konkrét ajánlattal keress a mit adnál érte levelekre nem válaszolok

4. Tinus12

Tinus12 Utánpótlás-írogató

Sziasztok: Cserélném almafa xxl,tölgyfa xxl,datolyapálma xxl fáimat.
    Helyette keresek Fekete Fűzfát.

Feca29 kedveli ezt.
  5. csillag

csillag Fórum mestere

Sziaaztok

Mocsári ciprust keresek, adok érte 5 db. tojásfát.
    Levélcím: -hzsoka-

6. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    Mocsári ciprusért, tudok adni titokólat, titokfákat.....szantálból 2 darabot vagy xxl-es bahamást.

7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Nem igen írtam még ide,csak olvasgattam,igyekeztem megoldani, hogy hiányzó dolgaimat pótoljam , beszereztem. kedves szomszédaim is segítenek mindig önzetlenül.

Most szeretnék 1 db mocsárciprust, már minden létező dolgot felajánlottam, amit úgy gondoltam, hogy reális csereértéket képvisel. sőt.....
    Toronyórát azért nem adok érte. tudom minden kereslet-kinálat fügvénye. Nálam viszont van egy morális érték.
    Keresek olyan játékost, aki partner tudna lenni....:)
    Jellige : zsuzsa-mama:D

mya100 és Fätum kedveli ezt.
  8. denes78

denes78 Junior szaki

hali trutyimalmot és hangyász narancsot keresek

Utoljára szerkesztett: 10.3.19
  9. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok ezeket keresem a felhőre: egészséges nasi, barlangi meglepetés, vidám silift, csillagsütik, nullgrav-játék, elektromos bikalovaglás, vérszívóapródók, parti játékok, rejtett gyümölcs, imádjuk a mézet,

10. boszibabus

boszibabus Aktív író

Mocsári ciprusért adok 1 pannit. Előre nem küldök, de mindig korrekt cserepartner voltam. Ajándékozni is szoktam!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. szinti4

szinti4 Junior szaki

sziasztok
    páncél pannit keresek

12. Csibemama

Csibemama Junior szaki

Helló!
    Pocok légyfogóra várom az ajánlatokat privátban.

13. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek! Szívek pálmája cserélhető: 10 Panna és 1 mocsárciprus fáért...

BÚÉK2011, tina07141983 és Fätum kedveli ezt.
  14. elitfarm

elitfarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Adok:-17 pocok légyfogó, 18 élőholt kincs,
    -310 homárok szerelmi dala, 50 békás megmentő, 60 brokkoliagy, 40 szívdobbanás, egyebek... Kérdezz!
    Keresek: Rózsa terményes (illatszertár, halásztanya, birkagyapjú), Panni, májusfa fejlesztései, csibe kitehető és fejlesztései.
    Csak arra válaszolok, amire érdemes.
    Levelek: Sagittarius69

tina07141983 kedveli ezt.
  15. Tinus12

Tinus12 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a fekete fűzfát,amit kaptam.
    Légyszi már ne küldjetek többet.

16. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Köszönöm mindenkinek a korrekt cserét.
    További sok sikert, és szép napot kívánok.

csio70, rozo52, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  17. Krókusz_szilva

Krókusz_szilva Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Keresek alap tojástojót, kecsketejüzemet, birkanyíróállomást, pehelytollgyűjtő állomást, aranymosó hollótanyát, pulykalábas festőtelepet, guanógyárat, kartondobozgyárat, tűzcsapgyárat, illatszertárt, szarvasgomba malacfarmot, létrakészítő műhelyt, tehenészetet.

Keresek még alap denevérbarlangot, disznóólat, juhakolt, kacsaólat, pulykaólat, kecskeólat, hollóhajlékot, lóistállót.

Fákból keresek kowhai fát, borokabogyót, berkenyét, bükkfát, kökénybokrot, mandulafenyőt, szamócafát, ujjas juhart, kecskefűzfát, sárgabarack fát, szilvafát, szeder fát, ringlót, magnóliát, körtét, tölgyet, szivart, narancsot, cseresznyét.

Levelet várok a Krókusz_szilva farmon.
    Ott érdeklődj, mit kérsz cserébe. Mivel nem régóta játszom, így a legújabb dolgaim nincsenek.

Üdv.: Krókusz_szilva

tina07141983 kedveli ezt.
  18. .kata6

.kata6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Jávorszarvas kifutót és szinpadot keresek.

19. feri5259

feri5259 Utánpótlás-írogató

Szép napot minden játékos társamnak,sosem szoktam kéregetni,de most nagy szükségem lenne a felhőhöz a hármas vacsi,valamint a bulipockok kitehetőre,hiába vagyok magas szinten sok mindenem nincs érte.

20. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok!

keresek:
    -piros mogyorótaposó
    -piros kókuszkopasztó
    -húsvéti dekorok
    -pink terményes

adok:
    -piros terményes ólak ,xxl fák
    -sivatagi rózsa ,pettyes fűz ,titok fák /mocsári ciprus nincs /
    -pocok légyfogó
    -egyéb dekorok

dijja5, imi7611, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.