Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HúsIza

HúsIza Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresek: bégető tökfej, bombasztikus ajándék, cukorcsillag dal, epikus trutyicsaparti, égő múmia, hajókirándulás, helikopter kirándulás, imádjuk anyát!, ínyenc csali, kiberbogár, kivirágzott szentjánosbogár játszótér, konyhai rémület, megtelt kincseskamra, pinata házikó, pónilovaglás, lélegzetelállító sivatagi csoda, rendszerhiba, sajtpalota, szédületes szülinapi zsúr, szeretet láda, varázsteve lak, zizegő szentjánosbogarak.
    Arany- és ezüst kintorna, ragadós helyzet, önimádat, jeges merülés.
    Kőmadár-kastély, madár pagoda, kőmadár vityilló, kőmadár világítótorony, kőmadár partikunyhó.
    Lidérc lovacska, mitikus főnix, mitikus sárkány, mitikus pegazus, mitikus kerberosz.
    Rejtélyes maszk, belépni tilos, hajóroncs-csodavilág.
    Bio energiaital, sztrájk!
    Várom az ajánlatokat! Szép napot mindenkinek!

2. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Halihó, makibot, bio-fűnyíró, parti játékok, tárcsázd a c-t ha csak sajtot szeretnél kitehetőket keresem!!! SÜRGŐSEN! (Akár ezekből 1-et is, de cserélnék ha valakinek van.)
    Ajánlom: Rózsa: Strucckarám, Disznóól, Hiúzüreg, makitomboló, tevekarám.
    Ajánlom: Neon: Pávaröptető, Hódvár
    Kérlek ne ide, hanem farmos üzenetben írjatok!
    Köszi: peti.pepe.2000

3. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Csincsillát,mahagónifát, kőrisfát, pecsétfát adnék Panniért.
    Baglyokat várok. :)

4. Porbaba

Porbaba Haladó

Sziasztok!
    Keresem( ha lehet ezeket cserélni): ross láma, az vagy amit megiszol, elérhetetlen, imádjuk a mézet, rejtett gyümölcs, hűvös keverőpohár, parti játékok
    Tudok adni: régi és új titok fák, titok ólak, xxlfák, xxl ólak, piros, rózsaszín, és neon ólak, sok mindenem van
    Kérdezz bátran!

5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ha valaki szeretne pecás cuccokat, de nem kedvez neki az érmeosztó tündér, tudok kiváltani néhány darabot.

6. egylokista

egylokista Járnitanuló

Sziasztok!
    Ráját és csincsillát szeretnék, adok érte 1 rózsa disznót, lovat, szamarat és 1 neon békát......
    Ha esetleg más ól kellene akkor hátha sikerül megegyezni....

Utoljára szerkesztett: 25.7.19
    kelleri kedveli ezt.
  7. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Ráját és csincsillát keresek, ajánlatom: pecsétfa, mahagónifa, kőrisfa, tulipánfa, rózsa: holló, egér, kaméleon, strucckarám, és ha cserélhető akkor piros szalamandra vagy szarvasbogár...
    Keressetek bátran..

8. ginger.

ginger. Fórumprofi

Szívesen adok ajándékba fákat és ólakat. Akinek valami hiányzik keressen meg levélben . A legkeresettebb dolgokkal nem rendelkezem.

9. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Cserélném:neon elefántól,rózsa elefántól 4 db,neon kaméleonól, neon páva,neon hódol,neon kutyaól,rózsa disznóól 3 db,rózsa holló,rózsa nyúl,rózsa halastó,rózsa kaptár
    Keresek:csincsillaól,mantarája,ösfenyö,pecsétfa több db is érdekel:)

10. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Mantaráját keresek. Cserébe rózsa panda, teve, ló, hódból, illetve ősfenyő, nyár, kőris, pecsétfákból lehet válogatni, reális mértékben.

11. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Ha kell valakinek kitevő a horgászboltból írjon szívesen kiváltom,és cserenapon elküldöm. Csincsillát adnák rájáért,ha cserélhető lesz.

12. ginger.

ginger. Fórumprofi

Keres meg levélben.

13. ramking151

ramking151 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Fehér bazsalikomot adó automatát keresek, cserébe rózsa és neon óljaim vannak.

14. sareni90

sareni90 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Kb egy hónapja kezdtem újra a játékomat,83as a szintem. Kb 4 évig nem játszottam a tanyámmal. Úgy gondoltam hogy sok mindenem van,de ahogy megláttam hogy mennyi újdonság van úgy éreztem,mintha kezdő lennék :( Kérlek titeket,ha van bármilyen felesleges ólatok illetve fátok,ami csak porosodik nektek és teljesen felesleges az nekem lehet hogy nagyon jól jönne. Felajánlani maximum töklekit tudok meg van egy jó pár nagyon régi kitehetőm. Ennyit tudnék cserébe adni,na meg a hálás köszönetemet :)

koko.54, jófarmerlány, feri5259 és 3 más kedveli ezt.
  15. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos hét hiányos felhőm van, ezekre szeretném a kitehetőket megszerezni (persze nem minden áron). Ezekből az egyik a Játékóra felhősor, de valószínűleg most sem lesznek a dekorjai cserélhetők.
    A hiányzó dekorok:
    Parti játékok
    Megállj, sajttolvaj, Valami nem stimmel
    Csúszásveszély
    Bio-fűnyíró
    Útvesztőben
    Őrszem a magasban

Szeretném kérni, ha valakinek lenne felesleges a keresett tárgyakból, írja meg bagolyban, miért cserélné el. Előre is köszönöm.

16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Töktolvajok nevű kitehetőt keresek.Köszi

17. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok! Tenyészthető állatok piros (3.szintű) óljait keresem. Akinek van felesleges szívesen fogadom, üzenetben megbeszéljük a cseretárgyat.

18. majomparádé61

majomparádé61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Rózsa lúd és rózsa kakukk ólakat keresek.

Adok - kérek:

2 homárok szerelmi dala - 3 rózsa ól
    2 békás megmentő - 3 rózsa ól
    2 DeLorevan - 3 rózsa ól
    1 brokkoliagy - 2 rózsa ól
    1 sugározz fel, Joci! - 2 rózsa ól
    Három régebbi rózsa ólat adok két rózsa lúd vagy kakukk ólért (ló, tehén, kecske, disznó, hal, pulyka, kacsa, szamár).
    Rózsa terményest, angórasimogatót, csacsikovácsot, bőröndboltot, kimagaslóan jó ajánlat esetén függőágykészítő műhelyt, rodeó ranchot, aranymosó tanyát, tűzcsapgyárat adok a két ólért, írd meg, melyikért mennyit adnál.
    A leveleket Sagittarius69 farmra írjátok!

19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Neonólat adok hangyáért.

20. sareni90

sareni90 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Kb egy hónapja kezdtem újra a játékomat,83as a szintem. Kb 4 évig nem játszottam a tanyámmal. Úgy gondoltam hogy sok mindenem van,de ahogy megláttam hogy mennyi újdonság van úgy éreztem,mintha kezdő lennék :( Kérlek titeket,ha van bármilyen felesleges ólatok illetve fátok,ami csak porosodik nektek és teljesen felesleges az nekem lehet hogy nagyon jól jönne. Felajánlani maximum töklekit tudok meg van egy pár régi kitehetőm. Ennyit tudnék cserébe adni,na meg a hálás köszönetemet :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.