Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szomjas

szomjas Haladó

Sziasztok!

Ezeket tudom adni:
    citromfa 3 db, szilvafa XXL 2 db
    mangófa XL 2 db, kókuszpálma XL 1 db, guavafa XL 2 db, kakaófa XL 1 db, avokádófa XL 1 db, papajafa XL 1 db, tűzvirágfa XXL 1 db
    almafa XXL 3 db, kowhai fa 1 db, sárgabarackfa XXL 1 db, szilvafa XXL 1 db, körtefa XXL 1 db, cseresznyefa XXL 2 db, narancsfa XXL 3 db, szivarfa XXL 3 db, birsalmafa XXL 1 db, datolyapálma XXL 1 db, fenyő XXL 1 db, cukorjuhar XXL 1 db
    naspolyafa 6 db, bükkfa 8 db, bodzafa 10 db, mandulafenyő 7 db, ujjas juhar 8 db, citromfa 6 db, sárgabarackfa 7 db
    brazil diófa XXL 2 db, pisztáciafa XXL 1 db, csillaggyümölcsfa XXL 8 db
    gránátalmafa 9 db, pisztáciafa 6 db, csillaggyümölcsfa 7 db, tűzvirágfa 7 db, szentjánoskenyérfa 5 db, tamarinduszfa 4 db, cédrát 4 db
    kutyaól 1. szint SÁRGA 1 db, kutyaól 4 db, óriás lóistálló 1 db, retró tyúkól + 1 db, tojástojó terület 11 db, retró nyúlketrec + 2 db, retró kecskeól + 4 db, retró kacsaól + 3 db, pulykaól 10 db, retró juhakol + 2 db, angórasimogató 3 db, disznóól 2. szint NARANCS 1 db, retró disznóól + 2 db, hollóhajlék 1 db, kecsketejüzem 3 db, aranymosó hollótanya 2 db, pulykalábas festőtelep 1 db, retró tehénistálló + 2 db, tehénistálló 1. szint SÁRGA 6 db, angórasimogató 2. szint NARANCS 1 db, guanógyár 2. szint NARANCS 1 db, kecsketejüzem 2. szint NARANCSSÁRGA 1 db, pehelytollgyűjtő állomás 1 db, birkanyíró állomás 2 db, tehenészet 10 db, halásztanya 2 db, méhészet 1 db, retró szamáristálló + 1 db
    egérlyuk 2 db, farkasbarlang 4 db, gólyafészek 6 db, kakasülő 2 db, mosómedveodú 3 db

Buddha szobor, Gombolyagos cicus (200 TP), Hóember (2 db) (30 TP), Kertész vakond (75 TP), Kék virágágyás, Macitáncos (180 TP), Mesterpékség (50 TP), Mézeskalács figura ajándékokkal (7 db), Müzlis nyuszi (35 TP), Őszi ágyú (150 TP), Pantomim (140 TP), Rudi a mormota (2 db) (250 TP), Salátavagdalda (65 TP), Spuri (60 TP), Szivárványfa (6 db) (150 TP), Szurkolónyuszi (160 TP), Tavaszi fa (50 TP), Teknős tódor (10 TP), Varázslatos téli teleszkóp, Víztartály (10 db), „Sosemelég” pocok (265 TP), A nublonok visszatérése (250 TP), Fortyogó puncs (275 TP), Nyári fűzér (220 TP), Hapci a hóember (222 TP), Karneváli mackó 1 (75 TP)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Édesanya sz, pink terményesek érdekelnek érte.
    Rózsa ólak: strucc 1db, panda 2db, maki 1db,kacsa 1db, juh 2db, hal 1db, egér 1db, disznó 1db, ezek darabjáért 1 db pannit kérnék
    pink kecske terményes 1db más terményest kérnék érte
    wolf072

Markitooo és tina07141983 kedveli ezt.
  3. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok ! 1x2-es kitehetőket keresnék felhőre az egyik szomszédomnak ! Várom ajánlataitokat !

4. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon szeretnék egy Mormota vacok ólat akinek van feleslege attól szívesen fogadnám.
    Egyik titok ólból sem kapok soha. Előre is köszönöm
    XIXO2002

Andzsi1971 kedveli ezt.
  5. Maca2013

Maca2013 Aktív író

Sziasztok! Értéktelen kitehetőket elfogadnák a paszulyra! Köszönöm :) Maca2013

6. nkmarianna

nkmarianna Járnitanuló

Sziasztok ! Kerti kereszteződést, Bio energiatal kitehetőket keresek !

7. bakfis

bakfis Fórumszaki

rózsa csacsikovácsom cserélném (adok mellé még valamit), másik rózsa terményesre/vagy rózsa ólakra, pannikra, királyi kincsekre, neon ló kitehetőkre (ezeknek egy kombinációjára)

rózsa birkanyíróm cserélném 1:1ben másik rózsa terményesre

8. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia!
    Engem egy hattyú érdekelne, mit kérnél érte?

9. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Jajjjj! Te kedves kis ''kiscinogi''!
    Egy kicsit érdemes lenne olvasgatni is.
    Amiket keresel,...egy része...nem cserélhető,...a másik része... aranybanánért váltható csak ki,....mert addig amíg nincs meg a ''jogosultságod rá...hiába küldök neked..akár 100 acai bogyót, maringát,....stb...úgy sem tudod használni!.....de azért egy valami engem is érdekelne.....mert én sem vagyok nap-mint- nap toppon,.........pl a RÁK,..melyik gazdaköri feladathoz kell,??...eddig még nem tudtam rájönni....Köszönöm!
    Üdv:,
    Írj baglyot, ha valamiben tudok segíteni!

rozo52 kedveli ezt.
  10. liuska1983

liuska1983 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    narancs mosómedvét keresek!
    liuska1983-ra várom az üzeneteket

11. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sziasztok!
    Aranyesővirágért adok citrancsot,nektarint,moringagyümölcsfát!!!
    Csöre52

12. sadesz78

sadesz78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Van két királyi kincsem,1 gesztenye bambim,1 sugározz fel,1 asztronautika.Rózsa dolgok érdekelnek!

13. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Pannit adok 7papagájtollfáért

Utoljára szerkesztett: 30.9.16
    BÚÉK2011 és skalimaci kedveli ezt.
  14. boszibabus

boszibabus Aktív író

Hali érdekelne az ajánlat, igaz tojásfából már csak az alap van

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  15. zsütter

zsütter Aktív író

Van egy rózsa tevém, minden érdekel! Csak reálisan.

16. szlyák

szlyák Törekvő

üdv
    van egy vöröspandám

keresek hattyú ólat
    vagy tigrisólat

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kedves Moderátorok, kérlek Titeket ezt ne töröljétek! Tudom, tilos a csevegés és az ajándékok megköszönése!
    Én csak egy senki vagyok ebben a játékban a több tízmillió játékos között,de ebben a játékban igaz, önzetlen barátokra tettem szert, nem először. Ma hajnalban az alábbi üzenet várt a postán, amin elsírtam magam, pedig nem vagyok egy gyerek:
    "Szia! Így kora este volt egy szövetség, ahol a király összes kincse egy pálmafa alá volt elrejtve. Miután sikerült a kincseket kiásni, felajánlásra kerültek egy jó cél érdekében. Ekkor a pálmafa virágba borult és a virágszirmok szívként ragyogtak. Így született meg a SZIVEK KIRÁLYPÁLMÁJA, ami a Tiéd. Fogadd tőlünk nagyon sok szeretettel: Ninett és Tina":inlove:

Gio, Ninett79, zsütter és 12 más kedveli ezt.
  18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Keresek 1 medve "ólat"
    Adok érte 1 medve narancsot

kedvenc62 és vivica65 kedveli ezt.
  19. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

_Old_Man_ kedveli ezt.
  20. tejcsoki15

tejcsoki15 Járnitanuló

Sziasztok!
    Adom:neon disznóól 2db,rózsa pulykaól,pandaól 3db.
    Kitehetők:űrteknős,kakukktojás II.,rémszöcske,ragyogó tűzijátékok,gesztenye sün 4db.

Várom a baglyokat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.