Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretném megköszönni ultistarsnak a cserét, amivel nagy örömet okoztunk valakinek,aki nekem nagyon sokat jelent. ;) Köszönöm továbbá minden önzetlen barátomnak a sok ajándékot. :inlove::inlove::inlove:Néhány nevet kiemelnék: CateW, tina07141983, Tavirózsa, Wolf072, DCVeréb, -Anyu-. ( Modik! Ne töröljétek, kérlek! ) De mindenkinek mindent köszönök. :)

Utoljára szerkesztett: 30.9.16
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én is szeretném megköszönni Kedves Gazdatársaimnak:inlove:, hogy segítettek a farmomat megtölteni sok széppel és jóval:) Közelebb kerültem megint a célomhoz:)
    Nagyon jó hangulatba telt ez a csere event számomra, hála a Kedves Szomszédaimnak :) :p:inlove: Remélem a következő cserét is együtt fogjuk élvezni:D;)

skalimaci, Vazulnéne, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  3. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Sziasztok!:)
    Nagyon nagyon szépen köszönöm a cseréket és az ajándékokat!:inlove: Csak Nektek köszönhetem hogy csodálatos rózsaszínben
    pompázik a farmocskám. Neveket nem írok;) de borzasztóan hálás vagyok a sok-sok XXL farmos fáért , a szépséges téli teleszkópokért , a rózsa (!!!) struccért ,
    a piros (!!!)és alap hollóért ,és a neon (!!!) kacsáért
    amiket AJÁNDÉKBA kaptam:inlove::inlove::inlove: .Álmodni sem mertem volna ilyesmiről:cry::inlove: Köszönöm szépen a korrekt cseréket is amik által páncél pannikra , aranyos kitehetőkre , az összes (!!!) rózsa és neon ólra tettem szert:inlove:
    Ja és köszönöm egy névtelen, léghajós lusti gazdának a rózsa tevét amiért egy nektárparty-t kért cserébe:p
    Remélem nemsokára találkozunk;)

bakfis, Peszi2 és nyuszika215 kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Köszönöm mindenkinek a korrekt cseréket,merész célt tűztem ki,majdnem sikerült is,csak ugye ezek a fránya hétköznapok.

mamóka1cc, Andzsi1971, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  5. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Most jutottam gépközelbe :) szeretném megköszönni a sok sok cserét 1 dolgot szerettem volna ami nem sikerült,viszont sok szép rózsa terményessel bővült a készletem :)Remélem én is tudtam örömet szerezni,mint ahogy nekem is sokan szereztek :)
    Több cserét sikerült következő alkalomra megbeszélnem amit már alig várok :)

mamóka1cc, Vazulnéne és Peszi2 kedveli ezt.
  6. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok.
    Szeretném megköszönni mindenkinek a korrekt cseréket. Köszönöm az ajándékokat is :)

Mivel van amit elszerettem volna cserélni, de már nem volt rá idő, ezért a következő cserenapra az alábbiakat cserére ajánlom:

- Rózsa ólak: Béka, Panda, maki, hód, nyúl, kecske, kacsa, kaméleon, ló
    - Vöröspanda, flamingó, hangyász ólak
    - CBS traktor, Diadalívek, Eiffel torony, Húsvéti nyuszi 90 TP, 10 db Királyi kincs
    - Neon ló dekorok, neon ólak
    - Magas TP-t adó dekorok

Keresek: Rózsa Létrás, Rózsa Hódfaüzem és Bőrönd, valamint Páncélpannik.

Napocska kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/3/34/6/33417040_1475262463.jpg

Ha esetleg valakit érdekel az épülő-szépülő lakóparkom, itt meg tudja nézni :D legalábbis remélem...:oops:

A következő cserenapra pedig 1 pink szarvasgomba farmot vagy 1 pink guanógyárat szeretnék találni elfogadható áron...baglyokat a nyuszika 215 farmnévre várim. Köszi.

Ditke3874, tina07141983, bindi5454 és 9 más kedveli ezt.
  8. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Sziasztok
    Szeretném megköszönni mindenkinek a sikeresen lezavart cseréket .
    Melani6506

bindi5454 kedveli ezt.
  9. HobbiFarmer

HobbiFarmer Fórum-zöldfülű

Ezúton is szeretném megköszönni a sok kedves önzetlen ajándékot :)

csio70 és Hajnalifény kedveli ezt.
  10. CateW

CateW Fórumlakó

Sziasztok!
    A valkűr boltban ki tudok váltani vagy 1 2x2-es, vagy 1 1x1-es + 1 2x1-es kitehetőt.
    Az új bahamás fák XXL változatát keresem (amik most még nem voltak cserélhetőek).
    Az ajánlat fél kettőig él.

Szerk: Nem jött ajánlat, így "A valkűr éneke lett" kiváltva. Meg a másik farmomon lesz egy "Nektárparti" cserére.

Utoljára szerkesztett: 4.10.16
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Egy Bálint-napi tehénke keresi gazdáját. Amennyiben érdekel, írd meg ajánlatodat a farmnevemre: (WF)Glopers

További szép napot,

12. zsütter

zsütter Aktív író

Sziasztok!

VB Léggömböt szeretnék szerezni következő cserenapkor...kérem írjon akinek van és megbeszéljük a részleteket.
    Farmnevem: zsütter

13. Edit197474

Edit197474 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Keresek:
    Kitehetőket:
    -Tiszta meglepetés,
    -Kerti kereszteződés,
    -Fényes társaság,
    -Legjobb barátok.
    Fákat illetve fa fejlesztéseket tudok értük adni a következő Cserebere játékkor.
    Előre is köszönöm.

14. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!
    Mostani sörfesztivál mindhárom kitehetője lenne cserére nagyon jó ajánlat esetén:)
    Rózsa terményesek érdekelnek elsősorban értük,de nyitott vagyok más dolgokra is.

15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Cseréim:

Ólak:
    Retró + tyúk,nyúl,juh,kacsa,hal,disznó,tehén,ló,kecske,pulyka, Makitomboló narancs,Galamb,Kacsacsörü,Szárnybontogató,Farkas,Jégmadár,Szarvas,Tatu,Sas,Kaptár narancs,Strucckarám narancs,

Van amiböl több is van...
    Fák:
    BerkenyefaXXL,Sárgatrombita,SzakuracseresznyefaXXL,Hegyi Borókafenyö,SzamócafaXXL,ÖszibarackfaXXL,Brazil diófaXXL,Amherstia XXL,Huang Pi,Mangosztánfa,Fügefa XXL,KiwifaXXL,Kakaófa XXL
    Mindegyikböl van több is alap és XL változat is..
    Kitehetök:
    Ünneplö szurkoló,Múmiamedve,Zöldséges saslik,Dilis kék traktor,Készülö Moréna,Kirugjuk az oldalát sátor..

Keresek:
    Viziló,Rollina,Aranyesövirág,Sárkányfa gyümölcs,Szülinapi akol,Titkosügynök kiképzö,Rémséges Halásztanya,

Akit érdekel baglyokat Hechingen névre várom:)

16. szamárcsikó

szamárcsikó Utánpótlás-írogató

VB léggömböt adok ! akit érdekel írjon név uyganaz

17. farmszékely

farmszékely Aktív író

itt is van eladó VB léghajó akit érdekel

18. ALMALIBO50

ALMALIBO50 Fórum-zöldfülű

Szükségem lenne néhány bájital fára.
    Tudok adni érte: XXL-es fafejlesztést, vagy sünt

Feca29 kedveli ezt.
  19. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Egy sárkányfagyümölcsöt szeretnék (felajánlás előtt nézz be a gkörbe. Rezeda fáihoz kell)
    Adnék érte: buzogány fát, vagy piros anjout

20. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Hello,

Kövi cserenapra lenne pár ajánlatom: medve, pocok, páva, gólya, sün, kakas, farkas, kacsacsőrű, kenguru, mormota, mosómedve, vidra, eu borz, hattyú, galamb, jégmadár, kivi, teknős, tatu, borz, pillangó. Piros béka, egér, panda. Rózsa panda. Retro++ elefánt, papagáj, lajhár. Cukorfa, tojásfa, bouganville, som, kesu, mangosztán, huang pi, és mindenféle titokfa, akár xxl is.;)

Amiket keresek: rózsa lúd-, kutya-, denevér- és holló. Valamint kecsketej- és tehéntej fákat.
    Több ólat és fát adok 1 rózsa ólért, vagy írd meg, mit szeretnél érte. Rózsa pandám van. Pannit és vízilovat kivéve mindent tudok adni.:p
    Várom a baglyokat.:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 12.10.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.