Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Piros anjou körtefámat cserélem szantál vagy durián fára.

2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nyuszika !
    A Fórumon az Aktuális témák, ezen belül az Állattenyésztők tapasztalatcsere topikba Wiktorka betette, 5269-es Hsz.
    Sikeres cseréket !

Keresek Tojásfákat, Axolotl ólat, 2x1-es kistp-jű kitehetőket (felhőre)
    Kérlek írd meg mit szeretnél érte, farmnevem ugyanez.

nyuszika215 kedveli ezt.
  3. ági1948

ági1948 Törekvő

Sziasztok.
    Mindenfajta alap ólak vannak , galamb,kacsacsőrű, golya, kakasűlő, kivi, mosómedve, sün, róka, teknős, tatu, vidra, vakond, pocok,hód,bajuszszalon, csacsikovács,kaméleon, ragasztóműhely,strucckarám, struccászati Tsz kaptás halásztanya, rodeó ranch, lúd, béka,macska, aranymosó, pehelytoll, kecsketejüzem, pulykalábasfestő, bagolyvár.
    Megegyezés szerint adom őket: cukkinis almatorta vagy csatnit kérek értük.

4. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok!
    Bármilyen régebbi rózsa terményest keresek,tudok adni bármilyen rózsa ólakat,kitehetőket,bármilyen fát vagy xxl fát,esetleg pannit. Csak korrekt ajánlatokra válaszolok,a farmnevem ugyanez.
    Mindenkinek sikeres cseréket! ;)

5. sasfeszek1978

sasfeszek1978 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tojás xxl fákat keresek alappal együtt iletve minden fajta xxl fát alappal ami legalább 240 tp/btp -t ad;).
    Ólak, kitehetők ,terményesek is jöhetnek !!!
    Adok termékeket (répás almás csatni,ananászos süti,tavaszi koszorú stb...):D
    Ird meg mire van szükséged...:p

Farm 96/240 mentor 5

Utoljára szerkesztett: 3.2.17
  6. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    Keresek:
    Fantasztikus Ingrid, Kérem a cukrot, Léggömbexpressz, Kibontakozó értelem, Tudás fája, Hajmeresztő madárijesztő kitehetőket.
    Adok:
    Rózsa ólak: kacsa, nyúl, szamár, strucc, kaméleon, ló, teve, maki
    Titokzatos fákból és ólakból ami cserélhető.
    Mennyiség egyeztetés alapján, valamint előre nem küldök senkinek semmit.
    Köszönöm.

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rózsa terményes kollekciómat bővíteném Pulyka, tyúk, szamár, és strucc kivételével bármi érdekel.
    Ha cserélnél , kérlek keress meg a -Holdfeny- farmon pont nélkül.
    Lényegében minden egyébből tudok cserealapot adni- csak reálisan.... fél farmot semmi nem ér számomra.

Dalmacska20 és apuci30 kedveli ezt.
  8. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Sziasztok:)ígértem valakinek Töktánc kitehetőt.Nem találom az ajándékozási listán.Megerősítene valaki hogy akkor nem cserélhető?Köszönöm.

9. 19770308

19770308 Fórum ismerője

keresem centurio nyeregben és tiszta meglepetés kitehetőket ha van irj a farmomra mit kérsz érte

10. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!

Piros deniól, flamingó, tigris, panda, hangyász ól, szokotrai sárkányfa, hosszúfürtű aranyeső, durián fa van húsvéti lekvárért vagy tavaszi koszorúért cserébe.

11. -koszi-

-koszi- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kintornát keresnék akinek van irja meg mit kér cserébe

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a tárgy nem cserélhető!

A megszerzése mindenki számára elérhető a szentjánosbogár gazdaköri feladatban. :)

13. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.

Keresek:

-Ingrid dala felhősor: Gyakorlat teszi a mestert, A valkűr éneke, Nektárparti
    -Főrendi rendetlenség felhősor: Szellemleleplezés, Ifjú Frankenstein
    -Teliholdas éj felhősor 1 : Szörnyhal
    -Mikulás titka felhősor: Agancsra aggatva, Ünnepi kilengés
    -Szüret 2014 felhősor: Gesztenye pók, gesztenye gazda

Adhatok:

- 1 szarvas, 1 katica, 2 EU borz, 2 vidra
    - rózsa: 1 kecske, 3 nyúl, 1 pulyka, 1 tehén, 1 tyúk, 1 ló, 1 kaméleon
    - 1 hangyász, 2 tigris, 1 papagáj ++, 2 elefánt ++, 1 lajhár ++, 4 anakonda ++
    - 1 piros tevekarám
    - XXL: 1 pitomba, 6 moringa, 1 csavarpálma, 1 maté, 3 licsi, 7 kamkvat, 3 makadámia

Innen is lehet válogatni, itt bahás kitehetők vannak : http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/22/18/12247201_1483171493.jpg

14. babo0810

babo0810 Aktív író

sziasztok keresek rózsa macska és rózsa kutya ólat vizilovat ird meg mit kérnél érte babo0810

15. Palomino*

Palomino* Aktív író

Sziasztok!

Sugározz fel kitehetőt keresek- Kitehetőt vagy fát tudok érte adni :) Akinek így jó,légyszíves írjon,köszönöm :)

16. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Én ginkot szeretnék, még nem tudtam beszerezni, 99-es szinten vagyok és az ajánlatok között nem találtam.

Lieber0414 kedveli ezt.
  17. Böbszi

Böbszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresek BOUGAINVILLEA-bokrot, és SZOKOTRAI SÁRKÁNYFÁT. Mit kérsz cserébe? Ird meg. Ha van küldök bármit. Köszike! :) :)

jozseftanko79 kedveli ezt.
  18. mkc.gbr

mkc.gbr Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nagyon kicsi farm vagyok most kezdtem el játszani anyukámmal,nagyon szívesem el fogadnák bár mi ajándékot,még csak a 44 szinten tartok de nagyon szorgalmas vagyok!!Előre is köszönöm,bár ki bár mit küld!!

19. conce47

conce47 Aktív író

Sziasztok! A menyét cserélhető? Ha igen, nagyon szeretnék egyet. Kérlek írd meg, hogy mit kérsz érte.

Nem cserélhető!!! ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.17
  20. eperke911

eperke911 Aktív író

sziasztok keresek viziló , rózsa macska , rózsa kutya ólat cserébe tudok adni rózsa ólat vagy irj mit szeretnél páncél pannim nincsen azt ne kérj eperke911

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.