Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok!
    Gombakertet keresek, ha van valakinek légyszi írjon! Köszi!!! ;)

2. kisbolond92

kisbolond92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok esetlek valakinek feleslegbe nincs egy kecsketej fa ? köszönöm elöre is!

3. r.inci

r.inci Utánpótlás-írogató

keresek európau borzt, aranyeső, sárkányfagyümlcs
    adok kiviól,farkasól,galambdúc, gólyafészek, bagolyvár,mosómedveodú, kakasól,
    vannak xxl fáim is

4. lénuska00

lénuska00 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Az előbb kérdeztem,hogy a kartondobozgyár sem cserélhető,de törölve lett a kérdésem.Felteszem másként,mert látom többen cserére ajánlják.Szóval pink kartondobozgyárat szeretnék,írj mit kérsz érte?Köszi.

Nem cserélhető!!! ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.17
  5. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Keresek szarvas kifutót,adok hosszfürtű aranyeső,szokotrai sárkányfa!

6. vitezz75

vitezz75 Járnitanuló

Sziasztok!

Keresek Ciánkék tenget. Gesztenye gazdát

Tudok érte adni. Makitombolót rózsa szint, Pandakuckót rózsa szint, Halastót rózsa szint, Víziló medencét.

Utoljára szerkesztett: 3.2.17
  7. temetek

temetek Járnitanuló

Sziasztok ! Kisebb pihenő után visszatértem ,sajnos elég sok mindenről lemaradtam .Ha valakinek van felesleges fája ,óla szívesen elfogadnám . Fizetni :sajtgolyóval ,Pinkie Pie sütivel és pünkösdi csokorral tudnék . Vízilóért vagy szarvasért odaadnám a narancs pandámat vagy a piros kaptáramat illetve szárnybontogatót . Várom a baglyot !

8. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Neon disznóól, rózsa pandakuckó és rózsa kecskeól keresi gazdáját.
    Konkrét, reális ajánlattal keress meg.

.lacko1002<-------Levelet dobj ide! ;)

9. Nóóóbi

Nóóóbi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresek: Sárkány fát,Akébia fát,Szantál fát,Aranyeső fát,Zúzmarás jegenyefenyőt,Vérmacit,Ciánkék tengert és Gyakorlat teszi a mestert.
    Cserébe akad pár rózsa ólam(teve,kacsa,ló,kaméleon) vagy xl és xxl-es fám! :)

10. Merrilyn95

Merrilyn95 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Van tigris, vörös panda, hangyász, piros anjou körte, bougainvillea fa és még sok minden. Amit keresek axolotl, aranyesővirág, sárkányfa gyümölcs, akébia, szokotrai sárkányfa, szarvas, menyét. Választ várok!

11. 19770308

19770308 Fórum ismerője

keresek centurio nyeregben kitehetőt

12. amanda10

amanda10 Járnitanuló

Kérés szeretnék vízilovat és szarvast meg sárkányfát a gazdakörbe,ajándékba de ez szinte lehetetlen De bármi másnak is nagyon örülnénk. Aranyért veszik sajnos én nékem sose lettek a titok ólakból a mit az aventek bül kaptam?

13. jeneiszilvi

jeneiszilvi Utánpótlás-írogató

Hali keresek:-Cápa,rák víziló( nem tudom hogy lehet-e cserélni őket)
    Szarvas, hősszúfürtű aranyeső, és még mostanában kijött fákat.
    Rengeteg mindenem van sok-sok xxl-es fa állat rengeteg,persze más ajánlatok is érdekelnek
    ha felkeltettem az érdeklődésedet írj.

14. Pitbull0213

Pitbull0213 Járnitanuló

Ha valakinek van valamilyen felesleges óla vagy fája titok vagy rendes és ajándékba küldene megköszönöm előre?

15. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sziasztok!
    Keresek:
    halfogócska,fényes társaság,kőmadár parti kunyhó,ciánkék tenger,sivatagi délibáb,ugráló madárijesztő,kapura rugás
    durián,akébia gyümölcs,aranyeső,hólyagfa,zúzmarás jegenye
    szarva,menyét
    Adok:
    tűzvirág,huang pi,papagájtoll fa,csillaggyümölcs,paratölgy,citrancs,stb.
    Csöre52

16. bsand59

bsand59 Aktív író

Rollinia fáért, vizilóért Pannit keresek

17. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok! A katica és a menyét már cserélhetőek?---ha igen akkor rátapadok a csere listára :p

18. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Sziasztok!
    Keresek tojásfákat, alapot és fejlesztettet is, adok érte terményeket.
    Köszönöm!

19. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok! Keresek: Ciánkék tengert...
    tudok adni rózsa kacsa, rózsa juh, rózsa szamár, neon ló... bármelyiket kérheted :)

20. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

hosszúfürtű aranyesőt keresek

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.