Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Cserélném szívek királypálmáját !És jó ajánlat esetén RTL II Beach Party !Szerény kis virág !5db Páncél Panni !

Ami érdekel pink újabb terményes ólak !
    Ha érdekel konkrét ajánlattal keress !

2. Szivárványvölgy

Szivárványvölgy Járnitanuló

Sziasztok !
    Jöttem köszönetet mondani !!
    Mintha összebeszéltetek volna, csak jöttek és jöttek az ajándékok, a végén már számolni sem tudtam . :D:D
    Felszereltétek mindenféle jóval a kicsi farmomat. hálásan köszönöm nektek, komolyan mondom/írom/ teljesen
    meghatódtam !!!
    Meg kell említsek mindenkit, mert annyira önzetlenek és bőkezűek voltak az ajándékozók : klaramagyar, kicsi_66 , cuncurika , gabianyus , HadfiMira , VADÓC78 !!

Mégegyszer KÖSZÖNÖM, csupa nagybetűvel !!! Tényleg Szivárványvölgyben élek !! :D

Utoljára szerkesztett: 15.5.17
    gabianyus, bindi5454 és dányiréka8 kedveli ezt.
  3. nagyzoles1

nagyzoles1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Komplett gesztenyés felhősort cserélnék 5 rózsa terményesért.Csacsikovács,szarvasgomba,bajuszszalon,.tyúk,strucc,kecske,méh,nem érdekel.

4. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok,

Hólyagfát és akáciát keresek. Valamint Ciánkék tengert.

Mit kérnél érte?

köszi, Levendulavirág

ui. Ingridek közül, el tudom küldeni az arany lányt :)

5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Van menyét, katica, axolotl, víziló, szarvas -ól cserére. Van szantálfa, duriánfa, buzogány, zúzmarás jegenyefenyő, bájital, papagájtoll, hosszúfürtű aranyesőfa, lomblak ablakában, stb. Rengeteg kitehető, titokfák xxl fák, titokólak. Vannak pink és neon ólak is (terményes nincs).

Van virágözön, királyi kincs, lomblak ablakában, stb... magas tp-t adó kitehetők!

Keresek bármilyen pink terményest, ritkább kitehetőt, xxl nektarint, xxl aranylevelű fát, xxl bougainvillea- bokrot, a mostani event kitehetőit, páncél pannit.

Gesztenye gazdát is keresek egy kedves ismerősömnek.

Ha valamit cserélnél, amit keresek, írj rám privátban, hátha van az nekem, ami érdekel, csak nem írtam ide... :)

Sikeres cserét mindenkinek.

skalimaci kedveli ezt.
  6. Adka80

Adka80 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresek: Bölény és axolotl, gesztenyegazdát, repülésórát, zuhanórepülést.
    Adok értük: neon ólak, kaukázusi hólyagfa, hosszú fürtű aranyeső, rollinafa, durián, ötlevelű akébiafa.

7. gkittus

gkittus Törzsjátékos

sziasztok, két mostani kitehetőért szeretnék egy axolotot, vagy külön- külön egy-egy katicát/vizilovat. köszi El is vitték, köszönöm:)

Utoljára szerkesztett: 15.5.17
  8. julcsi2005

julcsi2005 Járnitanuló

Sziasztok!
    Mostani event bármelyikét adom,Kaukázusi hólyagfáért.Üdv:julcsi 2005

9. daruka50

daruka50 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szeretnék egy kaúkázusi hólyagfát ,nem sikerült eddig cserélnem .

10. blackbutterfly

blackbutterfly Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Pókfészek, trutyiszörny, szalamandra, európai borz, katicabogár, mormota ólakat keresek. Ha esetleg valaki ajándékba küldené azt is megköszönném! Szép napot mindenkinek!

11. ildicat

ildicat Utánpótlás-írogató

Ha valakinek szüksége van egyéni kifutóra szívesen küldök neki.

12. mózes

mózes Haladó

Sziasztok szeretnék egy gesztenyegazdát, és egy termálforrás, ha valakinek van kérlek írjál, farmnevem csengel55

13. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Sziasztok
    Nagyon szeretnék egy Rózsa lúdólat ha valakinek van és cserélne irjon rám adnék érte pl: rózsa kutyaólat vagy megbeszéljük.
    kergés ritkaságaim nincsennek
    farmom:Melani6509

14. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Keresek hólyagfát, zúzmarás jegenyefenyőt, szantálfát, duriánt, axolotl tavat, rózsa lúd ólat már csak ez hiányzik a gyűjteményből, egy darab fel az égbe kitehető is érdekelne még.

Cserére lenne piros ólak, pár piros terményes is van, neon ól is van pár darab, régebbi titokfák, titokólak, kitehetők, termékek.

15. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lebeszélt cserém van vkivel hólyagfára úgy beszéltük meg ma küldöm.A gondom az,hogy az üzenet törlődött.
    Küldeném a fát..Légyszi írj rám!
    Cserélném:katicát.pink lovat,ördögcérnát.
    keresek pink pávát termékeket

16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Keresek Viragözön kitehetöt,sok mindenem volna erte,irj es kerdez.

17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Számomra a csere véget ért már:) Másképp alakult mint terveztem, de nem panaszkodok:)
    Köszönöm a léghajós cseréket...4 pannit sikerült szereznem:) Olvasva a csevegőt, eléggé olcsók voltak:)
    Köszönöm Skalimacinak a sok segítséget. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok Neki:):D
    Köszönöm Melan szomszédomnak az ajándékért küldött ajándékotxDxD És a hétvégi cserés elemzéseket:)
    Remélem sokaknak sikerült megszerezni amit szerettek volna, vagy ebbe a pár órába még sikerül szert tenni rá:)
    Remélem hamar jön a következő csere is, és ugyanilyen boldogan fogom zárni:)
    Sikeres cseréket Mindenkinek:)

skalimaci, csio70, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  18. atesz007

atesz007 Haladó

Jó reggelt párdarab papagájtollfát keresek.

Csöre52 kedveli ezt.
  19. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok!!
    Amit keresek: 1 db Paratölgy!

Amiket tudok adni: Bougainvillea-bokor, Sárga trombitafa, Szakura cseresznyefa, Szakura cseresznyefa XL, Kökénybokor, Kökénybokor XL, Kökénybokor XXL, Kowhai fa, Kowhai fa XXL, Homoktövisfa, Kerti berkenye, Kerti berkenye XL, Kerti berkenye XXL, Japán naspolyafa, Japán naspolyafa XL, Japán naspolyafa XXL, Mandulafa XXL, Datolyapálma XL, Birsalmafa XXL, Őszibarackfa XL, Kesufa,Mangosztánfa, Mangosztánfa XXL, Citrancsfa, Citrancsfa XL, Citrancsfa XXL, Achacha fa, Achacha fa XL, Achacha fa XXL, Majomkenyérfa, Majomkenyérfa XL, Amherstiafa, Amherstiafa XXL, Csillaggyümölcsfa, Sárkánygyümölcsfa,

Rókalyuk, Rókalyuk sárga, Rókalyuk narancs, Halásztanya sárga, Kaméleonlak narancs, Strucckarám narancs, Kaptár narancs, Struccászati TSZ sárga, Bagolyvár, Bagolyvár narancs, Tehénistálló narancs, Pulykaól piros, Kecsketejüzem sárga, Kacsacsőrű emlős lak, Denevérbarlang sárga, Flamingótó

Csöre52 kedveli ezt.
  20. barbuss94

barbuss94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

Kaukázusi hólyagfát keresek. Ha van, írd meg mit kérnél érte cserébe.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.