Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok!

Valakinek esetleg nincs "ízmámor" kitehetője? Nagyon szeretnék egyet.. valaki szánjon már meg vele!
    de, az édes-rémes házikó is érdekelne!
    Van érte Konfettifánt, Sünipunktúra, Kekszsütöde, Piros Csacsikovács, Narancs Pálcikahegyező, meg még sok más minden..
    Termékeim is vannak.. olyan, amilyet kérsz. Tehát, ha cserélnél, írj, biztosan megtudunk egyezni. :)
    Farmom: Virágosnyuszi

Köszönöm :)

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia umonika65!

A Bajusz szalon nem cserélhető, ajándékozható!

3. ottika341

ottika341 Haladó

van egy geszenye bambim ha vkit érdekel!
    ottika34

4. major21

major21 Junior szaki

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a bálintnapi tehénke mennyit ér?(értékes avagy nem annyira)

5. Yogsohoff

Yogsohoff Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ajánlok:
    Retró +: 2 db halastó, 7 db hód, 1 db jávor, 1 db kaptár, 1 db pulykaól, 1 db szamáristálló
    Retró ++: 4 db hód, 1 db szamár
    sima ólak: 6 db egérlyuk, 2 db galambdúc, 6 db macskaház, 2 db medvebarlang, 4 db mosómedve, 4 db pocok, 6 db róka, 2 db szentjánosbogár-röptető
    fejlesztettek: 2 db 2-es halastó, 1 db 2-es halásztanya, 2 db 2-es juhakol, 5 db 2-es kacsaól, 4 db 2-es lóistálló, 3 db 2-es pulykaól

Keresek:
    kökénybokor, cédrát, és nagyon szeretnék egy 4-es szintű stucckarámot, mert nagyon tetszik :)

6. broza

broza Fórumelemző

Gesztenye királyért kínálok ritka kergés kütyüket, vagy akár szőlőkóstolót nagy tételben....de másról is lehet szó, megegyezés alapján.
    Írj ha cserélnél, biztosan megegyezünk!

-Anyu- kedveli ezt.
  7. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    Elcserélem piros Struccászati Tsz-emet, bahás XXL-es fákra(pl: Csavarlámpa,Licsi, Maté,Szőlősóska,Szentjánoskenyér)

Böbi49

8. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Sziasztok!

Elcserélném rengeteg ólamat :)(galambdúc,gólyafészek, farkasbarlang,kakasülő, sünodú, sasfészek és társaik)

ami érdekel: majomkenyérfa, xxl: papaja, mombinszilva és ezektől magasabb xxl-s baha fa:)

cserébe van még rengeteg fa különlegességem :) pl. 5 xxl gránátalma, 2xxl kiwi, 1 xxl avokádó,1 xxl sárkánygyümölcs, szentjánoskenyérfa, pisztácia, és rengeteg sima farmos különlegesség :)

csere kombók is érdekelnek :) rózsa terményesért (szarvasgomba malacfarm kivételével), illetve rózsaólakért (ló, disznó,kacsa,kecske kivételével) lehet megírni mit szeretnétek a fenti értékekből.

Az ajánlatokat a ZsigulicsI névre várom :)

9. akitakutya

akitakutya Törekvő

Szép napot! Éneklő tulipánt adnék VIGYORGÓ CSILLAGFÜRT-ért cserében!

10. jozseflzr56

jozseflzr56 Járnitanuló

Tüzesszakácsokat gesztenyegazdára cserélném.

11. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Én nem szeretek követelőzni, de nagyon szeretnék egy Ízmámor kitehetőt!
    Ha valaki küldene nekem egyet, nagyon hálás lennék ! :)
    Megköszönöm ha valaki önszántából küld nekem ajándékba egyet, de természetesen tudok érte adni sok mindent..
    Konfettifánt, Sünipunktúra, Kekszsütöde, Piros csacsikovács.. sokmindenem van, biztosan megtudunk egyezni :)
    Köszönöm annak, aki lenne olyan rendes és küldene egyet nekem ajándékba!
    De persze, ha valaki elcserélné, akkoris várom a baglyot. Farmom : Virágosnyuszi

12. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Rózsaszín tehenészetet keresek. Írd meg mit szeretnél érte, ne kelljen találgatnom, köszi :)

13. mano00768

mano00768 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vannak kökényfáim és rózsaszin nyúl és kecskeól, kakasólak, valamint xxl cukorjuhar, xxl datolyaszilva, xxl licsi fa, 6 db fel az égbe kitehető, de sok minden más. Keresek: rózsaszin hal, méh, és trucc ólat. Akár több mindent is adok értük. mano00768 95/239​

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia akitakutya!

A virágok nem cserélhetők!

15. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Van cserére egy piros szamáristállóm cserébe egy piros teveólat kérek. Feltettem a hajóra, úgyhogy lehet vinni cserére.
    Ha valakit érdekel írjon.

16. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm a gyors választ! Szomorú vagyok!

17. szdina

szdina Utánpótlás-írogató

Hatalmas köszönet: kozsuchne, fankostepsi, pacimaci70, caccus, loko0414, ottika34, pinkangels, kzl.avp, Zatini.

18. Andi35

Andi35 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A textilmalom cserélhető?

19. major21

major21 Junior szaki

Több kakasólam is van. Várom rá az ajánlatokat.

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Keresek rózsa tehénistállót, gesztenyegazdát, kardpárbajt, hármas vacsit. :)
    Ha cserélnél írj a farmomra. Csak reálisan. :)

Kukackukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.