Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Alvósbaba77

Alvósbaba77 Fórum-zöldfülű

érmetrükköt keresek.Leveleket privátban várom:)

2. nkmarianna

nkmarianna Járnitanuló

Sziasztok!
    van cserére cédrátom, szentjani fáim, mandulafenyő,tűzvirág, gránátalma,galambdúc egérlyuk.

3. irgumburgum111

irgumburgum111 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha cserenap végére marad ajándékozási lehetőségetek, a pajtátokban porosodik szivárványfa, akkor örömmel fogadnám, ha elküldenétek! Nagyon szépen köszönöm előre is!

4. cérnaszál

cérnaszál Fórum-zöldfülű

sziasztok van egy kökényem,és érdekelne cédrátfa.

csio70 kedveli ezt.
  5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

kökényt cserélnék pannira

6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!
    retro rénszarvas++ -om kiárusítás alatt ésszerű ajánlatokkal keressetek farmomon

7. avickey

avickey Utánpótlás-írogató

Sziasztok rózsaszin lóistállomat elcserélném ............ki mit ad érte .......... ha érdekel küldj baglyot

8. tamdoreni

tamdoreni Utánpótlás-írogató

Sziasztok egy jo ajanlatert adok egy kokenyt

9. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Rózsa teveól és rózsa terményesek érdekelnek (kivéve strucc tsz)

Cserére van: xxl gránát, xxl mandarin, xxl banán, xxl kókusz, xxl farmos fák, titokák és titokólak, páncél panni, rózsa nyúl, rózsa kecske, rózsa strucc tsz

10. Balkezesasz

Balkezesasz Utánpótlás-írogató

sziasztok kitehetőket,régebbi titokólakat kérek kis szinten vagyok,köszi,felesleges titokfáknak,fáknak is örülnék

11. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok. Még mindig keresek egy tüzes szerelmet, le chat noir-t, és az eprecskéket. Az idő és az engedélyeim száma egyre csak fogy. Nagyon szeretnék jó üzletet így a végére, sokszor kiírtam már mit tudok küldeni, valaki szerezzen már örömet nekem egy-két jó cserével :)

12. szs75

szs75 Járnitanuló

Szép napot! Kapura rúgást keresek , válj meg tőle és keress bagolyban, kösz-kösziiii;)

13. bonita333

bonita333 Rutinos

"baglyot tudok küldeni neked mókusért..." ezt az üzenetet kaptam tegnap! Én becsületesen elküldtem a mókust, de a bagoly azóta sem érkezett meg ettől a szorgalmas, kedves gazdától! Megszívtam! Hiába intettek óva, hogy vigyázzunk, mert vannak "csalók" akik emígyen próbálják összeharácsolni a hiányzó ólakat! Így jártam! de!!!! és ez a lényeg! A valóban becsületes szándékkal cserélőktől és a kedvenc szomszédomtól megkaptam az összes, korábbi - amikor még nem játszottam - eventekből származó, titokólakból kifejlődött ólat :) :) :)
    Nagyon szépen köszönöm :) :) :)

csio70 és kisszakács75 kedveli ezt.
  14. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Sziasztok!
    Amit keresek:
    Japán naspolya, szárnybontogató.
    Amit kínálok:
    Gránátalmafa XXL, Pisztáciafa XXL, Szakura cseresznyefa, Sárgabarackfa XXL, Tölgyfa XXL, Szivarfa XXL, Birsalmafa XXL, Narancsfa XXL, Datolyapálma XXL, Diófa XXL, Cukorjuhar XXL, Mandulafa XXL, Citromfa XXL, Bodzafa XXL, Berkenyefa XXL, Tehéntejfa, tűzvirágfa, Bükkfa, Brazil diófa, Szentjánoskenyérfa, Mandulafenyő, Ujjas muhar.
    Békató, Egérlyuk, Gólyafészek, Kutyaól 2. szint, Macskaházacska, Mosómedveodú, Rókalyuk, Vakondlak, Bagolyvár, Jávorszarvas kifutó, Kengurukarám, Pocoklak, Pillangókert, Szentjánosbogár- röptető.

15. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Keresek szívek pálmáját,gesztenyekirályt.

BÚÉK2011 és börharisnya2 kedveli ezt.
  16. gilisztakukac

gilisztakukac Junior szaki

Sziasztok.Sajnos olyan dolgokat hirdettem meg cserére,amik csere képtelenek.Bocsi mindenkitől.Nem tudok a levelekre se válaszolni,kimerítettem a limitet,vagy elfogyott a papír,vagy ilyesmi. :( :cry:

17. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

csere tárgyaim:
    Fák:-tűzvirág
    -papagálytoll
    -szentjánoskenyér
    -cédra

-xxl banán, kokusz, mangó, mandarin, kivi, sárkánygyümölcs, guava, avokádó,
    -xxl bodza,citrom,só,tojás,cukorjuhar,mandula,őszibarack,fenyő

-naspolya
    -mandulafenyő
    -díszcseresznye
    -szamóca
    -so
    -cukor( kb 200)

Ólak:-FARKAS
    -KIVI
    -KACSACSŐRŰ
    -béka
    -egér
    -galamb
    -kakas
    -gólya
    -sün
    -tanoda

Rózsa ólak:Tyúk, Nyúl,Kacsa,Juh,Holló,Pehelytoll, Ló,Tehenészet,Szarvasgomba,kecske,Maki, Szamár , Panda
    Kergések:-Napóra
    -páncél Panni
    -eiffeltorony
    -diadalív

Ami engem érdekel, baha kitehetők.Vagy magas baha xxl fák.Írd meg hogy te mit keresel, és miért mit, és mennyit adnál.
    http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/2/52/39/25298075_1370109157.jpg
    http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/2/52/39/25298075_1430404267.jpg

18. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Egon és Ella párost keresem. Nagyon szeretném őket "eltartani".
    Kérlek, írj privit, hogy mit szeretnél cserébe! Remélem megegyezünk.
    farmnevem: pünközsdirózsa

19. kovácsmester

kovácsmester Járnitanuló

Sziasztok

4-es halásztanya xxl moringa érdekel,akinek van miért cserélné?

Kösz.

20. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Üdv,

keresek:
    fel az égbe!,
    meglepetés torta, hardrock teleport, gesztenye pók, gesztenye gazda, gesztenye király, hintarepülés, zuhanórepülés, sztrájk!, bió energiaital, XXL fák közül: moringa, szőlősóska, csavarpálma
    kérlek, írd meg, mit cserélnél, mit szeretnél érte, rengeteg mindenem van :)

Érdekel még Édesanya szíve, konkrét ajánlatokat várok.
    Szívek pálmáját adok gesztenyekirályért.
    Csak akkor írj, ha vállalod az előre küldést, 122-es szint, régi leinfózható vagyok.
    Köszi, üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.