Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Porbaba

Porbaba Haladó

Sziasztok!
    Keresek: hallatlan hal, zuhanó repülés, kerberosz, boszikonyha, drakulanyúl, pókháló, Hármas vacsi, BÚÉK, nyugdíjas miki,
    Szinte minden titok ólat és titokfát tudok értük adni!
    Sok sikert mindenkinek!

2. bonci77

bonci77 Utánpótlás-írogató

sziasztok teknöst keresnék. ird meg mit szeretnél sok titokzatos állatom és fám van

3. marcsika38

marcsika38 Fórum-zöldfülű

Kakasülőt ajánlok amit keresek az a sztrájk!
    HA neked ven és elcseréled velem akkor írj és küldöm a kakast. de előre csak olyan gazdával akivel már voltak cseréim.

4. mimike

mimike Járnitanuló

Sziasztok,panniaimat bahás rózsaszín ólra és bahás kitehetőre cserélném.farm név:tibor.mark

5. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Írj baglyot,küldök berkenyefát.

6. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok tudom,hogy nem ez a nem megfelelő cserepartner topik de oda még nem lehet írni.VIGYÁZZATOK akela34 gazdával küldtem neki és nem reagál rá,pedig többször is írtam.

csio70 kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

épp most küldtem neki én is.. remélem, végül nem bizonyul csalónak.

Van valakinek epres kitehetője???

8. jeneiszilvi

jeneiszilvi Utánpótlás-írogató

Hali
    Cseredolgaim a következők:
    XXL-s Fák:Tojás,citrom,őszib,sárgab,dió,szilva,szeder,körte,cseresznye,tölgy,narancs,szivar,birs,datolyapálma,mandula,olaj,fenyő,gránátalma,banán.
    Sima:szentjánoskenyér,szakura cseresznye,japán naspolya,naspolya,cédrát,papagálytollfa,csillaggyümölcs,pisztácia,brazil dió,ujjas juhar,mandulafenyő
    Ólak:Béka,Farkas,róka,macska,illatszertár,borz,vakond,sün,medve,sas,pocok...sok más
    Kergés rengeteg.

Amit keresek:kökényfa,szamócafa,kowhai,kerti berkenyebogyó,amnestiafa,majomkenyér,tamarindus.

Írj Bátran biztos meg tudunk egyezni ha kell vmi mást is elfogadok reális árban.​

9. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!
    1x1-es kitehetőket keresek, ami max 12 óra érésidejű, és minimum 250 tp-t ad.
    Cserébe tudok adni: titokólakat, titokfákat, xxl fákat. Pl: farkas, gólya, sün, béka, kakas, szamóca, naspolya, japán naspolya, xxl titokfák, tűzvirágfa, szentjánoskenyérfa, papagájtoll...

10. monisárkány

monisárkány Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Sok piros ólam van és XXL fám ,1 farkas is felesleges......
    Különleges fák érdekelnek,esetleg ól....írjatok!

11. padamak

padamak Fórum nagymestere

Szia! Nekem van berkenyefám 8db, ebből 3db XXL. Mit kínálsz értük? Kökény, tamarindusz, majomkenyérfa érdekelne... ;)

12. Verus32

Verus32 Járnitanuló

Sziasztok! Napórám van cserére, elsősorban rózsa ól vagy terményes érdekel! Üzit Verus32 re várom

13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    xxl moringákat meg gesztenye sűnit keresek.

az alábbiakat adnám értük
    pink pálcikás, pink pandakuckó,pink strucc tsz,pink guanogyár,pink csacsikovács,pink kacsaól,pink kecskeól,vb léghajó,naszredin,tamarindusz,amhertia cédrát meg még rengeteg kitehető pl kapura rúgás stb.

Utoljára szerkesztett: 12.6.15
  14. Zsuzsancs

Zsuzsancs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Keresek fákat: kowhai,szentjánoskenyér,mandulafenyő,tamarinduszt.
    Kitehetőben: kapura rúgást, kivetítést

Írj,hogy mit szeretnél érte és megbeszéljük. Sokminden van. Várom az üzeneteket.

Utoljára szerkesztett: 12.6.15
  15. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Keresek 2 db páncél pannit adok 1 roszaszin tehénistálot
    Keresek rozsa aranymosót adok rozsa pehelyt vagy kecsketej üzemet

16. Gopinatha

Gopinatha Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nemrég kezdtem a játékot, szívesen elfogadok bármit, napórát, Páncél Pannit, kisebb rózsa ólakat. :D
    De a viccet félretéve: Boszorkányüstöt keresek, azt, amelyet régebben a gazdaboltban lehetett megvásárolni.
    Cserébe tudok adni szinte bármit, kivéve színes ólakat, mert azokkal nem foglalkozom. :)
    Esetleg még Jack boltjából érdekelne Totemkármen és a Töklámpás, hogy teljes legyen a rémgyűjteményem. De utóbbiakat úgyis kiváltom a hétvégén, hacsak nem szán meg velük egy rendes gazda :)))

Tigrislady, -Leviane- és farmerogirl kedveli ezt.
  17. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Tamrinduszért fáj a szivem, adok XXL fákat, nyugdijas mikulást, fel az égbe, farkast, szakurát, macsakházacskát farmnevem: H.erik

18. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Az illatszertárt,teknőst,kacsacsőrűt lehet már ajándékozni?Nekem ők hiányoznak!

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

csio70 kedveli ezt.
  20. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Illat szertár,teknős,kacsacsőrű külhető ajándékbe vagy cserébe mert én azt szeretnék ha lehet és megegyezünk mit kérsz cserébe.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.