Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. papamama7778

papamama7778 Fórum-zöldfülű

Szia! Engem érdekelne mind a 3 állat! Van: egér, béka, galamb, mosómedve, vakond, borz, pocok!

2. torpi19

torpi19 Törekvő

1 xl és 1xxl sárgabarack illetve 1 kerti berkenye is cserére vár

torpi19

3. andrew1997

andrew1997 Utánpótlás-írogató

ezeket az elemeket keresik a hosszú:

Húsvéti nyuszi 120 TP (12:00 h; 120 TP); Tapsi étcsokiból 50 CSP (12:00 h; 50 CSP); Bálint-napi bárányka (12:00 h; 50 TP); Bálint-napi kecske (05:00 h; 120 CSP).

forduljon hozzám azonnal, ha talál valamit: andrew1997

4. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia!Irtam neked.Érdekelne a kerti berkenyefa.

5. dfecka

dfecka Fórumlakó

Gesztenye gazdát és geszt.pókot keresnék.Vannak cserére óljaim,fáim,kitehetőim.Rózsa ólak nincsenek.

6. dfecka

dfecka Fórumlakó

Ha cserélhető lesz Balerina játékórát is keresnék.

7. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Magyar event kitehetői vannak feleslegbe,ajánlatokat kérek.Érdekel achacfa,majomkenyérfa,teknős.Bahás kitehetőim is cserélem.

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A Barátságevent Bújócska kitehetőéért ezeket adnám: jégmadár, 1 tamarindusz, 1 kökény. Ha érdekel irj. Köszi

9. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Sziasztok. Egy mosómacim és két farkasom van csereberére. Vakond, süni és galamb kivételével érdekelnek ajánlatok, megfelelő ellenértékben fejlesztések is jöhetnek mivel én még elég kicsi vagyok. Akár titokfák is szóba jöhetnek mert az nekem még egyáltalán nincsen, szóval szinte mindenért hálás lennék.

nyuszika215, Gio, kisszakács75 és 2 más kedveli ezt.
  10. csibe2011

csibe2011 Fórum-zöldfülű

:D

Kriszti kedveli ezt.
  11. hilda30

hilda30 Fórum-zöldfülű

Szia! Probaltam irni, de azt irja, h nincs ilyen gazda :(

12. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Cserélném: kivifészek,kakas,farkas,xxl fák farmos és szigetes is.
    Ezekért keresek cserébe: kowhai fa,kerti berkenye,kökényfa,tamarinduszfa,majomkenyérfa,amherstia,teknőslak.
    Halfogócskát keresem ha van cserére kérlek keres meg,és megegyezünk!
    Kérlek konkrét ajánlattal keres meg!​

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

Cseréim fák: kökénybokrok kowhai fák japánakác tehéntejfák kecsketejhfák bájitalfák farmos xxl fák stb...
    bahásfák: xxl fák avokádóig tamarinduszok majomkenyérfák tűzvirág szentjánoskenyér papagájtollfák gránátalmafák xl xxl pisztáciák xl xxl fák brazildió xl xxl stb...
    Ólak a legrégebbitől teknősőn kivül mind tehát érdeklődj ez ügyben
    ólak sárgától rózsa ólig tyúktól kaméleonig
    Bahás színes ólak nincsenek
    terményes ólak sárgától pirosig csacsikovácsig
    Virágos felhősor kitehetői madárijesztők

Ami engem érdekel kertiberkenyék cukor só virágdrótfák vb léghajó (2011) pink terményesek óceán napi kitehetők
    Bármilyen ajánlatot meghallgatok és igyekszek mindenkinek válaszolni virágos felhő kitehetői közül vigyori csillagfürt diszkórózsa

Utoljára szerkesztett: 23.7.15
    kariatida és mimike kedveli ezt.
  14. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Utoljára szerkesztett: 23.7.15
  15. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia!Boldog liliomot tudnék adni neked,de eddig még nem volt cserélhető.Nekem a vigyori cs.fürt hiányzik.

apuci30 kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

uh köszi hogy szóltál de elírtam boldog liliomom van vigyorim nincs :)

17. lurion

lurion Utánpótlás-írogató

legjobb barátok,bioenergia ital és sztrájk kitehetőt keresek adok érte felhőre való virágot (csillagfürt, liliom, rózsa és betöltő virág mindegyik van ) vagy 2 db kivi ólat,teknőst

18. imi7611

imi7611 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Keresek legjobb barátok, halfogócska kitehetőt. Ajánlatot a farmomra kérek.

19. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Homoktövisfát,achachafát keresek...mit kérsz érte?Küldj üzenetet.

20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Doki küldetés I-et és ezekközül még választhatsz 1-er, Tamarindusz, Cédrét, Kökény, Csillaggyümölcs, xxl-es Berkenye, xxl-es Tojásfa xxl-es Bodza, Tűzvirágfa, Papagálytollfa, Szentjánoskenyérfa. Ezért a Barátságevent Ugróiskola kitehetőjét kérem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.