Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vassgabor

vassgabor Utánpótlás-írogató

sziasztok
    keresek halfogócskát,
    pocsolyaszörnyet,
    hármas vacsit
    kitehetőkért cserébe pl képregényrajongük,kihajtós képregény vad varroda stb
    várom a baglyokat

2. Damon1979

Damon1979 Utánpótlás-írogató

Szolid kis farmomra szeretnék 1db pillangóröptetőt!

3. jómanó

jómanó Járnitanuló

Ha csak ez maradt a hosszú listádból megint jól bepaliztál pár gazdát. :(
    Nemigaz ruglikata?

Van cserére még kacsacsőr, halfogócska, legjobb barátok, kivi, diadalív, titokfák, titokólak.

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia szomjas!

Előző csere alkalmával is fel lett hívva a figyelmed, tegnap is.
    Kérlek tartsd tiszteletben a topik szabályát!

A sorok száma maximum 30 lehet (ebbe nem számít bele az üres sor, de abból is maximum 2 lehet egymás után). Egy jól átgondolt csereajánlatnak ebbe bőven bele kell férnie. Amennyiben úgy látjátok, hogy nem fértek bele, akkor gondoljátok át újra, mert a 30 sornál hosszabb hozzászólások törlésre kerülnek.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere.12692/

5. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok gazdatársaim! Kérem aki tud segítsen nekem! Vannak titokólam, titokfáim. Egyszerűen nem sikerül szereznem fagyöngyös puszit .. senkinek sincs ilyen kitehetője? :(
    Ez a 3. csere ahol egyszerűen nem tudok szerezni .. kérem aki tud segítsen! KÖSZÖNÖM!!! :(

6. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!
    Bálint-napi tehénkét adok-rózsa strucc tsz-ért.
    Búvárboltot-rózsa nyúlketrecért.
    Vannak még cserére piros kaméleonlak,titokfák,titokólak,xxl fák.

7. Andersen-farmer

Hogy mi? Mi az , hogy "bepaliztál"? Mit képzelsz te magadról, már ne is haragudj? Sok emberrel volt tisztességes cserém, kérem akivel cseréltem, írják meg, hogy igenis tisztességes cseréim voltak, légyszíves ne írj olyanokat, amikben nem vagy biztos, sőt fingod nincs semmiről! Nem is értem, mi bajod van velem .. de már megint olyan helyen irogatsz nekem, ami nem erre való .. menj vissza inkább a motorra, ahol a kis helyed van! Köszönöm!

8. Bugsikám

Bugsikám Fórum-zöldfülű

Helló mindenki!
    Mindenféle egyes fejlesztést kitettem 1 db almafákért akit érdekel vigye :)
    Ha lefogynak teszek még ki mert pénzé se tehető sajnos mindegyik... pedig szabadulnék tőle...
    Üdv:

Tettem még ki vigyétek kérlek!!!

Köszi mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
  9. demepapa_0089

demepapa_0089 Járnitanuló

HALFOGÓCSKÁT KERESEK!! AKINEK VAN ÍRJON LÉGYSZÍVES!!!

10. Balkezesasz

Balkezesasz Utánpótlás-írogató

sziasztok
    felesleges kitehetóket titok ólakat fákat elfogadnék.előre is köszönöm

11. jómanó

jómanó Járnitanuló

Neked hol a helyed ruglikata??????????

Pandapoc♥, josszmanó, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  12. Andersen-farmer

Rengeteg gazdával volt tisztességes cserém, de neked nem magyarázkodom, kérem majd jelezzék, akikkel cseréltem, bár neked nem kell magyarázkodnom, egyébként sem erre való ez a topic! :)

13. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Különleges ajánlat!!!

Egy teljes felhősor: Panda Colada, Képregényrajongók, Kihajtós képregény -->a 3-ot egyben 2db pink terményesért adom mivel teljes felhősor, és a felhő magas értékű vagy darabonként 1-1 db pink ól :music:Várom a baglyokat!;)

nyuszika215 kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Pink terményes ólakat keresek.
    Ajánlatokat levélben kérek, csak arra válaszolok, ami érdekel.
    Van még egy kerberoszom, amit cserére ajánlok.

15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az alábbi dolgokat keresem:
    -pink terményesek és pink ólak
    -kergés kütyük, pl. Andi, Bálint napi kecske, Bálint napi tyúkocska, Bild zászló, CBS traktor, édesanya szíve, eiffel-torony, fagyöngyös puszi, fedett aréna, fel az égbe, full májusfa, házikó, húsvéti pipi, lándzsatörés, mézeskalács szív, O2 zászló, páncél panni, szívek királypálmája, szívek pálmája, VB 2010 léggömb, VB 2011 léghajó, virágos bari, Wirtualna Polska zászló.
    -mindenféle epres kitehető;
    -szörnyágy, jakub kockacukra, menő tojgli, rémszöcske, panda colada, tuti tojás, hallatlan hal.
    -xxl fák bahára és farmra.
    Cserére vannak:
    Halas event kitehetőit szettben (mindhárom) rózsa tevéért cserélem.

-mindenféle titokólak (kivi, farkas, béka, kakas, süni, kacsacsőrű, illatszertár is....)
    -rózsaólak (narancs és piros fejlesztések is)
    -felhősori kitehetők (és egyéb csp-t és tp-t adó kitehetők is)
    -fák bahára és sima farmra (xxl és titokfák is, pl. szentjani, cédrát, amherstia, kökény, tamarindusz, kowhai)
    -termékek
    Külön ajánlat: 8 konfettifánt-ért vagy 10 kávéfőzőért rózsa bahás ólat (elsősorban teve, de majom panda is érdekel) keresek.
    Külön ajánlat: Vannak halfogócska felhőre való kitehetők is, mind a három féle, szintén bahás rózsa ól érdekel, dbszám priviben.

-BAHA-tp-t adó kitehetők pl.botanikus kert, feszültség alatt, fészekfoglaló, forró forrás, kekszsütöde, kihajtós képregény, palack szelleme II, szerelmem kacsa kata, stb..
    Piros farmos ólakat /terményeseket (értelemszerűen több darabot) adok rózsa ólért vagy terményesért. Bármilyenért..
    Jó ajánlatért van cserére:
    bio energiaital, egon és ella, energiaszállító, édes rémes házikó, gesztenye bambi- pók-süni, hallatlan hal, hardrock teleport, ízmámor, szárnyaló szerelem, legjobb barátok, pocsolyaszörny, rózsa kaméleon és kakukkól (többek között)
    Csereajánlatokat privátban Tigrislady postaládájába várom. Kérlek konkrét, értékarányos ajánlattal keress meg. Lehetőség szerint igyekszem mindenkinek válaszolni. Mindenkinek további jó gazdálkodást kívánok!
    Tl

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  16. .emese47

.emese47 Aktív író

Hármasvacsit, Egon és Ella kitehetőt keresek. Még kb. fél órát vagyok, aztán nem. Van sok titokólam, titokfám és kitehetőm.

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönöm jómanó hogy felnyitottad a szemünket. Nekem is írt ez a kata nevezetű. Hála a tarajomon levő radarnak nem kötöttem vele üzletet és nem is fogok.

18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    keresek menő tojglit, napfény-holdfény-virágokat, tavaszi nagytakarítást; kisebb farmom felhőjére fagyiágyút, lándzsatörést. Búvárboltot.
    reális dolgokat kérj érte.

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Engem is keresett.

-happy58-, kukori80, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  20. fater030

fater030 Junior szaki

pocsolyaszörnyem van rózsaszín ólért adom

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.