Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok elcserélem tamarindusz fámat 1 db halas kitehetöért várom a baglyokat

2. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Én sem boltoltam vele hála az égnek:music:

3. dudute2

dudute2 Rutinos

nekem is írt akkor jól be akart palizni minket

kukori80, kukac42 és Ninett79 kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Végül nem lett belőle semmi nálam :)

kukori80 és kukac42 kedveli ezt.
  5. Netrax

Netrax Fórum ismerője

engem is.

kukori80 és kukac42 kedveli ezt.
  6. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Úgy tűnik , megsorozta azokat , akik a gangon megszólaltak , vagy tetszikeltek . Én is kaptam .

-happy58-, kukori80, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Miért is hála az égnek? Mi az, hogy bepalizni???? Mi bajotok van velem ??? Senkit sem vertem át!! Sok cserét bonyolítottam le!! Ki kérem magamnak ezt a hangnemet! A csere arról szól, hogy cserélünk .. nem értem mit "követtem" el .. mert szerintem semmi rosszat, sok emberrel cseréltem, kérek jelezzék a csere partnereim, akikkel a cserékek kötöttem, sőt még ajándékokat is küldtem, köztük hóóvirág gazdának is stb ..

8. Porbaba

Porbaba Haladó

Sziasztok!
    Nagyon- nagyon szeretnék amherstia fát!
    Szinte minden régi és új titok fát és titok ólat tudok érte adni, xxl fákat és xxl ólakat és színes ólakat is!
    Írj, biztos megegyezzünk!

9. csaba.a.székely

csaba.a.székely Junior szaki

szép estét mindenkinek

adnék
    kiwiket ,kacsacsőrű emlösöket, farkasokat,kakasokat,

keresek
    xxl szölösoska, xxl csavarpálma, xxl moringa
    páncél panni, gülütojást, gesztenye süni,

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
  10. jómanó

jómanó Járnitanuló

Valahogy nem tolonganak, csak azok akiket át akartál vágni, akiktől kunyeráltál és még nagyon nagyon sokan vannak csak épp nem olvassák ezt a topicot. Nem először teszed, de vigyázz mert a következő nevedet is kiderítem , hiába éledsz újra. :wuerg:

-happy58-, -Anjani-, roli00000000 és 4 más kedveli ezt.
  11. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

Lassan kezdem feladni de azert meg megprobalom: keresek: 1 db legjobb baratokat a felhomre... de ezt mar tenyleg biztos hogy nem kapom meg ....

12. sutty23

sutty23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresek FAGYLALTÁRUS II., SÜTIROBOT 3000 SZUPERTURBÓT, SZTRÁJKOT, SZÁRNYBONTOGATÓT
    Tudok adni: kecskeól rózsaszín, körhinta, kihajthatós képregény, francia színek, mézeskalácsos bari, szupermackó, őszibarackfa xxl, kamkvatfa xxl, denevéról piros, kecskeól pirosat, békató, mosómedve, kakasülő, gólya rengeteg van, akár többet is küldök egyért cserébe!!! Előre is köszi, sutty23.

13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én is kaptam levelet ruglikatától! Gyanús volt, ezért nem foglalkoztam vele, nem is válaszoltam.

kukori80, B.Bea1968, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Andersen-farmer

Én a vitát lezártam, csak az a baj, hogy nem értem az egészet ... majd jelezzenek azok akikkel a cseréimvoltak! Köszönöm!
    hóóvirág majd te is, köszi

15. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

Nos és nekem is írt ,csak ugy ismeretlenül...pont most akartam átnézni a kívánságlistáját ...Köszi

-happy58-, kukac42 és kukori80 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ezeket keresem : tüzes szakácsok, gesztenyegazda, és rózsa ólak.Elsősorban terményesek azon kívűl egy rózsa tyúkól érdekel. ( de nem egy fél farmért) Ha cserélnél, írj a farmomra. :) Csak reálisan!

Kukackukac kedveli ezt.
  17. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

sziasztok.
    cserére van: 1 napóra. rózsa állatos ólak: juh. nyúl. kacsa. ló. malac.
    keresek: karácsonyfa. rózsa pulykalábas.

18. Andersen-farmer

Sőt, cserekor sokszor nagyon sokszor én küldtem előre ... és mindig viszonoztam!!!

19. ildicat

ildicat Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Virágágyásokat gyűjtök (piros, kék, lila), ha van valakinek felesleg azt megköszönném.

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ruglikata sok embernek írt sok levelet. Nem írt sem csúnyát, se rosszat, csak érdeklődött, majd kicsit erőteljesebben érdeklődött és megint és megint. Ezt kért, azt kért és sokan azt gondoltuk kis farmos kezdő gazda! Azt valahogy elfelejtette Ruglikata közölni van egy nagy farmja és arra gyűjtöget Ruglikata néven! Ez az ami sokunkat bánt! Átverve érezzük magunkat!

-happy58-, gyulagazda45, Fätum és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.