Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok amherstia fámat elcserélem 1 halas kitehetőre várom a baglyokat

2. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Én is ajándékoztam sok gazdának kukac! Ha ez bánt valamelyest, akkor elnézést kérek, de én mindig megkérdeztem, hogy én mit küldhetek? Sok embernek küldtem ajiba dolgokat, hogy örömet okozzak nekik! Én azt hittem, hogy erről szól a csere-bere! De ránk fognak szólni, mert ezt nem itt kellene megbeszélni.

kukac42 kedveli ezt.
  3. jómanó

jómanó Járnitanuló

És mielőtt Andersen lett volt másik 2-3 neve is. Igaz mesemondó? (vagy hívjalak hófehérkének?)

Fätum, roli00000000, josszmanó és 2 más kedveli ezt.
  4. Lilieth

Lilieth Törekvő

Jó estét!
    Szerintem ne bántsátok ruglikatát, végül is Ő a Nagy Mesemondó farmer :p Nem kell vele foglalkozni. Egy levéllel több elfért mindannyiunk postaládájában.

Amúgy pocsolyaszörnyeim és legjobb barátok kitehetőim új gazdát keresnek.

Fätum és kukac42 kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Teljesen igazad van! Csupán annyiról szól a fáma amit az előbb írtam!
    Csak annyit vétettél, nem mondtad el, nézzétek gyerekek én ez és ez vagyok, szeretnék ezt meg ezt, segítsetek! Segítettek volna akkor is! Mindenki kivétel nélkül. Na ennyi volt részemről!

-happy58-, GA-BI-O-Farm, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  6. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

De én befejeztem a vitát, mert ránk fognak szólni, mert ezt nem itt kellene, akikkel cseréltem, nekik köszönöm a cserét! Sziasztok, jó éjt!

Anyácska13 kedveli ezt.
  7. ászborász

ászborász Fórum-zöldfülű

Ki kér ajándék sófát ? :)

gyulaika és Tigrislady kedveli ezt.
  8. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

na en ezennel befejeztem a cserebere eventet:D koszonom a sok szep ajandekot amit kaptam:D es a tisztessseges csereket is. ugy itt mint a felhon :D

Tigrislady kedveli ezt.
  9. aletta22

aletta22 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Pink szamarat tudok adni Halfogócska és legjobb barátok kitehetőért.
    aletta22

10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Nekem fogalmam sincs semmiről, egyet azonban biztosan állíthatok, meg tudom nektek mutatni, ha szükséges.
    Kaptam ruglikatától ajándékot, és semmit sem kért viszonzásképp, kértem, hogy tegye, de amiket felsorolt, olyan nekem sajnos nincs.
    Ezért azt mondta, szeret másoknak örömet szerezni, ezért fogadjam el...
    Tényleg fogalmam sincs semmiről, egyet tudok, személyes tapasztalataim alapján: nekem valóban küldött ajándékot, és nem kért viszonzást...

-happy58-, Fätum, Agnesasszony és 5 más kedveli ezt.
  11. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

Kedves gazdatársak,inkább cseréljünk ne veszekedjünk,keresem rózsa hollómat ami eltévedt,és ha lenne valakinél küldenék egy rózsa szamarat,majd jól rácsapok a fen....re hogy száguldjon..Köszönöm.

kukac42 kedveli ezt.
  12. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Teljes felhősort cserélek!!! :)

Panda Colada, Képregényrajongók, Kihajtós képregény --> a 3-at egyben 2db pink terményesért adom mivel teljes felhősor, és a felhő nagy értékű cuccokat ad, vagy darabonként 1-1 db pink ól :music:Várom a baglyokat!;)

13. rubinka1956

rubinka1956 Junior szaki

Sziasztok piros kecském vagy tehenem,estleg piros szamaram cserélném majomkenyérfára vagy kowhai fára

14. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok.
    Keresek: Halfogócska kitehetőket.
    Adok: Bio energiaitalt, pink szamár ólat. Van még xxl jávor, xxl réni stb stb. kérdezz.
    1 db pocsolyaszörnyet és 1 db legjobb barátokat adok 1 halfogócskáért. (Ez az ajánlat nem csak egyszer érvényes)
    Várom a baglyokat :)

15. ose3

ose3 Fórum-zöldfülű

Keresek: Páncél Pannit, Fel az égbe kitehetőket

Ezek vannak cserére:
    - tamarindusz, kökény, kowhai, cédrát, berkenyefa xxl, bodza xxl, szamóca, naspolya, kecsketej, szakura cseresznye, tűzvirágfa, gránát xxl, ujjas juhar, szentjánoskenyér,cukorfa, régebbi titokfák (karácsonyfa, bájital, ringló, stb)
    - rózsaszín kecske, rózsaszín nyúl, kacsacsőrű, kivi, farkas, béka, kakas, régebbi titokólak (rén, jávor, pillangó, medve, stb), piros ólak (ló, juh, kacsa, pulyka, tehén, kecske, disznó, stb)
    - rengeteg kergés dolog (bajnoki kupa, közel a vég, kérdezz rá van-e amit szeretnél)

16. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Amennyiben akad valakinek cserére édesanyaszíve, a horgász event kitehetői illetve fel az égbenjei, kérem írjon egy baglyot a farmomra, s benne azt, hogy miért cserélné el! Az, hogy én rendelkezem-e vele, legyen az én bajom!
    Farmnév: Anyácska13

Köszönöm, ha elolvastad!
    Nem vagyok csaló! Igaz ritkán csere-berélek! Ez lehet azért van, mert ezeken kívül mindenem meg van! ;)

Snoopy kedveli ezt.
  17. HellEart

HellEart Törekvő

Én cseréltem Andersen gazdával! Totálisan Korrekt! :)

-happy58-, Snoopy, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  18. ledelvira

ledelvira Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Cserére kinálom kivi és kacsa csörü oljaimat!
    Kit érdekel irjon privit!

19. picuri111

picuri111 Járnitanuló

sziasztok cserére van legjobb barátok és halfogócsk ami érdekel érte 2 páncélpanni 2 sztájk vagy rózsa terményes ól picuri111

20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Adnek ritkasagokat pl: Fagyöngyös puszi,Andi,Diadaliv,Nazreddi,edesanya sziv, de meg sok mindent csak kerdez.
    Keresek:Bahas pink termenyeseket.

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.