Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Sziasztok! :)

Egy teljes felhősornyi cuccot adok mivel nekem nincs meg a felhősorom : Panda Colada, Képregényrajongók, Kihajtós képregény -->a 3-at egyben pink terményesért+pink ólért adom mivel teljes felhősor, és a felhő magas értékű vagy darabonként 1-1 db pink ól :music:Várom a baglyokat!;)

2. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Jó ideje írtam neked, de nem jött semmilyen válasz. Ez nekem mindig intő jel. További sok sikert.

Tigrislady és börharisnya2 kedveli ezt.
  3. dudute2

dudute2 Rutinos

halfogocskámat elcserélem rózsa hollóért várom a baglyokat

4. vikilili1

vikilili1 Járnitanuló

Gesztenyegazdát,rózsa terményes (Bahás)ólakat keresek ezek közöl tudok többet is küldeni:
    Menő Tojgli(2 db),Páncél Panni,Botanikus kert(5 db)Szőlőtaposás,Repülésóra,Bozontos Biogyapottábla,Kék Ufo
    Retro++ kacsa,ló,halastó,kaptár,
    Szentjánoskenyérfa,Tamarinduszfa
    Kacsacsőrű emlős lak,Kivi fészek
    Retro ++ Lajhár,Makitomboló,Elefántarénára
    esetleg jó ajánlat esetén megválok a Retro++ Rénszarvas,Jávorszarvas istállóktól​

5. HellEart

HellEart Törekvő

gesztenye gazdámat el cserélném pink bahamás ólra. ha meki akkor 2dbot kérek
    továbbá keresek még bahamára pink maki ólat,terményest...

ritkaságok vannak értük ;)

tina07141983 kedveli ezt.
  6. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Sziasztok!
    A halas event 3 kitehetőjét kínálom egyben egy pink terményesért: bahás, vagy rodeó, pulykalábas, ragasztó.
    farmnevem: lazarre20

tina07141983 kedveli ezt.
  7. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Semmi bajom a kéregetéssel, csak minden cserenapon nem ildomos ezt játszani! Szerintem.....

Snoopy és Akela kedveli ezt.
  8. belavas0324

belavas0324 Járnitanuló

Sziasztok!
    Keresek: szörnyhal, forró fürdő, termálforrás
    Ezekért adok egy pink csacsit, és egy kivit
    Rózsa ragasztóért adok 5 db pink állatos ólat + valami apróságot is
    Farm: belavas0324

9. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

dobj egy baglyot nekem.. küldök ajiba amit tudok :)

10. cycumycu

cycumycu Fórum-zöldfülű

Olyan dísztárgyakat keresek amiknek mérete 1 x 2 és a paszulyra biztosan kitehetők. Tudok adni érte: kakas, macska, egér, sün, galamb, vakond, róka, gólya, béka.

11. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    2 db pocsolyaszörnyem vágyik felhőre csücsülni az új gazdájánál.

.dolgos. kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Cserére kínálom óljaimat:
    27 farkasbarlang, 31 gólyafészek, 5 kacsacsőrű, 28 békató, 41 egérlyuk, 33 galambdúc, 26 kakasülő,
    9 kivifészek, 25 kutyaól, 48 mosómedveodú, 38 macskaházacska, 26 rókalyuk, 42 sünodú, 4 szárnybontogató, 55 vakondlak, 55 vakondlak, 2 bagolyvár, 7 borzlak, 10 kengurukarám, 2 mormotavacok, 14 pillangókert, 4 medvebarlang, 14 pillangókert, 14 pocoklak, 5 szentjánosbogár-röptető, 14 sasfészek, 22 jávorszarvas színpad, hollóhajlék.
    Piros tyúk, angórasimogató, disznóól, kacsaól, pulykaól, nyúlketrec, denevérbarlang, juhakol, kecsketejüzem, pehelytollgyűjtő állomás, birkanyíró állomás, lóistálló, halastó, strucckarám, szamáristálló, kaptár, csacsikovács, kaméleonlak.
    Rózsa nyúlketrec, kacsaól, halastó, disznóól, kecskeól.

Kitehetőimet:
    10 puha csibe, 11 bariszámolás, 12 energiaszállító, 20 fortyogó puncs, 16 Hu-hú!, 13 kis kekszszörny, 16 közel a vég, 5 kosztümkritikus, 2 kaméleonmodell, 14 repülésóra, 6 sörkatapult, 8 szárnyaló szerelem, 2 tüzes szakácsok és 6 Fel az égbe.

Kitehetőket keresnék:
    halfogócska, pocsolyaszörny, legjobb barátok, bocitrükk, gülütojás, menő tojgli, ámor ágyúja, boldog nyuszi, ugróiskola, bújócska, sárkányeregetés, gesztenye süni, rémszöcske és szörnyágy érdekelne.

Egy kitehetőért több régebbi ólat, kitehetőt adok.

Utoljára szerkesztett: 29.7.15
    Tigrislady kedveli ezt.
  13. kismoslek

kismoslek Járnitanuló

plenterlajos nevű farmra várom az érdeklődést.

Tigrislady kedveli ezt.
  14. renka761024

renka761024 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nincsen valakinek felesleges pillangókertje,mókus,jávorszarvas és sárgabarackfája?Valaki megszánhatna vele!

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  15. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Geztenyegazdája nincs senkinek? Hát ez reménytelen..:cry:

16. vblanka28

vblanka28 Haladó

kacsacsőrűt adok rózsaszín ólért... rózsaszín üzemért többet is (vagy mást is)

17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szia :)

nem tudom váloszolt-e már valaki , de én cserenap lejárta előtt törölni szoktam , mert így nem vesznek el a csereajánlatok

hóóvirág és LBetti kedveli ezt.
  18. kicsihold3

kicsihold3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    gesztenye bambi keresi új gazdiját.
    Továbbá van még kökény, cédrát, ill. xxl-es fák. Béka, sün, mosómaci, gólya, egér, Kivi

19. zsike-41

zsike-41 Utánpótlás-írogató

Szia! dobj 1 baglyot. Küldök sárgabarackot.

20. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Sziasztok :) Gyűjtők előnyben:music:

Rózsaszín kacsaólamat cserélem másik rózsa ólra ( amim már van(pink): kacsa,tyúk,nyúl,ló,kecske,tehén,bari)

Várom a baglyokat!:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.