Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -totyika01-

-totyika01- Járnitanuló

Sziasztok!

Keresek még 1 db halfogócska kitehetőt cserére.
    Küldj baglyot ajánlatoddal.

2. Marcipán31

Marcipán31 Járnitanuló

Föncy gazda KÖSZÖNÖM!!!! :)

3. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

A parafát nem lehet küldeni??

4. leila1011

leila1011 Járnitanuló

Sziasztok!
    Utolsó csere ajánlatom az utolsó fél órában is él.
    Még egyetlen kecsketejfát keresek vagy galambdúcot.
    Van sok mindenem, még Anyajuh és Báránykája is.
    Fel az égbe már NINCS, mind elkelt, Menő-tojgli SINCS!
    Írd mit keresel és szétnézek!

5. rubinka1956

rubinka1956 Junior szaki

küld egy baglyot és küldök egyet

Marika312 kedveli ezt.
  6. vikilili1

vikilili1 Járnitanuló

Sziasztok!
    Gesztenyegazdát,rózsa terményes (Bahás)ólakat keresek ezek közöl tudok többet is küldeni:
    Menő Tojgli(2 db),Páncél Panni,Botanikus kert(5 db)Szőlőtaposás,Repülésóra,Bozontos Biogyapottábla,Kék Ufo
    Retro++ kacsa,ló,halastó,kaptár,
    Szentjánoskenyérfa,Tamarinduszfa
    Kacsacsőrű emlős lak,Kivi fészek
    Retro ++ Lajhár,Makitomboló,Elefántarénára
    esetleg jó ajánlat esetén megválok a Retro++ Rénszarvas,Jávorszarvas istállóktól​

7. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sziasztok!
    Tudom, nem lehet dicsérni senkit, én csak azt szeretném jelezni, hogy korábban elég ritkán látogattam ezt az oldalt, mert szinte minden megvolt, ami kellett, ami meg nem, az nem érdekelt, mert nem hiányzott.
    De: személyes dicséret nélkül csak gratula az oldalhoz!
    Régi motoros vagyok, nekem még olyan kütyüjeim is vannak, amikről az "ifjak" talán nem is hallottak/olvastak.
    Mivel a "pecás" event egyik eleméről lemaradtam, most gyakran benéztem.
    A cserét sikerült megoldani, de közben szereztem két barátot is:
    Az egyik lekésett a válaszomról, elküldtem neki mégis az óhajtott kitevőt, néhány termék fejében.
    Bejelöltem barátnak, szomszédnak.
    Volt egy új szomszéd, aki ugyan nem tudott az általam kért cserét megadni, de nagyon szerette volna az általa régen keresett kitevőket.
    Elküldtem neki, néhány termékért cserébe.
    Nemrég egy régi szomszéd keresett meg (sok dologban segítek neki tanácsokkal), hogy kellene neki egy kivi.
    Egy perc múlva ott volt nála, a tanáccsal, hogy a tápot - szintje miatt - majd a piacon kell megvennie, de akkor is jól jár, mert még viszonylag jó áron el tudja adni a madarat.

Nekem ez a hét valóban a BARÁTSÁG HETE volt.
    Lett két új barátom a szomszédok között, segítettem egy korábbi szomszéd/barátnak, és ahogy látom, itt is jól alakulnak a dolgok.

Köszönöm, Farmerama!

ejelaci, Lillapilla73, lazarre20 és 3 más kedveli ezt.
  8. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

szia, halfogócskát keresek, mert kerilányomnak az hiányzik. neki csak az kellene

9. raklap2

raklap2 Aktív író

Nagyon szeretnék halfogócskát KACSACSŐRŰT ADOK ÉRTE

10. kicsihold3

kicsihold3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valakinek nincs egy amherstiafája?
    Köszönöm.

11. rubinka1956

rubinka1956 Junior szaki

Szia galambot tudok adni 1 csatniért küldj egy baglyot.

12. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

ez az 1 hiányzik valaki SZÁNJON meg egy lejobb baráttal ha van küld .dolgos. gazda

13. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Nagyon köszönöm még egyszer:inlove::inlove:

14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Eiffel tornyot, Diadalívet keresek!
    Nem szeretném továbbadni, érzelmi okokból szeretném!!!

Adni tudok:
    xxl fák bahás is!!!!!

Van sok régi titokólam és fám, esetleg új is!;)
    Minden ajánlat érdekel! Csak reálisan!

Keress bagolyban!:)

15. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

haliho gazdak.

12 db fel az egbe vihetö.

keresek :

fedett arenat pink palcikasokert.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    meg persze köszi mindent a cserepartnereimnek.;))))))))))))))))))))

16. Isti7519

Isti7519 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet hogy hülyeséget kérdezek de xxl gesztenye van valakinek még kezdő vagyok. Isti

17. mimulus

mimulus Fórum-zöldfülű

Adom!
    Fa (titokfák, xxl fák, bahás xxl fák stb.): megnézem a fákat
    <= katt
    Ólak (titokólak: kacsacsőrű, kivi is, retró, színes, barkácsolt, rémséges, bahás is): megnézem az ólakat<= katt
    Kütyük (bahás is: sünipunktúra, kosztümkritikus, kávéfőző, forró forrás, feszültség alatt stb.; csp-t adó: büfébódé, bálint-napi tehénke, utcai művészek, szépítkező barihölgyek stb., felhősoros is: a fa trónusa, édes-rémes házikó, kardpárbaj, modern boszorkányseprű, ügyes pólópakolók, papírszív stb; magas tp kütyükből több darab, pl. szőlőkóstolók 330 tp 1x1): megnézem a kütyüket<= katt rá
    Jó ajánlatért VB 2011 léghajó, Szambabárány, Gesztenye bambi, Gesztenye pók is akad.
    Egyéb: sárga kókuszkoktél, mangós-narancsos turmix, tavaszi koszorú, húsvéti lekvár, répás-almás csatni stb. (bármilyen termék, kérdezz rá nyugodtan)

Keresem!
    Kütyük:
    Páncél Panni, Menő tojgli, Boldog nyuszi, Halfogócska, Legjobb barátok, Totemkármen fáraó, Szörnyágy, Forró fürdő, Tavaszi nagytakarítás, Gesztenye süni, Meglepi torta, Tüzes szakácsok, Darts tábla, Napéjegyenlőség, Boszorkánykonyha, gesztenye gazda, Fel az égbe, Csokinyuszi
    Baha xxl: datolyaszilva, maté, csavarpálma, szőlősóskafa, moringa
    Egyéb fák: Amherstia, Cukorfa
    Ólak: retró++ rén, piros és rózsa ólak / terményesek
    Elsősorban a fentieket keresem, de más ajánlatra is válaszolok.
    Várom régi és új cserepartnereimet. :)
    Kérek mindenkit, hogy a farmon írjon, ha a fórumon válaszoltok, nem biztos, hogy észreveszem, köszönöm!
    mimulus

18. Aandi

Aandi Járnitanuló

Halihó! Még egy próbálkozás a részemről, hátha valaki ép most gondolja úgy, hogy mégis reális ajánlatban kér tőlem cserébe valamit. Egy halfogócskát keresek, az ő helye üres a felhőmön és a többiek nagyon árválkodnak miatta. Várom egy önzetlen gazda jelentkezését :) Andi

19. pendera

pendera Járnitanuló

Pink halásztanyáért vagy pink pulykalábas festőtelepért adok 1 pink csacsikovácsot és 1 pink szamáristállót + 1 pannit
    2 db kacsacsőrűt pink pandáért
    Pink guanóért pink lóistállót, pink kacsaólat és pink szamáristállót adok
    5 db csacsikovácsot adok 1 pink nyusziért
    5 db csacsikovácsot adok 1 pink lóistállóért

20. fater030

fater030 Junior szaki

megpróbálom újra talán utoljára nyitott arénámat adnám konkrét ajánlatokat küldjetek időhiány miatt

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.