Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm minden egyes kedves cserepartneremnek a cseréket!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Megérkezett az érintett gazdához a két fa tegnap 12:02 órakor.

3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Koszonom szepen mindenkinek aki cserelt velem ,mindenki becsuletes volt , mint ahogyan en is ! Ilyen jo csereim meg nem voltak az 5 ev alatt , nagyon sok oromom volt benne, sok mindent sikerult beszereznem :)

4. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!!! Tudtam, hogy elküldtem, hiszen az volt a feltétel, hogy én először, de Ő nem találja...azt mondta. Lehet, hogy azóta már meg van??? Hiszen ez tegnapi történet volt?? Én innentől nyugodtan alszom:) Köszönöm!!!

kisszakács75 és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nagyon jókat cseréltem, még az utolsó percekben is, köszönöm minden cserepartneremnek a sikeres cseréket, nagyon örülök minden új szerzeményemnek!
    Cora

6. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Utoljára : nagyon köszönöm mindenkinek ezt a csere-bere varázst :inlove:

7. Akela

Akela Fórum ismerője

Köszönöm mindenkinek a gyors, korrekt cserét.

Utoljára szerkesztett: 29.7.15
    kisszakács75 kedveli ezt.
  8. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Köszönöm mindenkinek a korrekt cserét!!!Ez a rövid idő alatt rengeteg új dolgot sikerült cserélnem :)

kisszakács75 és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép napot!

Köszönöm mindenkinek a sok sok cserét mindennek nagyon örültem :)

10. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Köszönöm mindenkinek a korrekt cseréket:inlove::D:inlove::D:inlove::D

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  11. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Mindenkinek köszönöm a sikeres cserét :)

12. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok ! Köszönöm minden kedves cserepartneremnek a cserét, örülök hogy vannak még korrekt játékosok. És nem utolsó sorban, köszönöm az ajándékokat, és a bizalmat is! Neveket nem írok, szerintem mindenki magára ismer :) A cserepartnereim nevét mindig felírom, hogy referenciaként fel tudjam mutatni, ha esetleg valaki bizalmatlan lenne. Ha valakit megbántottam valamilyen formában, azoktól elnézést kérek. A következő cserenapon találkozunk! :) Puszi mindenkinek. :*

13. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nem merek nagyon belemerülni a csereberébe, mert félek, hogy valamit elfelejtek, és ha figyelmetlenségből hibát vétek, azt nehezen viselem el. De azért sikerült néhány nagyon hasznos cserét lebonyolítani, és amit nem sikerült így megszereznem, azt megkaptam ajándékba olyan önzetlen, kedves "fórumlakóktól", akik mindig figyelnek a játékostársaikra.
    Köszönöm mindannyiótoknak! :inlove:

erzsike511, anami1980, pormacska1 és 3 más kedveli ezt.
  14. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

Sziasztok!Köszönet minden gazdának aki segített kicsi farmom fejlesztésébe!!Sok ólat és fát kaptam aminek nagyon örülök!!Remélem egyszer én is majd tudok kisebbeknek ajándékot küldeni :)Köszönöm még egyszer :)

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a korrekt cseréket, az ajándékba kapott dolgokért pedig nagyon hálás vagyok, kaptam olyasmiket is, amihez másképp nem tudtam volna hozzájutni:D

Külön köszönet ati1570 gazdának, nagylelkűsége határtalan volt, még mindig alig térek magamhoz:inlove:

Akik a kisfiamat ajándékozták meg, szintén nagy-nagy örömöt szereztek, ők a gyerektől külön köszönőlevéllel is lesznek még zaklatva;):D( kérlek, ne a helyesírást nézzétek, hanem a szándékot;))...
    Néhány ajándékot a végén már nem sikerült elküldeni, lelépett a rongy kutya, egész délután kerestem, sajnos eredménytelenül:cry: majd legközelebb...

Borzas.Kata, pormacska1, apuci30 és 2 más kedveli ezt.
  16. Baabóka

Baabóka Fórum-zöldfülű

Kedves Játékostársaim!
    Nagyon szépen köszönöm az önzetlen segítségeteket! Hálás vagyok érte nagyon nagyon nagyon!!! Köszönöm a közreműködőknek is! ;)

icus08, Arwen69, Borzas.Kata és 2 más kedveli ezt.
  17. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Legkozelebb irj ram nekem van 2 db..cserere..

18. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

sziasztok.
    köszönöm a korrekt cseréket mimulus gazdának, .imiimi. gazdának, skalimaci gazdának, Nesztor1978 gazdának, Lilieth gazdának, Tiklába gazdának az ajándék magyar virágágyást, loko0414 gazdának az ajándék piros tehénistállót. :)

19. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok-sok mindent, fel sem tudnám sorolni a neveket. Mindenki nem férne ide, kihagyni meg nem akarok senkit! Aki küldött nekem, az tudja, hogy örök hálám, akivel pedig cseréltem, annak puszi-pacsi :)

20. -mariska80-

-mariska80- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a korrekt cseréket!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.