Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Cédrátfát,és japánnaspolyát keresek.Van érte szentjános kenyérfa,tűzvirágfa,papagálytollfa,és még sok egyéb titokfa.

2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Üdv
    ezek lennének cserére pink pálcika hegyező
    pink szönyegcsomozó
    ,bármilyen pink ól,bármilyen piros terményes
    xxl sárgabarack
    xxl csavarpálma 2 db,xxl datolya 3 db,de még akad jópár xxl bahás fa
    szentjánoskenyérfa papagájtoll cédrát
    tűzvirágfa,sün,gólya,béka,kakasülő,mosomedveodu,csacsikovács több db,
    só xxl só és cukorfák nagy mennyiségben, mindenféle titokfa,bahamás is ,felhősoros kitehetők, és xxl fák,meg 200 db gránátalma fa
    bármilyen termék megegyezés alapján.

ami engem érdekel azok az alábbiak
    sz királypálmája
    vb léggömb-léghajó
    páncélpanni
    bahás pinkek ól és terményes és xxl moringa
    hullócsillagágyú

börharisnya2 kedveli ezt.
  3. krisztina8307

krisztina8307 Utánpótlás-írogató

sziasztok.

Jó ajánlat esetén elcserélem " sztrájk" felhősorom,lehetőleg egyben csak nagyon jó ajánlat esetén bontom meg!!!

4. -T.Hajni-

-T.Hajni- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nemrég kezdtem 2 év után újra a játékot, így az összes új állat és fa érdekelne. (alap)
    Nekem nincsenek rózsás óljaim, (de van narancs kecske, nyúl, tehén, tyúk ezen kívül van több retró+karám és sárga állatok is) de kitehetőseket is szívesen adok,
    linken látható ami van, de van még amit nem tudtam kitenni (pl. szertáros, botanikus kert, tekila, mikulás maci 3, egészségére miss mú, mennyei büfé, karácsonyi nyúl, pralinés nyuszilány, nyugis királyi őrség, szépítkező barihölgyek) vagy termékeket adhatok, folyamatos csere lebeszélés miatt előfordulhat hogy valamit már lebeszéltem cserére a képről!
    - írd meg mit szeretnél. :)
    Érdekelnek:
    • Fák: cédrát , kecsketejfa, papagájtollfa, tűzvirágfa, japán naspolya, japánakác
    • Ólak: gólya, sas, jávorszarvas színpad, kakas, béka
    • Kitehetők: trutyiágyú, téli teleszkóp
    A farmom neve: -T.Hajni-

Várom azok jelentkezését akik szivesen segítenének felzárkózni a játékban, és nem kérik ezekért a fél világot , ....köszönöm.<3
    Kép frissítés!
    http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/2/38/13/23832631_1418323426.jpg
    :)
    -kisfarmocskám- a vrolcsi2001 és a Rolcsi-Hajni-farm a gyermekeim ezért találhattok hasonlóságokat.

Utoljára szerkesztett: 19.12.14
    tökös54 kedveli ezt.
  5. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Cserére tudok felajánlani 2 db ujjas juhart,kérnék érte 2 db bájitalfát vagy 1x1-es magasabb TP-t adó (300- ) kitehetőt.Kedves ajánlataitokat pormacska névre VÁROM.
    A FÁK ELKELTEK !!!!!!!!!!
    Mindenkinek üdv: pormacska gazda

6. melinda72

melinda72 Aktív író

sziasztok ki tud nekem küldeni tojásfát!

7. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,van jó pár cuccom cserére :
    Kitehetők : "Eccavú" játékóra és Körhinta játékóra(ha cserélhető lesz) ,Borkimérés ,Tek Ila ,Teleszkópok
    Ólak : Galambdúcok ,Kakasülők ,Gólyafészkek ,Süniól(másik farmomon van) ,Rózsa lóistálló ,Rózsa kecskeól ,Piros birkanyirda ,Piros angórasimi ,Narancs kecsketej ü. ,Narancs aranymosoda ,Narancs guanógyár ,Narancs angóra ,Narancs méhészet ,Egérlyuk(2db) ,Mosómedveodú ,Aranymosoda(3db alap).
    Fák : Díszcseresznyefák ,Naspolyafák ,Papagálytollfák ,Brazil diók ,Pisztáciák ,Virágdrótfák ,Tojásfák ,Sófák és 2 darab cukorfa.És bármilyen xxl farmos fa (mindenből több darab is alku képes ,a nekem megfelelő ajánlat esetén).
    Baha : szőnyegcsomózó ,pálcika hegyező ,citrom kókuszkopi + alap.

Amit keresek : Rózsa Strucc karám ,Bio energiaital ,Sztrájk ,Full Májusfa ,Léggömb 2010 ,Óriás Cukorrúd ,xxl Baha fák (bármilyen),Baha rózsa állatos : panda ,teve ,majom ,Baha piros üzem : pálcika hegyező és szőnyegcsomózó.Az általam keresett kergés cuccokért ,nem csak az ide felírt cuccaimból lehet választani!!!!!!!A narancs cuccok kisebb ajánlatért is vihetőek!!!
    Bármilyen más ajánlatot is szívesen meghallgatok ,és mindenkinek válaszolok.

Piros csacsikovácsot vagy Piros méhészetet adok Full Májusfáért vagy Fagyöngyös Pusziért vagy Andiért!!!Rózsa kacsaólat adok ,Rózsa Struccért cserébe!!!

Hedviget és Errolt ide kérem : journey25

8. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok :)
    Keresek 100 db narancs szamáristállót (más NEM érdekel!)
    Tudok adni sok csacsikovácsot (sárgát is), cukorfákat, sófákat, xxl sókat, xxl tojásokat, xxl berkenyéket, virágdrótfákat, egér, macska, róka, süni, xxl jávor, xxl rén, datolya xxlek, mandula xxl, és még kitehetősök.
    Várom a leveleket - farmnevem ugyanaz, mint a fórumnevem :)

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  9. -T.Hajni-

-T.Hajni- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nemrég kezdtem 2 év után újra a játékot, így az összes új állat és fa érdekelne. (alap)
    Nekem nincsenek rózsás óljaim, (de van narancs kecske, nyúl, tehén, tyúk ezen kívül van több retró+karám és sárga állatok is) de kitehetőseket is szívesen adok,
    linken látható ami van, de van még amit nem tudtam kitenni (pl. szertáros, Botanikus kert, Tek Ila, mikulás maci 3, Egészségére Miss Mú, mennyei büfé, karácsonyi nyúl, pralinés nyuszilány, nyugis királyi őrség, szépítkező barihölgyek) vagy termékeket adhatok, folyamatos csere lebeszélés miatt előfordulhat hogy valamit már lebeszéltem cserére a képről!
    - írd meg mit szeretnél. :)
    Érdekelnek:
    • Fák: cédrát , kecsketejfa, papagájtollfa, tűzvirágfa, japán naspolya, japánakác
    • Ólak: gólya, sas, jávorszarvas színpad, kakas, béka,
    • Textilmalom, Titkosügynök-képző, Szárnybontogató, Sajtgazdaság,
    • Kitehetők: trutyiágyú,
    A farmom neve: -T.Hajni-

Várom azok jelentkezését akik szivesen segítenének felzárkózni a játékban, és nem kérik ezekért a fél világot , ....köszönöm.<3
    Kép frissítés!
    http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/2/38/13/23832631_1418323426.jpg
    -kisfarmocskám- a vrolcsi2001 és a Rolcsi-Hajni-farm a gyermekeim ezért találhattok hasonlóságokat.

Utoljára szerkesztett: 20.12.14
    Rolcsi-Hajni-farm kedveli ezt.
  10. szarvasagancs

szarvasagancs Junior szaki

Szia, kérlek írj rám, nekem azt írja nincs ilyen gazda.

-T.Hajni- kedveli ezt.
  11. Bakóca

Bakóca Aktív író

Sziasztok!

Tudok adni csatnikat, mangós turmixot, egyéb termékeket.
    Keresek bahamás xxl fákat (alacsonyat: kókusz, banán, mangó, mandarin!).

Csacsikovács kellene valakinek? :)

Üdv, Bakóca

12. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok gazdatársak.Keresnék játékórákat,ha valaki cserélne irjon a mickey7474 farmra,ha tudunk megegyezünk.Elöre is köszönöm.Üdv

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Játékórák az utóbbi alkalmakkor nem voltak ajándékozhatóak / cserélhetőek.

14. kazsy88

kazsy88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok piros csacsikovácsokat ás rózsa kacsaólat cserélnék

15. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

üdv.
    15 db papagajtollfa
    15 db tüzviragfa
    20 db ujjas juharfa
    20 db cukorfa
    20 db sofa
    ezekert kerek összesen: 1 db bahas pink termenyes (kokuszkop nem)
    Gazda: skalimaci

16. Manó

Manó Aktív író

lenne cserére:
    pannik xxl mandula és juhar több db is
    rózsaszín kecske kacsa disznó
    ++ rén jávor strucc kacsa juh ló hal hód

érdekel:
    rózsaszín bahamarás ólak és terményesek
    xxl es bahás fák, ritka kergések
    Manó61649

17. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Adok piros ólakat xxles fákat rózsa ólakat naszredint.
    Keresek napfordulófát teljeset ,cbs traktort ,vb léggömböt eiffelt diadalívet és hasonló kirakókat

18. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Sziasztok

Nagy mennyiségben, de 1 db is érdekel a Fel az égbe kütyüből. Akinek van cserére legyen olyan kedves keressen meg. Van pár dolgom értük. Titokólak, titokfák, több darab esetén rózsaszín ólak, ritkaságok is akár.

Továbbá van még cserére:
    Szívek királypálmája, Fagyöngyös puszi, Mézeskalács szív, CBS traktor, Körhinta, Diadalív, Farmerama aréna (nyitott)
    Utolsó sorban keresem:
    Szívek pálmája, Bálint-napi tyúkocska, Szülinapi lufik, 4 állatos májusfa (ha végre küldhető lesz).

19. Rolcsi-Hajni-farm

Rolcsi-Hajni-farm Utánpótlás-írogató

• Sziasztok!
    Most kezdtem én is a játékot, (anyáék már régen csinálták) de nekem még anya segit írni,
    és sok új állat és fa érdekelne. (alap) :)
    Érdekelnek: (72.es szinten vagyok)
    • Fák: berkenye, brazil dió,naspolya, csillaggyümölcs, japánakác, kecsketejfa, sárgabarack, sófa. ujjas juhar, virágdrótfa, papagájtollfa, szamócafa, tüzvirágfa, ,bükkfa , mézfa stb...
    • Ólak: borz, egér, galamb, gólya, jávorszarvas szinpad, macska, kutya-(németjuhász, dalmata, szánhúzó),mosómedve, pocok, róka,sas,vakond, farkas,kakas, béka stb...
    • Kitehetők: bármilyen ágyú, vagy szán vagy ami mozog illetve ami pénzt ad.
    A farmom neve: Rolcsi-Hajni-farm
    köszönöm.<3
    Vivike testvére: Patrik

Nekem nem ír senki?? :(
    http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/3/45/34/34585021_1417542433.jpg

-T.Hajni- kedveli ezt.
  20. -kisfarmocskám-

-kisfarmocskám- Fórum-zöldfülű

• Sziasztok!
    Most kezdtem újra a játékot, így az összes új állat és fa érdekelne. (alap)
    Érdekelnek:
    • Fák: berkenye, japánakác, kecsketejfa, sárgabarack, sófa. ujjas juhar, virágdrótfa, szamócafa, tüzvirágfa, diszcseresznyefa, bükkfa stb...
    • Ólak: borz, egér, galamb, gólya, jávorszarvas szinpad, macska, kutya-(németjuhász, dalmata, szánhúzó),mosómedve, pocok, róka,sas,sün, farkas,kakas, béka stb...
    A farmom neve: -kisfarmocskám-
    köszönöm.<3 Vivike
    http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/0/18/0/1800550_1420366334.jpg

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
    -T.Hajni- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.