Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .emese47

.emese47 Aktív író

Sajnos nem tudok baglyot küldeni, nem enged már. Wayett ne haragudj, de ne legyek már én a hibás, hogy ajándékoztam neked egy tekit, Te meg tovább küldted GabeszTdi gazdának csere fejében. Így legyen valaki önzetlen. HM. Még mindig elajándékozok 1 kivit és 1 kacsacsőrűt. De megkérem olyan írjon, aki nem szeretné tovább cserélni.

Pandapoc♥ és Marika312 kedveli ezt.
  2. 19770308

19770308 Fórum ismerője

hello keresek diótörö meglepi torta cseh virágágyás jakub kockacukra hallatlan hal zuhanórepűlés egon és ella irj ha van valamelyik

3. 1süni

1süni Törekvő

Hello!Majomkenyérfát keresek!Írj privátba!

4. petbud6666

petbud6666 Utánpótlás-írogató

halfogócskát adok, 1 arany kézi fűrészért leveleket a boka007 farmomra kérem

5. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    Páncél Pannim, neon óljaim cserélném rózsa pehelytoll és/vagy rózsa pulykalábasért.

6. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

hali mindenkinek.

keresek boldog nyuszikat.

pancel pannat adok ertük.

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  7. Jennyfarm81

Jennyfarm81 Utánpótlás-írogató

Nagyon szeretnek egy teknost. Meg kuldhetek 5 ajandekot azt mind felajanlom erte. Nincsenek ertekes dolgaim de titkos olak beka, golya etc az van mind. Vagy esetleg van egy bujocskam amit felaldoznek.

8. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Gesztenye gazdát keresek, de nagyon nagyon...nagyon :(

9. herczkup

herczkup Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    keresem: Sztrájk, arany tartály és arany kétkezes fűrész
    Cserébe vannak titokólak, titok fák, teknős, amherstia fa, stb.....
    Küldjetek baglyot és megbeszéljük! ;)

Üdv:

herczkup

10. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

szaisztok én még mindig keresem az előbb leírtakat ha valakinek van írjon

11. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Nekem se válaszoltál :(

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

neon nyúl
    rózsa ólak (deni holló kaméleon kakukk kivételével)
    rózsa strucc tsz-t
    teknősök
    páncél panni
    legjobb barátok
    pocsolyaszörny

ami érdekel értékegyeztetés mellett pink bahás ólak és bahás terményesek

Édes anya szíve bahás és farmos terményes(ekért) vihető

13. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok!!! Ha van valakinek Kertiberkenyéje amiért nem szakad meg a szíve, ha elcseréli mondjuk...csak a láncot tudom adni érte, a toronyóra már elkelt :D Nem is tudom, mit ajánlhatnék még ...:music: Postaláda üres, röpülhet a bagoly, Te kérsz - én megmondom van-e, így jó??? Úúúúgy szeretném :oops:

Lejlocska kedveli ezt.
  14. Szaby84

Szaby84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Keresek: Óceán nap felhősort, hintarepülést, zuhanó repülést, valentin nap 2014 es felhősort, fagyinap felhősort, Don Quijote látogató felhősor, kapurarugást, kivetítést, neon ólakat, rózsa terményest, pannikat,rózsa pálcikahegyzőt és rózsa szönyegcsomozot.
    Adok: bajnok kupa, közel a vég, rózsa ólak, rózsa strucc tsz, jó ajánlatért szedek vissza pannit régebbi titok ólakat és titokfákat,
    van sok farkas ól, kakas, békám cserére

Baglyokat a Szaby84 re várom.

15. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Köszönöm szépen happyman1980- nak is a cseret, nagyon örülök :) Mindenkinek hasonlo jokat kivanok. :D

16. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Önzetlen és jó gazdákhoz szólok 1 teknős nagyon kellene , a titok ólaim m,indig visszafelé tekintenek és nem előre és ezért nem lesz nekem teknősöm .dolgos. gazda

17. boka007

boka007 Haladó

halfogócskát adok, 1 arany kézi fűrészért

18. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Keresek sok-sok 2x1-es kitehetőt nem tematikus felhőkre. Főleg értékteleneket, termékeket adnék értük. Vagy többért adnék ólat vagy fát is.

Kiemelten örülnék az országok színei kitehetőknek (brazil, francia, bolgár, portugál van) - csak mert tetszenek :) Franciából kettő van, azt akár el is cserélném egy másikra.

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Még mindig!! Keresek Sima farmra terményes pinkeket. ( pehelytoll, rodeo és tsz kivételével)Csak reálisan. Ha cserélnél írj. :)

20. wayett

wayett Járnitanuló

Valamit nagyon félre értettél. igaz küldtél nekem egy tekit kérés nélkül,hogy ne adjam oda a gesztenye gazdámat érte. Meg is tarthattam volna, de én írtam neked,hogy van tekim,és el akartam cserélni gesztenye gazdára. Akkor mondtam, hogy elküldöm GabeszTdi gazdának a nevedbe (amit meg is tettem)és írtam neki,hogy ne cseréljen. de addigra már elcserélte. írt nekem, hogy visszaküldi a tekit, de én azt írtam neked küldje vissza, mert a tied. Még soha nem csaptam be senkit.Inkább kétszer adok, mint egyszer kérek. Ha GabeszTdi nem küldi a tekit, tőlem kapod meg.[/QUOTE]

Utoljára szerkesztett: 3.10.15
    .emese47 és baloghilona kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.