Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. major21

major21 Junior szaki

Sziasztok!
    Adok kérek
    2 halfogócska 1panni
    3 világjáró 1 panni
    2 tavaszi nagytakarítás 1 panni
    2 gülütojás 1 panni
    2 rózsa kacsa 1 panni
    5 neonól 2 panni
    majomkenyérfa+2 kerti berkenye 1 panni

2. retekkatalin

retekkatalin Utánpótlás-írogató

100 db RACS-ot küldök egy Gesztenye gazdáért :)

3. boka007

boka007 Haladó

halfogócskát adok, varsói hableányért

4. tabascos

tabascos Járnitanuló

Kicsivel több, mint egy éve játszom a játékot. Ezalatt rájöttem, hogy nagyon sok olyan dolog van, amit már se meg nem nyerhetek, sem a játékban nem szerezhetem meg. Ezen idő alatt sokszor volt titokólas akció és nyeremény is, de sajnos nem sikerült szereznem (most sem), tehát hiányzik a:

- mormota,
    - mókus,
    - bagoly és
    - borzlak.

Szívesen adnék bármi olyant értük, ami ez alatt a bő egy év alatt megszerezhető volt.
    Segítséget előre is köszöni:
    Tabascos

5. vöröffke

vöröffke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Két dekorációs tárgyat keresek: B.Ú.É.K.! (2600csp/16ó),Szunyaidő(750Tp 8ó)

Cserébe ezek közül lehet válogatni:
    Fák:Cukorfa,Sófa,Sófa xxl,Őszibarack,Őszibarack xl, Aranylavelű,Ringló,Ginkó,Sárgabarack,Bükk,Berkenye,Gesztenye,Bájital,Citrom,Tehéntej,Tojás,Tojás xxl,Körte xxl, Narancs xxl,Datolya xxl,
    Kitehetők:Aranyváros,Cat Steve,Mézeskalácsos bari,Sztárnyuszi,Bozontos biogyapotbála.

Ezeken kívül bámilyen csp-ért vehető farmos vagy bahamás fát,ólat vagy terméket tudok felajánlani!
    Vöröffke névre baglyozhattok!
    Kellemes játékot!

6. zsikefarmja

zsikefarmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Adok:
    állatokból
    : béka, egér, farkas, gólya, galamb, kakas, kivi, macska, mosómedve, sün, róka, vakond, pocok, kacsacsőrű, narancs ólak (kecske, kacsa, pulyka, juh, disznó, hal, ló, kecsketejüzem), aranymosó,
    fákból: bodza (xxl is), bükk (xxl is), mandulafenyő (xl is), szakura cseresznye, szamóca, aranylevelű, citrom (xxl is), gesztenye, ginko, őszibarack (xxl is), só (xxl is), kowhai, sárgabarack (xxl is), tehéntejfa, tojásfa, cédrát, gránátalma (xxl is), pisztácia (xxl is), tűzvirág, csillaggyümölcs (xxl is), szentjánoskenyér, papagájtoll, tamarindusz, brazil dió fákat (és sok alap baharamás fa xxl változatát is)

Keresek: hallatlan hal, forró fürdő, sivatagi délibáb.

Várom a megkereséseket üziben. :) Mindenkinek szép napot!

7. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok nagyon vágyom 1 db pannira akinek van és szivesen cserélne írjon hátha megtudunk egyezni várom a baglyokat

8. ancsyka91

ancsyka91 Járnitanuló

bagolyért mit adnál?

9. Szuzy.

Szuzy. Járnitanuló

Sziasztok! Neon nyúl ól, teknőslakért? Én adom a neon nyúlólat! Valaki!!! :))
    Szuzy. privátba! Pont kell a végére!!!

10. clooney55

clooney55 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdák!

Szívek Pálmája fát keresném még mindig!
    Az első vagy a második cserenap óta kutatom,és bosszant hogy nem lehet hozzájutni.
    Rengeteg dolog van,amit tudok érte adni és értékes is /vb léghajóm mondjuk nincs/.
    Van néhány rózsaszín ól,XXL-es magas szintű bahamás fák / csavarpálma,szőlősóska,pitomba,acai pálma/.
    Mivel fagyűjtő vagyok,nekem sokat jelentene ez a fa,s nem üzletszerű cseréhez kellene hanem a kertem egyik ékessége lenne. :)

Aki hajlandó lenne megválni egy ilyen fától,az a clooney55 tanyán megtalál.

Jó cserét és szép délutánt kívánok : clooney55

11. Maura68

Maura68 Utánpótlás-írogató

Gesztenyegazdát én is szeretnék, de talán pár év múlva.... Addig még gyűjtögetek a toronyórára, és még a láncból is hiányzik pár szem. Most talán a monoklis tyúkot veszem célba (mi kerül ezen annyiba, hogy még nincs meg? XXL fá(ka)t adnék érte vagy kevésbé hiánycikkes kitehetőt), és 2 db 2X1-es kitehetőm hiányzik. Utóbbiakért termékeket adnék.

Baby72 kedveli ezt.
  12. -agyrém-

-agyrém- Utánpótlás-írogató

Írtam bubsu címre

13. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Keresek : Édesanya szívét , Ámor ágyút ,Ámor kútja fedet aréna !
    küldjetek baglyot ésmegbeszéljük!

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  14. wayett

wayett Járnitanuló

nézz be a pajtádba

15. patrik543

patrik543 Utánpótlás-írogató

sziasztok ezeket adom 2 arany város,cukorrúd,kirakós darabkája a f k,befagyott tó 1.rész, hot dog bódé,hóágyú,karácsonyi pálma,lampionos mackó,kis söröskorsó,mikulásmaci 2,páncél panni ,szurkolónyuszi,tortaágyú,trutyiágyú,trutyivulkán,fel az égbe,közel a vég,téli teleszkóp,parthenon 1,virágos nyuszi,hapci a hóember,Díszes magyar tanyaház, arnold macskenegger,hóangyal,holland bari és mormota,Kívánságok horgásza,karneváli mackó 1,lelkes rajongók,lovagias kandúr,magyar bari magyar zászlóval,Papírszív,szerény büfé,utcazenész barik,miss mú helyet foglal,bulis kirakó 1-2,rózsaszín disznó kacsa,narancs mosómedve egér,2 db gránátalmafa xxl ,pisztácia xxl ,banán xxl,kókusz xxl,szárnybontogató,vakondlak,9 db kutyaól,galambdúc,3 db borzlak,kenguruarám,2 db pocoklak,2 db mormotavacok,3 db mókusodú,xxl makitoboló,galóca,hot dog bódé,söröshordó,
    2 db cédrát ,2 db mangó xxl,2 db kókuszpálma xxl,kakaófa xxl,bagolyvár,kengurukarám,jávorszarvas kifutó xxl,jávorszarvas színpad,franciaszínek,golfpálya,meghívás,pszichonyuszi,kötögetők,farmerama hajósok,bajnoki kupa,fel az égbe,rakétakilövés,sörkatapult,cédrát,xxl gránátalmfa,kókuszpálma,2 db xxl avókádófa ,kamkvat fa xxl,3 db kutyól,sünodú,rókalyuk,mosómedveodú,2 db borzlak,mormotavacok,pocoklak,kengurukarám 2 db,3 szintú nyúlketrec,3 szintű kecsketejüzem,xxxl ólak 1 db nyúl 3 db kecske 3 db kacsa 2 db pulyka 5db disznó tehénistálló 4 db hal 1 db kaptár 2 db elefántaréna, kergé cuccok:bulibéka,galóca,húsvéti nyuszi,hóágyú,házőrző,kék ufó,húsvéti tojás, lara-díj,luxuslimuzin,koponyagyertya,lampionos mackó 5 db,nyuszi tejcsókiból 50 tp,nyuszi fehércsokiból 2011, őszi ágyú,spuri 12 db,andy farmhol,tortaágyú,ufó adó-vevő,tökhinta,hapci,bolgár színek,óriás farmtűzijáték,portugál színek, parthenon 1-2-3,sörkatapult,tábortűz,szembekötősdi,vízipóló,vigyázz kész rajt,finom büfé,sütirobot 3000 turbó,kívánságok horgásza,profi eperpiac

ezeket keresem ámor cuccok, édesanya szíve,gesztenye gazda,szívek pálmája-királypálmája,vb léghajó,vb léggömb,a szerelem szelleme,rózsaszín terményes ólak,rózsaszín ólak kivétel (disznó,nyúl)

16. tabascos

tabascos Járnitanuló

Van egy csomó farkasbarlangom például.

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Doki-II -tő adok Totemkármenfáraóért.

18. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok én még mindig keresem amit az előbb le írtam nagyon ha valaki cserélne akkor írjon meg egyezünk

19. ancsyka91

ancsyka91 Járnitanuló

azom van valami más mondjuk kerti berkenyefa vagy amherstiafa vagy fagyiágyú vagy ámorágyúja

20. herczkup

herczkup Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    keresem: Sztrájk, arany tartály és arany kétkezes fűrész
    Cserébe vannak titokólak, titok fák, teknős, kivi, amherstia, kökény fa, stb.....
    Küldjetek baglyot és megbeszéljük! ;)

Üdv:

herczkup

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.