Ajándék cserebere - Archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Reira*, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bonita333

bonita333 Rutinos

Nagyon köszönöm :) Most már nálam bűzölög :) :) Aranyos vagy :) :)

-kaktuszable- and clooney55 like this.
  2. patrik543

patrik543 Utánpótlás-írogató

sziasztok ezeket adom 2 arany város,cukorrúd,kirakós darabkája a f k,befagyott tó 1.rész, hot dog bódé,hóágyú,karácsonyi pálma,lampionos mackó,kis söröskorsó,mikulásmaci 2,páncél panni ,szurkolónyuszi,tortaágyú,trutyiágyú,trutyivulkán,fel az égbe,közel a vég,téli teleszkóp,parthenon 1,virágos nyuszi,hapci a hóember,Díszes magyar tanyaház, arnold macskenegger,hóangyal,holland bari és mormota,Kívánságok horgásza,karneváli mackó 1,lelkes rajongók,lovagias kandúr,magyar bari magyar zászlóval,Papírszív,szerény büfé,utcazenész barik,miss mú helyet foglal,bulis kirakó 1-2,rózsaszín disznó kacsa,narancs mosómedve egér,2 db gránátalmafa xxl ,pisztácia xxl ,banán xxl,kókusz xxl,szárnybontogató,vakondlak,9 db kutyaól,galambdúc,3 db borzlak,kenguruarám,2 db pocoklak,2 db mormotavacok,3 db mókusodú,xxl makitoboló,galóca,hot dog bódé,söröshordó,
    2 db cédrát ,2 db mangó xxl,2 db kókuszpálma xxl,kakaófa xxl,bagolyvár,kengurukarám,jávorszarvas kifutó xxl,jávorszarvas színpad,franciaszínek,golfpálya,meghívás,pszichonyuszi,kötögetők,farmerama hajósok,bajnoki kupa,fel az égbe,rakétakilövés,sörkatapult,cédrát,xxl gránátalmfa,kókuszpálma,2 db xxl avókádófa ,kamkvat fa xxl,3 db kutyól,sünodú,rókalyuk,mosómedveodú,2 db borzlak,mormotavacok,pocoklak,kengurukarám 2 db,3 szintú nyúlketrec,3 szintű kecsketejüzem,xxxl ólak 1 db nyúl 3 db kecske 3 db kacsa 2 db pulyka 5db disznó tehénistálló 4 db hal 1 db kaptár 2 db elefántaréna, kergé cuccok:bulibéka,galóca,húsvéti nyuszi,hóágyú,házőrző,kék ufó,húsvéti tojás, lara-díj,luxuslimuzin,koponyagyertya,lampionos mackó 5 db,nyuszi tejcsókiból 50 tp,nyuszi fehércsokiból 2011, őszi ágyú,spuri 12 db,andy farmhol,tortaágyú,ufó adó-vevő,tökhinta,hapci,bolgár színek,óriás farmtűzijáték,portugál színek, parthenon 1-2-3,sörkatapult,tábortűz,szembekötősdi,vízipóló,vigyázz kész rajt,finom büfé,sütirobot 3000 turbó,kívánságok horgásza,profi eperpiac

ezeket keresem ámor cuccok, édesanya szíve,gesztenye gazda,szívek pálmája-királypálmája,vb léghajó,vb léggömb,a szerelem szelleme,rózsaszín terményes ólak,rózsaszín ólak kivétel (disznó,nyúl)

3. almáspite48

almáspite48 Aktív író

Sziasztok!!!!SEGÍTSÉG már az összes hajamszála az égnek áll,de mégsem tudok egy teknős szerezni.Kérlrk segítsetek,ha tudtok!!!!!

4. ZsuFa319

ZsuFa319 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nagyon szeretnék 1 db teknőslakot, de sajnos eddig nem jött össze. Ha valakinek lenne cserére, tudnék érte adni titok ólakból: vakond, galamb, kakas, róka, mosómedve, titok fából pedig: berkenye, sárgabarack, ujjas juhar, csillaggyümi, brazil dió,

5. FarmerMoncsi

FarmerMoncsi Járnitanuló

Bálint-napi bárányokra várok ajánlatokat!

6. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Nagyon szeretnék egy pink rodeó ranch-ot. Lenne érte hintakészlet, kétkezes fűrész, legjobb barátok,pocsolyaszörny, kanyargó csúszda, űrteknős, neon nyúl, neon kecske, neon tyúk. ezeket mindet adnám az egy darab pink rodeóért cserébe.

Last edited: Oct 3, 2015
  7. Szuzy.

Szuzy. Járnitanuló

Van!!!! :))

8. nsr-lacika

nsr-lacika Utánpótlás-írogató

Szia!!Keresed még???Retro nem jó???Mert akkor tudnék segíteni :)

9. nsr-lacika

nsr-lacika Utánpótlás-írogató

Találtál már?? :)

10. boka007

boka007 Haladó

rózsa disznóólamat, pannira cserélném

11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, erre a cserenapra lemondtam a pink kaméleonról és a pink aranymosóról is...:cry:

Pótolnék viszont pár kisebb hiányosságot:

1 medvét, 1 borzot, 1 kengurut, 1 mormotát, 1 sast és 1 rénszarvast(nem retrót) is keresek, újabb titokóat adok értük: sün, béka, gólya, galamb, farkas, stb.

1 pink kecske keresi gazdáját, cserébe a sörfesztivál event valamelyik kitehetőjét kérem, mindegy melyiket.

Jó ajánlatért van még 2 teknős, 2 fel az égbe, 1 majomkenyér és 1 kerti berkenye. ( itt utalnék vissza az első sorra:music:)

Last edited: Oct 3, 2015
  12. barbuss94

barbuss94 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm aki küldött kuklis123 farmra a barátomnak mormotát. Tigrislady-nek és ördög0-nak tudom itt külön megköszönni velük leveleztem is, tőlük tudom, hogy biztosan kapott, de ha még küldött neki valaki akkor köszönöm neki is aranyosak vagytok. :)

13. rappapa

rappapa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    keresem a sivatagi délibáb kitehetőt.

14. Farmerhercegnő

Farmerhercegnő Fórum-zöldfülű

Gesztenye gazdim van cserére-5pannit kérek érte.

15. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Ezeket a kitehetőket keresem:
    kivetítés
    szörnytraktor
    szörnyhal
    strucckísértet
    vámpírcsárdás

16. clooney55

clooney55 Utánpótlás-írogató

Kedves Teknősre vadászó Gazdák!

Ezüst Kintorna vagy Arany Tartály kitehetőért tudok adni teknőst!

Tanyacímem : clooney55

17. mózes

mózes Haladó

véletlenül rosszul írtam a cserét és kellene nekem a juh rózsa ólam, ha van az illetőben, aki elcserélte, küldje vissza légyszi, írtam levelet, de azt irja, hogy nincs ilyen gazda köszi a megértését.

18. pillangó20010

pillangó20010 Járnitanuló

Sziasztok!
    Csere ajánlatom:macskaól, róka lyuk, mosómedve odú,gránátalma xxl
    keresek kerti berkenye,

19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Légy szíves írj nekem egy madarat! Kellene egy jó üzletember segítsége!

20. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok mindikeresem nagyon az előb le írtam ha valaki cserélne írjon

Thread Status:
Not open for further replies.