Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borka98

Borka98 Utánpótlás-írogató

Én is szeretném megköszönni a kedvességét Banános Joe_TSZ, Manó61649 és avickey gazdáknak.

2. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Tőlem sem kellett senkinek sem. :oops: Az összes eddigi csere eventem közül most találkoztam a legtöbb adakozó gazdával. Jó látni, hogy mások is segítenek!
    SZIASZTOK!
    Köszönök mindenkinek mindent! Akitől kaptam, nagyon szépen köszönöm:inlove:, akinek adtam, szívesen tettem! Legközelebb ugyanitt! Addig is várom az ajánlatokat, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. :D
    Jó éjt mindenkinek! :D :music::inlove:

Ninett79, -Mayacska85-, Mag-Anya és 5 más kedveli ezt.
  3. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Köszönöm a cserét mindenkinek! Nagyon sokan örömet csaltatok az arcomra, s szebbé tettétek a cserés élményeimet! Remélem nekem is sikerült boldoggá tennem másokat!
    Köszönöm azt a sok-sok ajándékot amit adtam, s remélem az én ajándékaim is jó helyre kerültek!
    Találkozzunk legközelebb is! :D

Jó éjt, s további szép hétvégét mindenkinek!

Tigrislady, Marika312, Andzsi1971 és 5 más kedveli ezt.
  4. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Ismét köszönöm Nektek én is a sikeres cseréket, régi, nagyon régi és új partnereimnek egyaránt.
    A játékostársaim kedvességére és jószívűségére pedig hálás szeretettel gondolok, örömet szereztetek, nem csak az ajándékokkal! Remélem, a töredékét én is tudtam viszonozni, továbbadni.
    További jó játékot!

S.Dave, Tigrislady, .Sookie69. és 10 más kedveli ezt.
  5. Marcsi021049

Marcsi021049 Utánpótlás-írogató

Köszönet Porbaba, jófarmlány, Bíborhajú, Marimama68, MR-JOHN, skalimaci és vicangyal önzetlenségét. A rénszarvast kikötöm, nehogy elrepüljön. A mormotával nagyon jót fogok aludni. Köszönök minden ólat! Jó éjszakát!

csio70, .Banános.Joe_Tsz™ és Snoopy kedveli ezt.
  6. Manó

Manó Aktív író

pedig kár mert benn maradt 10 engedélyem és elajándékoztam volna

LBetti és Kukackukac kedveli ezt.
  7. vanda1

vanda1 Járnitanuló

Szeretném megköszönni azt a rengeteg ajándékot amit kaptam Önzetlenül , Szívből csak úgy Kedvességből. Nem hittem már abban hogy az emberek segítőkészek. Köszönöm az ajándékokat és az érzést amit kaptam tőletek :)
    kállóiking, kisdana, Hermione72, szabokukac, zsikefarmja, wulf07, mézike104, wayett, missy930405, magdi06, DeCi{S}ioN, klujbika, felixx75, zsike-41,

Dallosparaszt, Hermione72 és csio70 kedveli ezt.
  8. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Nekem 23-24 maradt, de így is tudtam segíteni, bár mindenki cserélni akart. Az utolsó pillanatban majdnem lekapták a fejem, hogy márpedig akkor is kérjek valamit! Nagyon jó érzés látni, a sok önzetlen embert, s ez engem is adakozásra sarkallt. :D

.Banános.Joe_Tsz™ és Manó kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Manóka, jó lesz a következő cserére :D

10. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Köszönöm skalimaci, klada0430, tina07141983, killgirl17,.fehérgalamb., sanyika12345,SzilvaG,tejcsoki15, H'oótch,HellEart, GerIzland, Marika312, M.Erika gazdáknak a korrekt cserét, bocs, ha valakit kihagytam, élmény volt veletek a cserenap:)

11. csaba.a.székely

csaba.a.székely Junior szaki

Sziasztok farmer szomszédaim !!!!

köszönöm mindenkinek a sok cserét, remélem mindenki
    megszerezte magának amit
    akart, mert én igen
    most nem sorolok neveket mert nagyon hosszú lenne.
    de megköszönöm a SZOMSZÉDAIMNAK a hálás segitségüket,
    főleg annak az egynek akivel együtt kezdtük a játékot.
    mindenkinek jó pihenést kivánok és további jó játékot.

üdv Csaba a Székely

12. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Én is szeretném megköszönni a cseréket, felajánlásokat! Nagyon boldog vagyok! :inlove:
    jófarmerlány, Snoopy1993, picuri111, nolina1965, Theeme, KÖSZIII! :D

sziszi1965 kedveli ezt.
  13. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Köszönöm minden kedves cserepartneremnek a korrekt cserét,illetve az ajándékokat.Különös tekintettel:börharisnya2(Attila) barátomra,szomszédomra a szép ajándékokért,és amiért önzetlenül is gondolt rám,bonba73_(Csaba)Gazdára aki nagyon kedves régi barátom,szomszédom,és cserepartnerem,illetve killgirl17 szomszédasszonyomnak,mert úgy örülni kevesen tudnak mint ő,valamint köszi az ajándékot is:)
    Mindenkinek további szép estét kívánok!

Utoljára szerkesztett: 3.10.15
    BÚÉK2011, Mag-Anya, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  14. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Üdv ismét
    Köszönöm a sikeres cseréket.

15. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Köszönöm édesanyámnak,édesapámnak a testvéremnek a tanáraimnak Na és elsősorban minden kedves és becsületes korrekt cserepartneremnek :inlove::inlove::inlove::inlove:

E-liza, sziszi1965, Snoopy és 16 más kedveli ezt.
  16. berzsike

berzsike Fórumszaki

Minden kedves cserepartneremnek köszönöm a korrekt cserét!!! További jó játékot mindenkinek! Hajrá a következő cseréig! Sziasztok.

17. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Köszönöm minden cserepartneremnek,hogy hozzájárult az űrteknős farmom létrehozásához :D
    Ja és persze meglett a végén egyetlen hiányzó rózsa ólacskám is így teljes a sor.
    Ez most egy igen jó cserenap volt:Sok korrekt és gyors cserével,és kaptam önzetlen felajánlást is amiért külön köszönet :inlove::inlove:

csio70, -kesudió-, skalimaci és 2 más kedveli ezt.
  18. dfecka

dfecka Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm az összes cserepartneremnek a korrekt cseréket.Élmény volt veletek.:):)

Feca29 és Dalmacska20 kedveli ezt.
  19. szomjas

szomjas Haladó

NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!

EZT TANÚSÍTHATOM!!! ILYEN ÖNZETLEN ÉS SEGÍTŐKÉSZ GAZDÁVAL MÉG NEM TALÁLKOZTAM!!! EZREDSZER IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!!

Mindenkinek köszönöm a korrekt csereüzletet, és az önzetlen adományokat, sokat segítettetek, a farmom jelentős mértékben fejlődött!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.10.15
  20. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Sikerült rózsa ólakra szert tennem.Igaz kicsit kiürült a régi titokólakból a pajtám, van ami el is fogyott.
    Majd legközelebb visszapótolom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.