Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pikom

pikom Fórummogul

Szia!
    1. Én köszöntem, míg Te nem.
    2. Nem ócsárollak, szimplán segítséget szeretnék nyújtani, hogy próbálj változtatni az ajánlatodon..
    Igen volt panniért, csak nem 1-ért :) hanem 3-ért. (van különbség)

bakfis, -kesudió-, .sylvia72. és 6 más kedveli ezt.
  2. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Egyébként ha már témánál vagyunk a vb léghajóért miért kér mindenki ritka dolgokat? Rózsa bahás terményeseket meg pannikat kérnek érte. Nem értem, hogy miért ér az olyan sokat. Sok az érésideje és ahhoz képest nem is ad az olyan sok tp-t. Valaki felhomályosítana?:)

3. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Szép estét!

Miről van szó, most értem haza és nem értem a vitát. Valaki használta a farmomat?
    Megnéztem mi a vita tárgya. Már töröltem is a kéréseket. Elnézést kérek ha valakit tudtomon kívül megbántottam.
    További jó gazdálkodást.

Utoljára szerkesztett: 1.12.15
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kérlek írjál egy emlékeztető baglyot cserenapkor, kapsz tőlem kakasülőt ajándékba:)

Utoljára szerkesztett: 1.12.15
  5. Vica32

Vica32 Járnitanuló

Vannak emberek akik felstrofolták az árát én anno rózsa ólért vettem és rózsa terményesért adtam :) rózsa bahásat nem ér meg szerintem de tény hogy ritkaság.

Az tény hogy titokólért nem fogsz kapni. Mivel a piaci ára nagyon lent van és a tatu sem fog érni sokat mivel eventből a bevezetés után lehetett nyerni belőle fixen. Én a jégmadaraimat a felhősoraim tömködésére fogom felhasználni.
    Gesztenyegazdáért már pink bahás terményes ólakat lehet kérni mivel ritkaság és igen értékes felhőre kitehető. Bár a bukta ott van, hogy gyüjtők nem fognak érte megadni mindent akinek meg felhőre kell nem biztos hogy van érte minden. De az biztos 1-2 terményes ólat megér

csio70 kedveli ezt.
  6. pikom

pikom Fórummogul

Szia :)
    Semmi gond, nem bántottál meg senkit.

Szia :)
    Igazából nem a tp-je miatt, hanem mer nagyon keves ember tudta megszerezni.
    Főleg a farm csinosítására használják farmfotónál :)
    Olyan mint az edesanya szive, ami meg TP-t se ad, megis a legertekesebb dolog a jatekban.

csio70, -gyöngy-581, OJani és még 1 ember kedveli ezt.
  7. OJani

OJani Kivételes tehetség

Köszönöm a válaszokat!
    Egyébként a kalózbarlangban néha meglehet szerezni. :) Igaz, nem valami olcsó a láda kinyitása és az se biztos, hogy azt adja, de van rá esély.

pikom és Vica32 kedveli ezt.
  8. lurion

lurion Utánpótlás-írogató

Amennyiben cserélhető egy egész felhőnyi éneklő virágot cserélnék és néhány madárijesztőt
    keresek sztrájk kitehetőt és pattogó madárijesztőt.

9. Manó

Manó Aktív író

sziasztok
    lenne csereére:
    rózsaszín birkanyíró
    érdekel:
    rózsaszín aranymosó, ragasztó vagy bőrönd
    ritka kitehetők
    a leveleket Manó61649 várom

10. CateW

CateW Fórumlakó

Sziasztok, van pár felesleges piros ólam (denevér/hal/kaptár/strucc/szamár/pehelytoll).
    Elcserélném őket alap és XXL őszikre, illetve a "Havas vállalkozás" és a "Szellemes szerelés" eventek kitehetőire, vagy hasábúszásokra. Arányokat privátban.

Adrián-Beatrix és tina07141983 kedveli ezt.
  11. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok!
    Rózsaszín csacsikovácsot és rózsaszín szamáristállót ajánlanék fel :)
    Cserébe halfogócska és kanyargós csúszda kitehető érdekel.
    Darabszámról priviben egyezkedünk.

tina07141983 kedveli ezt.
  12. eperke911

eperke911 Aktív író

sziasztok ha cserélhető lessz keresek jégmadarat , nektarin , borókabogyó és citrancs fákat valamint ha valami csoda folytán cserélne valaki velem 1 sztrájk és 1 bio energiaital de ez csak álom várom a baglyokat eperke911 re

13. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Keresek Papagájtollfát, Kecsketejfát, Tehéntejfát. Valamint Pitomba fát, illetve ennek xxl-es fejlesztését.
    Adnék értük Majomkenyérfát, Nektarinfát, Fekete fűz fát, Hegyi borókafenyőt, Citrancs fát,

(Szerkesztés, 2015.12.05.18:01)
    Több ajánlatot nem várok Fák ügyében. Köszönöm.
    :)

Utoljára szerkesztett: 5.12.15
    -gyöngy-581, Feca29 és tina07141983 kedveli ezt.
  14. Gigi

Gigi Aktív író

Cserére várnak:

Farmos és bahás fák (achacha, homoktövis, amherstia, kowhai, kerti berkenye, majomkenyér, moringaXXL, tamarindusz, cédrát, kökény, szamóca.....stb)

Titokólak jégmadár, kacsacsőr, teknős, kivi,stb..
    Színes ólak pirosig, kísértetjárta és rémséges ólak, neonok, Rózsaszín bőröndbolt, rózsa hódfaüzem

Édesanya szíve, VB léghajó, boldog hódgyerek,Naszreddin,Andi,Fagyöngyös puszi,szamba bari, űrteknős, rémszöcske,gesztenye bambi,SZTRÁJK, bio energiaital, energiaszállító,zuhanó repülés, hintarepülés, repülésóra
    Szeretetfák, ezüst kétkezes fűrész, budoárok, fűnyíró, arany kíntorna, ámor szobor, boldog nyuszi, mézeskalácsos bari,
    halfogócska, pocsolyaszörny, fantazmalom, gombaerdő, fűnyíró, rudolfó, szambabari,trambulin, hintakészlet, világítson minden lámpás, négy láng, szentjánosbogárgyűjtő, izzó bogyókészlet, totemkármen, virágos nyuszi, fel az égbe, stb.......kérdezz rá hátha akad amit szeretnél.

Keresek: Adventifa2011, Páncél Pannik, ritka kergések, rózsaszín terményesek (pulykalábas, szarvasgomba, méhészet, aranymosó, halásztanya, angórasimi, pálcikás, szőnyegcsomózó),szívek királypálmája de más ajánlat is érdekel.

-senkiföldje- farmra várom a leveleket

Amennyiben cserélhető lesz 48 db felesleges virágom és nem sokkal kevesebb madárijesztőm van.

Utoljára szerkesztett: 3.12.15
  15. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

xxl-es őszibarackot adok éjfélidenevérért/ régi neve: vámpirdenevér.

16. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Érdekelne Sztrájk kitehető van egy Pannim.Írtam baglyot de nem ment el mivel nincs ilyen gazda.

Beca. kedveli ezt.
  17. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.

Vb léghajóm lenne cserére....pink bahás terményest kérek érte.
    A sok felesleges levél elkerülése érdekében: 1:1-ben cserélem.
    Más nem érdekel érte.
    Ámor ágyúja és Ámor kútja van cserére /több darab/, ezekért is bahás pink terményesek érdekelnek, értékegyeztetéssel.

Keresek ezektől függetlenül:
    Bahás pink terményeseket
    Gesztenye gazdát.

Köszönöm.

18. Manó

Manó Aktív író

keresek rózsaszín denevérbarlangot és hollóhajlékot
    pannikat

lenne érte:
    rózsaszín nyúl, kecske, tehén, ló, juh és kacsa
    neon nyúl, tyúk és kecske
    xxl es farmos fa minden féle persze több db akár 10 is
    napóra, szambabari
    brazíl francia portugál színek utcai művészek sörsátor büfébódé és hot dog bódé ,karácsonyi nyúl, nyuszi fehér csokiból
    kandúr 2010 pocok meghívás tehénrodeó csokicsibe hapci a hóember kívánságok horgásza
    kávéfőző, kávétánc, trambulin, hintakészlet, botanikuskert, amazonasz bárány,
    Manó61649

19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Keresek: Éjféli denevér/ régi neve vámpirdenevér/, Totemkármenfáraó, Kerberosz, Vámpircsárdás Rémszöcske. Amim van azt megtalálod az 5-ös sor tetejénél.

20. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Keresek Papagájtollfát/többet/
    De fogadok ajándékba is :)
    Természetesen ésszerű ajánlatokat fogadok.
    Ez a farm nevem is Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.