Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

Hózsonglört keresek.ki mit szeretne érte.

2. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia, köszönöm szépen, de már lesz szamócafám. Most végigolvastam párszor, amit írtam, én nem láttam benne sértőt. Ha Te igen, akkor elnézést kérek. Sokszor nézem a léghajót is, hát bizony, elszállnak kissé néhányan. Azonban sem tisztem, sem célom nem volt a sértegetés. Még az is lehet, hogy van pl. olyan kitehetőm,ami valakinek úgy hiányzik, mint nekem a gesztenyés :) A reális ár nagyon is viszonylagos. De tényleg nem volt szándékomban sértegetni. Neked is jó játékot :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.15
    Shirkán53, OJani és tina07141983 kedveli ezt.
  3. Szergej1972

Szergej1972 Járnitanuló

Sziasztok, rózsaszín pálcikahegyező(ke)t keresek.
    Sok mindent tudok ajánlani cserére, kérlek írd meg, mit szeretnél. Előre nem küldök, btgabinál, tina07141983-nál, Adrián-Beatrixnál lehet rólam érdeklődni. Kérem csak olyan írjon, aki nem gondolja meg magát.
    Köszönöm.

4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ebben egészen biztos vagyok. :) De van, akinek nem csak egy darab van........

5. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!

Páncél Pannikat keresek!

Tudok adni
    értük:

Fel az égbe! kitehetők
    XXL farmos fák: (cukorjuhar, mandula, berkenye, tojás, só, stb....)
    Rózsa ólak: (tyúk, nyúl, kecske, disznó, juh, kacsa, hal, denevér)
    Neon ólak: (tyúk, nyúl, kecske)

Konkrét ajánlatokat várok (miből, mennyit)!!!

tina07141983 és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Keresek: bájitalfa, papagájtollfa.

Adok:bodza, bükk, japán naspolya, naspolya, homoktövis, kerti berkenye, kökény, mandulafenyő, kowhai, szakura cseresznyefa, szamóca, ujjas juhar, sárgabarack fákat és
    farkas, béka, gólya, kacsacsőrű, galamb, egér, kivi, macska, mosómedve, róka, sün, kenguru, pocok, pillangó, sas, teknős ólakat.

KormiMormi, sziszi1965 és tina07141983 kedveli ezt.
  7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Cseredolgaim: xxl-es fákbol:1db Csavarpálma, 2db Móringa, 3db Őszibarack, 3db Kókuszpálma, 3 db Licsi, 5db Brazildió, 4 db Pisztácia. Egyebek:1 komplett gombásfelhősor, 1 komplett telihold 2 felhősor, Hasábúszás, Varsóihableány, Tavaszinagytakaritás, Elfújta a szél, Paoló a vegetáriánussztárszakács, Szmogszivó, Tojásvadászat, Repülésóra, Pocsolyabuli. Hapci, Obeliszk, Farmtranszform, Modernboszorkányseprű, Csokitrambulin, Epertolvaj 1,Sajtfondü, Óriásbuborék, Buboréktámadás, Buborékmuzsika, MacskajaForró és fűszeres. Amit keresek:Gesztenyegazda, Éjfélidenevér, Szörnyágy, Boszorkányüst, Jégszobrász, Kacsahorgászat, Neon kecske, Ringlófa,Bájitalfa. De más ajánlatot is megbeszélhetünk.

KormiMormi és tina07141983 kedveli ezt.
  8. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

Keresek : Jégszobrász, Hózsonglőr, Hasábúszás, Asztal két hódra kitehetőket.

Amit tudok adni értük :

Ólak : Farkas, Gólya, Egér, Béka, Galamb, Kakas, Macska, Kutya, Mosómedve, Róka, Sün.

Fák :Homoktövis, Japán naspolya, 1 db Fekete fűz, 1 db Hegyi borókafenyő, Bükk, Kökény, Mandulafenyő, Naspolya, Ujjas juhar, Szakura cseresznye
    , 1 db Ringló, Sófa.

xxl fák: Alma, Szilva, Körte, Szivar, Szeder, Gránátalma, Csillaggyümölcs, Pisztácia.

Farm 111/280

Utoljára szerkesztett: 19.12.15
    tina07141983 kedveli ezt.
  9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Köszi hogy nem vetted a fáradtságot a levelemre,még sokra is viheted,pedig ezeknek a dupláját adtam volna a pálmáért,sok sikert.

10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.

Vb léghajóm lenne cserére....pink bahás terményest kérek érte.
    A sok felesleges levél elkerülése érdekében: 1:1-ben cserélem.
    Más nem érdekel érte.
    Ámor ágyúja és Ámor kútja van cserére /több darab/, ezekért is bahás pink terményesek érdekelnek, értékegyeztetéssel.
    Pink pehelytollat cserélek pink szőnyegesre...

Keresek ezektől függetlenül:
    Bahás pink terményeseket
    Gesztenye gazdát.

Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 20.12.15
  11. lukacsa

lukacsa Utánpótlás-írogató

azt írja nincs ilyen gazda.
    Én viszont bájitalfákat keresek,borókabogyó és nektarint illetve berkenyét.
    A többit priviben érdemes,hogy ki mit kér érte.

12. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Bájitalfákat keresek akár nagy mennyiségben is.
    Ki mit kér és hány darabot adna megjelöléssel.

13. Therebita

Therebita Járnitanuló

keresek:ginkó,gömbös kaifa,bájitalf(ák),magnólia.ringló.nektarin illetve borz,mormota,medve ólat
    hogy ki mit kér értük priviben válaszolok.

14. .-tarhonya-.

.-tarhonya-. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresek:Halfogócska,gombakert,gombaerdő
    Adok:3 xxl őszi,2gólya,2galamb,sün,vakond,egér,macska,pocok,jégmadár/ha/,3farkas,4mosómedve,sófa...
    űrteki,2farmtranszform,3gombalabda,2gombaálom,vörösen izzó versenyző,3kéksáv,Újévi kivánságom

15. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Hirdetésemben,fel van tüntetve,hogy hova várom a leveleket.Azóta többen megtaláltak.Sajnálom,hogy nem találsz meg.

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Neon kecskeólakat keresek. Amim van feljebb megtalálod.

17. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Sziasztok

Keresek:Szivek pálmája, Szivek király pálmája

Édesanyaszive, VB-léggömb, Ámor ágyúja

Szűlinapi lúfi ezért sok mindent adok nagy a készlet tár!

adok rozsaszin csacsikovács + páncél pannit érdekel rozsaszin pulykalábas festötelep

keresek rozsa denevér barlangot + rozsa hollóhajlékot

Gombalámpa is érdekel ha cserélhetö lesz?

18. csaba.a.székely

csaba.a.székely Junior szaki

szia szia enegemet érdekel és irtam is de te anyiba veszed mint macska a Vasárnapot, mondod küldjünk baglyot de te nem válaszolsz rá, látom már más is panaszkodott...
    azóta már fissitetted 2x is de még nem válaszoltál és eltelt már 24 óra a baglyomtól...
    köszönöm hogy enyire figyelsz...

csio70 kedveli ezt.
  19. csaba.a.székely

csaba.a.székely Junior szaki

akkor elnézésedet kell hogy kérjem, akkor én vagyok a bugyuta mert nem jól másoltam ki a nevedet, és vártam a választ igy az én hibám, elnézést hogy be szoltam... 1000 bocsánat...

20. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!

Keresek:
    Páncél Pannikat, (Anyagi jólét, Jégcsúszda, Nyuszi fuvallat, Fenyő játék) most FA vehető kitehetőket

Tudok adni
    értük:

Fel az égbe! kitehetők
    XXL farmos fák: (cukorjuhar, mandula, berkenye, tojás, só, stb....)
    Rózsa ólak: (tyúk, nyúl, kecske, disznó, juh, kacsa, hal, denevér)
    Neon ólak: (tyúk, nyúl, kecske)

Konkrét ajánlatokat várok (miből, mennyit)!!!

Utoljára szerkesztett: 21.12.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.