Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

sziasztok.1db rózsa kakukk ólat keresek cserébe rózsa halat és lovat tudok adni vagy írd meg mit keresel hátha van :)

2. ValCsil

ValCsil Utánpótlás-írogató

Üdv !
    XXL-es fák
    at keresnék: elsősorban, maté, csavarpálma, naspolya, ujjas juhar, tűzvrág, szentjános , goji, pitomba, acai pálma

Titokfák közül: achacha, majomkenyérfa, fekete fűz, nektarin, ill. magnólia amit szeretnék. /
    titokólakból jégmadarat keresek /akár egy illatszergyár, szárnybontogató, kivi v. teknősólat is fel tudok ajánlani érte/
    bahás ólakból narancstól felfele állatlakok és terményesek. Cserébe répás alma csatnit, ill. XXL fák közül: gránátalma, szilva, szeder, szivar, birs, cseresznye, citrom, narancs, datolya v.mint avokádó papaja és pisztácia is szóba jöhet. Ezen kívül rengeteg Xl fa közül is lehet választani.

titok fák közül pedig esetleg papagájtollfát, tűzvirágfát, japán naspolyát, szakuracseresznyevirágot, tudok felkínálni, sőt jó ajánlat esetén akad kökény, mandulafenyő, kerti berkenye bokor, amherstia, kowhai és cédrát is/
    Továbbá bevehető az üzletbe, béka, gólya, galamb, farkas ill. róka, kakas, medve, sűn, mosómedve, stb ól is v. mint kívánságra bármilyen alap terményest fel tudok építeni
    Gazdát keres egy jávorszarvas színpad is.

Továbbá keresek még különféle kitehetőket
    mászó csoport
    bioenergia ital
    sztrájk
    mézeskalács-ház
    répaíjász
    tökemelés
    kapura rúgás
    legjobb barátok
    pocsolyaszörny
    arany és ezüst kintorna
    neon kecske
    2*1-es kitehetők amik jók lehetnek felhőre függetlenül a Tp il. csp. hozamtól

ill.piros ólakat és terményeseket /kivéve ezeket:denevér, csacsikovács, disznó, juh, kaméleon, kaptár, kecske, kecske tej üzem, nyúl, pehelygyűjtő, angóra, strucckarám, szamár, tehén, ló ill- tyúk / és terményesek v.mint mosómedve ill. egér. azoknál sárga ill. narancs is érdekelne.
    Ha felkeltettem az érdeklődésed küldj baglyot.

3. monisárkány

monisárkány Fórum-zöldfülű

Keresem:boróka bogyó,fekete fűz barka,sárga trombita,nektarin,citrancs,jégmadár,vidra,

Adok:Kivifészkek,estleg teknős, xxl fáim is vannak magas szintűek
    ajánlatokat várok:)

4. olilora

olilora Fórum-zöldfülű

Keresem: Kerti berkenye,Citrancs,Boróka bogyó, Karácsonyfa 2011
    És ezeket is keresem nagy erővel: (mert nem rég kezdtem újra a farmozást pár év kihagyással, és lemaradtam a fákról)
    Japánakác,Drótfa,Cukorfa,Sófa,Tejfa,Tollfa és Mormota,Pillangó,Teknősól meg még a többi de az nem annyira fontos

Cserére van egy pár dolog. Dekoráció,ól ilyesmik. De ha valakinek rengeteg felesleg van elfogadok 1-2 db-ot.
    Küldj egy baglyot megbeszéljük!

Üdv: Olilora

5. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

A neon nyúl és kecskeól is cserélhető szerintem :)

alex0824 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tatulakok , feketefűzek várják új gazdájukat :)
    - sok egyéb apróság .... írj ... s megbeszéljük ...

JUCUS kedveli ezt.
  7. Farmerlány801010

Farmerlány801010 Fórum-zöldfülű

Varsói hableányt, buboréktámadást, óriás buborékot, sivatagi délibábot, obeliszket, farmtranszformert keresek.

8. .david.10

.david.10 Utánpótlás-írogató

Helló lenne egy neon nyulam. a bájitalfa érdekelne.

9. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Sziasztok
    Jégmadarat 3 db és 2 db Tatulakot adok keresek rozsaszin böröndbolt és Kakukklak

Tatut adok Ámor ányújá-ért

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  10. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Jelentkeztem :)

11. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok! Karácsony témájú kitehetőket keresek. Leveleket konkrét ajánlattal a farmomra várok! Köszönöm :)

12. Csabi0104

Csabi0104 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Farmerek! Nem régen tértem vissza több éves kihagyás után. Mindenféle segítséget megköszönnék.Ha vkinek van feleslege, hálásan köszönném.

13. -torpe911-

-torpe911- Fórum-zöldfülű

Szia! Bocsi, de nem tudtam, hogy nem küldhető...
    De a neon nyúl igen. vagy nem?

14. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok!
    Páncél Pannikat keresek!

15. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Sziasztok:)

szeretnek: nektarinfa, fekete füz, rozsaszin strucc tsz, rozsaszin pulykalabas festötelep.
    cserebe vannak rozsaolak, bahas kitehetök / ujak, regebbiek,felhörevaloak is/ , fak, xxl-esek is. Termeszetesen nem adok 10 darab xxl-es pitomba fat 1 fekete füzert, de meg kettöert sem. Nincs is szaz- szamra, meg amugy sem. :) Mindenkinek sikeres, csaloktol mentes csereberet kivanok :)

16. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

Van egy fölös bájitalfám nektarint szeretnék cserébe, de most megyek dolgozni, este 10 után jövök.

17. pikom

pikom Fórummogul

Szia!
    Bocsi, nem a tiedet akartam idezni, hanem az elotted szolot, aki tehenet es juhot ajanlott fel.
    Elnezest!

alex0824 és achmed1122 kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Küldhető a neon kecske és a neon nyúl is!;)

Ninett79 kedveli ezt.
  19. HellEart

HellEart Törekvő

Üdv

Pink Szönyegcsomozomat cserélném
    3Db ritka dekorért!

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  20. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok!
    1x1-es kitehetőim vannak a pajtában:
    29 db TeK Ila
    37db SPURI
    6 db TEKNŐS TÓDOR
    1 db trutyi ágyú

és mindenféle fa, terményes, ól
    Roskadásig van a pajtám mindenfélével :)

Keresek rózsaólakat, bájitalfát, cukorfát stb

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.