Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. k.micky

k.micky Aktív író

Úgy látszik a gesztenyés felhősorom most sem lett teljes,a Gesztenye Gazda hiánya miatt,talán majd legközelebb.Köszönöm mindenkinek a korrekt cseréket,ajándékokat,találkozzunk legközelebb is!A kitartóknak sok sikert az utolsó órára!

z2856 kedveli ezt.
  2. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok ! Szép estét kívánok !
    Cica - bújócskát keresek , hogy teljes legyen e felhőm . Írjatok mit kértek érte , ha van valakinek ! Köszönöm !! :)

3. ildicat

ildicat Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresek:
    Kitehető:
    kivetítés, mézeskalács ház, szörnytraktor, szörnyhal, koponyagyertya, kerberosz, boszorkánykonyha, halfogócska
    Cserébe:
    XXL fák:
    almafa, birsalma, bodza, bükkfa, cukorjuhar, datolyapálma, diófa, fenyő, körtefa, mandulafa, mandulafenyő, narancsfa, naspolyafa, olajfa, sárgabarack, szeder, szilvafa, szivarfa, tojásfa, tölgy, avokádó, banán, brazil dió, gránátalma, guavafa,kiwifa, kókuszpálma, mandarinfa, mangófa, pisztáciafa, szentjánoskenyérfa
    sima fák: bodza, bükkfa, fenyő, mandulafenyő, sárgabarack, tojásfa, ujjas juhar, gránátalma, pisztáciafa, tamarinduszfa, cédrát
    Ólak: békató, egérlyuk, galamb, gólya, kakas, kivifészek, kutyaól, mosómedve, pillangó, róka, vakond, farkas
    Ól fejlesztések: kutyaól 2 szint narancssárga, denevér 3 szint, juhakol 3 szint, kaptár 3 szint

4. bazsge

bazsge Haladó

Tévedtem! Nagyon szerencsés volt ez a nap. Van Répaíjászom, Győzelmi fotóm.
    Köszönöm Csivava1980. :) :) :) ;)

csio70 és Gio kedveli ezt.
  5. Kata-hrina

Kata-hrina Utánpótlás-írogató

Szasztok az lenne a kérdésem hogy a bhamara-án használt ólakat miért nem engedi cserélni?És az hogy galambducot nem-e keres valaki,és mit ajánlana fel érte? :)

6. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Nektarint adok.
    5 bájitalt kérek

7. Damon1979

Damon1979 Utánpótlás-írogató

Nem keresem tovább őket!
    Köszönet klaramagyar és bonba73_Gazda önzetlen segitségét,akiktől kaptam ajándékba!!

8. hannusi76

hannusi76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    mementori74 gazda jóvoltából meglett az utolsó dolog is amit kerestem, nagyon köszönöm neki és az összes cserepartneremnek a korrekt cseréket.
    Ennek örömére elajándékoznék 2 db rózsaszín kacsaólat, olyan gazdáknak akinek még nincs. Elkeltek. További jó gazdálkodást mindenkinek :)
    farmnevem:hannusi76

Utoljára szerkesztett: 17.1.16
    Agnesasszony, csio70 és Gio kedveli ezt.
  9. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok utolsó próbálkozás bio energiaitalt keresek.

10. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Mindenkinek köszönöm a korrekt cseréket, és azoknak, akik ajándékot küldtek, külön köszönet... Megpróbáltam nekik, bár nem kérték ajándékkal kedveskedni önzetlenségükért...:).(6 db narancs lúd jött össze, a léghajóról is szereztem párat...:))
    Külön szeretnék köszönetet mondani dada081990 nevében a cserepartnereinek, sajnos őt kitiltották kis időre, ezért megkért erre....
    Találkozunk a következő cserenapon!...:)

11. pintyoke6806

pintyoke6806 Utánpótlás-írogató

Ezer meg egy éve keresek már bio energiaitalt, igaz nem ígértem érte a fele királyságom, de még csak ajánlatot sem kaptam. Pedig boldogan odaadnám érte a jégmadarat!

kicsikacsa1 kedveli ezt.
  12. Fruzsómuzsó87

Fruzsómuzsó87 Utánpótlás-írogató

Keresek piros kutyaólat. Adok érte mondjuk 5 amherstiát vagy megegyezés szerint valami mást.

13. zsike161

zsike161 Fórum-zöldfülű

sziasztok elcserélném 1db jégmadaramat és 1db nektarinfámat 1 páncél pannira várom a baglyokat

14. bbeata11

bbeata11 Járnitanuló

Talán sikerül az utolsó percekben.diótörőmet cserélném halfogocskára.

15. szelesztina

szelesztina Fórum-zöldfülű

Strandkosár, Wavel sárkánya, laza lajhár, karácsonyi pálma, Andy farmhol kitehetőkimet elcserélném....

16. 05Josh

05Josh Járnitanuló

Neon kecskét cserélnék 4. szintű tyúkólra
    Írjatok: 05Josh

17. ~Janka~

~Janka~ Utánpótlás-írogató

Tényleg senkinek nincs meglepi tortája és elcserélné velem?

18. nenuska

nenuska Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen achmed1122 gazdának a segítségét!

19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Jólelkű Gazdák segítségét kérem, hogy Ismerőseimnek örömet tudjak szerezni.
    Keresem: Húsvéti nyuszi 120 Tp-s - kérlek írd meg mit kérsz érte
    Gesztenyegazda - 7 Fel az Égbe kitehetőt és még mást - írd meg mit kérsz - adnánk érte (rózsa ólak nincsenek -sajnos-)
    Magamnak már semmit nem keresek, rózsaszínben már nem fogom látni a kutyusokat- Nekik szeretnék segíteni.
    Köszönöm, ha jelentkezel.

20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szívből köszönöm mementori74 gazdának a nektarinfát !!!!

csio70 és Tigrislady kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.