Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Páncél Pannit keresek, cserébe tudok ajánlani:
    bájitalfák
    fel az égben kitehetők
    halfogócskák
    XXL moringa
    XXL acai
    XXL pitomba
    XXL goji
    titokólak, titokfák, bahás titokfák.

2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Keresek
    bálintnapi tyúk,fedett aréna,adventi fa 2011,páncél pannikat
    szívek pálmája,szívek királypálmája,a pálmáért adok 3 db bahás terményest+10 db magasszintü xxl bahás fát,vagy 30 db xxl magasszintü bahás fa,goji pitomba,a többi ritkaságért természetesen több mindent adok.

Cserébe van szinte minden
    vb léghajó
    gesztenye felhősor összes kitehetője.
    Sztrájk,győzelmifotó
    50 db papagájtól fa
    Pink,pálcikahegyezők,pink szőnyegesek,farmos terményesek,rengeteg xxl legfelső szintű bahás fa goji pitomba stb bahás titok fák nektarin stb mindből,pálmák is akadnak ha megfelelő a csereajánlat.

Utoljára szerkesztett: 23.2.16
    kamylla64 és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  3. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Fekete fűz barkát és borókabogyót keresek, ha lehet cserélni, ajánlatokat várom a "postaládába", megbeszélnénk a továbbiakat!​
    Még mindig érdekel a dolog!

4. KatikaB

KatikaB Fórum-zöldfülű

Pedig vidrát ugy szeretnék :)

5. Timi-pagony

Timi-pagony Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bájital fát szeretnék, ésszerű csere keretek között. Sem rózsaszín ólam és nagyon ritka kitehetőm nincs érte! De fáim, ólaim szívesen adom. :) Timi-pagony

Markitooo kedveli ezt.
  6. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

:D:D:D:D:inlove:EZÚTON KÖSZÖNÖM ANNAK, AKI KÜLDÖTT NEKEM EGY TATUT. :) NEM TUDOM KI VOLT, NEM KÜLDÖTT BAGLYOT, DE HÁLÁS VAGYOK ÉRTE!! JELENTKEZZEN, HOGY MEG TUDJAM VALAHOGY KÖSZÖNNI!! :);):D

7. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!

Cserére kínálom:
    Fekete fűz, homoktövis fa, nektarin fa
    Gesztenye bambi, varsói hableány, naszreddin, pocsolya szörny, kávétánc

8. annafarmer1963

annafarmer1963 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én egy régi kitehetőt keresek: kapurarúgás. Nem tudom mit lehet felkínálni érte, de 94-es vagyok, bár lassan haladok, azért van mit cserélnem. Itt még nem próbálkoztam, ha van valakinek, ide írjon választ, itt keresem. Köszi

9. ruglikata

ruglikata Járnitanuló

Van 6 db szörnyágy kitehetőm, privátba hogy ki mit adna érte.

10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Szereztem egy szeretet fája kitehetőt, és most az mennyit ér? Mit kaphatnék érte?

Virágosnyuszi kedveli ezt.
  11. vanda1

vanda1 Járnitanuló

Keresek bármilyen kitehetőt, Pannit . fákat , ólakat , barkácsoltat és fejlesztéseiket tudom adni. Várom a baglyokat

12. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Sziasztok!
    XXL fákat (őszibarack, citrom, mandulafenyő, ujjas juhar, mandarin) adnék kecsketej fáért cserébe.

13. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

keresek cica bujocska,macskaja, polocsere,kapurarugas,ijaszat, kardparbaj kitehetoket, piros olaim vannak es sok xxl es faim

14. lilla2002

lilla2002 Utánpótlás-írogató

Szeretném ha sikerülne pocsolyaszörny és halfogócska is van gesztenye pókot szeretnék 2 db-ot keresünk - én és a lányom külön farmon játszunk - és külön is nagyon de nagyon okosak vagyunk ugyanis ma teljes tudatlansággal elcseréltük egy-egy Tatu ólacskára mivel az nekünk értékesebbnek tünt - hiszen a gesztenye pók csak 2000 csp-ét adott (ezt gondoltuk) viszont utólag jöttem rá hogy a gesztenyés felhőről lett levéve hogy a felhő ne induljon el az aratógéppel.
    Ha valaki tud segíteni legyen szíves írjon. Előre is köszönöm. lilla2002

Aki segíteni tud legyen szíves írni mit kér a pókokért - ha van nekem teljesítem - sajnos már nagyon kevés idő van hátra azért reménykedek, a tatukat is visszaadnám ha olvassa a cserepartner . Köszönöm szépen lilla2002

KÖSZÖNET EGY NAGYON KEDVES GAZDÁNAK!!
    Szerettem volna új hozzászólásként írni, hogy sok játékos lássa (de sajnos nem tudom hogy kell) így ide írom, hogy sikerült megkaptam a pókokat aki segített nagyon kedves és becsületes volt - vezette a kezemet és a 63 éves buta fejemet nagyon, nagyon köszönöm igazán jó szívű, megértő és segítő, sőt nagyon is becsületes. Igazi öröm, hogy a lányomnak ma van a szüli napja most dolgozik de estére táncolni fog örömében. A nevét csak azért nem írom mert nem kértem a hozzájárulását, de ha olvassa tudni fogja, hogy nagyon boldoggá tett két játékost. Mindenkinek további jó játékot kívánok! lilla2002

Utoljára szerkesztett: 24.2.16
  15. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Sziasztok!
    Úgy szeretnék végre már szerezni legalább 1-1 db Jávorszarvas-kifutót és borzlak mert nem tudom a feladatokat meg csinálni :(

Napocska, Timi-pagony és Virágosnyuszi kedveli ezt.
  16. Therebita

Therebita Járnitanuló

2x1 -s kitehetőket keresek felhősorra.Aki megszabadulna egy-két kitehetőjétől annak termékkel fizetnék.Therebita

17. Jánosgazda956

Jánosgazda956 Fórum-zöldfülű

Tisztelt "Korosabb" Farmertársak! Senkit nem állt szándékomban megsérteni. Amennyiben polcaitokon felesleges tárgyak porosodnak és módotokban áll tőle megszabadulni örömmel elfogadnám. Régi titok fákhoz és ólakhoz a kezdők nagyon nehezen tudnak hozzájutni. A segítséget előre is köszönöm, megpróbálok - lehetőségeimhez mérten - nem hálátlan lenni.
    További jó üzletelést!

Szthym és Virágosnyuszi kedveli ezt.
  18. vanda1

vanda1 Járnitanuló

Illatszertár, titkosügynök képző, sajtgazdaság,textilmalom nem cserélhető?

19. Napocska

Napocska Járnitanuló

Sziasztok !
    Piros pulykalábas festőt keresek nagyon !! Sok mindenem van , ird meg mit kérsz érte .

Farmnevem szivacska64

20. csoki37

csoki37 Törekvő

xxl fák cserére csatniért

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.