Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

sziasztok!

Volt sok cserém a segítségért külön köszönet szomszikámnak kata0875-nek külön köszönet az anonymoknak a léghajóról akik hozzásegítettek az álmomhoz :) továbbá Böbi49-nek aki "adott" mutatóba egy páncél pannit és gabvicának :inlove:

Továbbá negatívumként fel kell hozzam megamegane gazdát aki a "naívitásomat" kihasználva lehúzott egy pink terményessel >:(:cry::mad:
    Következő cserenap találkoljunk mindenkinek szép napot

Majdnem elfelejtettem egy kulcsfontosságú nevet Csaba.a.székely igaz nem cseréltünk de az ő közremüködése kellett a sikeres cseréhez

Utoljára szerkesztett: 24.2.16
  2. lurion

lurion Utánpótlás-írogató

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    2 perc ?

3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, csak annyit szeretnék írni, ez a cserenap nekem nagyon tetszett, végre sikerült / nem kis nehézségek árán / megszereznem,
    amit nagyon szerettem volna, most már van 4 db PÁNCÉL PANNIM! Még az éjjel is küzdöttem értük és sikerült. Én ebből azt szűrtem le, mindent lehet, csak akarni kell és időt szánni rá. Még sikerült , amit szerettem volna , 3 db Szeretet Fáját, a harmadikat az utolsó pillanatban. A Szívek Pálmájának kicsit jobban örültem volna, de ezzel is bőven megelégszem. Majd legközelebb!! Remélem más kedves játékostársaim is gazdagabbak lettek azzal, amit szerettek volna. Szép napot mindenkinek! Üdvözlettel: Fenyvesi1010

kamylla64, Gio, Manó és 5 más kedveli ezt.
  4. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok, nem tudjátok véletlenül, honnan lehet szerezni csereengedélyeket, illetve ajándékengedélyt?

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

6. milanzs

milanzs Fórumelemző

7. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Köszönöm mindenkinek a gyors és korrekt cserét.Sajnálom akikkel nem sikerült megegyeznem talán legközelebb :)

sziszi1965 és alex0824 kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Köszönöm szivacska64 gazdának a szülinapi ajándékot, nagyon kedves volt tőle. :)

Köszönöm a korrekt cseréket: Minden_esetre, ultistars, plenterlajos, agromen, girhes85, Molgan, _Enike_.

krumpliskocka: te egy tündérbogár gazda vagy... :D majd legközelebb "leverem" rajtad a fát.

Külön köszönetem illeti plenterlajos szomszédomat, aki ismét meglepett, bár most a közelgő szülinapra fogta... :D

Nagyon sok jó cserét sikerült a léghajón lebonyolítani, ezekért is nagyon hálás vagyok, hiszen a nevük alapján mind külföldi illetőségűek voltak...(azt hiszem) :D

Sajnos a fedett aréna, bálint napi tyúk és kecske, illetve adventi fa 2011 most sem jött össze, :( de nem adom fel... hátha.

Köszönöm a korrekt cseréket, találkozunk legközelebb.. :D

9. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok! Nagyon szépen szeretném megköszönni az egyik gazdának , : -bogyó-62 - nek , aki ismeretlenül . önzetlenül ,több olyan
    titok ólat , fát küldött nekem, amiknek végtelenül örültem. Semmit nem kért cserébe, millió köszönet neki!! Remélem, ha feljebb jutok a játékban,egyszer még viszonozhatom neki. Mégegyszer nagyon köszönöm neki. Üdvözlettel: inkognito2002
    Ezzel szemben van egy másik gazda , a nevét nem említem, aki ki írta , hogy francia lepényért küld régebbi titok ólakat , fákat,
    én kértem is tőle, de még jó , hogy nem küldtem , a lepényt neki, mert érkezett a levél ma : elfogyott a készlete. Azt láttam ebből, hogy a lepényeket akarta begyűjteni, lehet nem is volt semmi, amit küldött volna. Nem tudom biztosan, de ezt érzékeltem.

kamylla64, sziszi1965, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Sajnos nem így képzeltem ezt a cserenapot,de így alakult.Köszönöm a korrekt cseréket az ajikat,ultistars, mementori,xxBETYÁRxx,tejcsoki15 gazdáknak külön köszönet:inlove:Tiszta pirosban öltöztették a farmomat.Nagyon köszönöm:).Következő cserenapon tali addig is jó játékot,szép napot!

11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm szépen az ajándékba kapott rózsa- és piros ólakat, határtalan az örömöm !
    Bízom abban, hogy az általam megajándékozottaknak is örömet szereztem, még a Csibéimnek is sikerült küldenem.

kamylla64, Baby72, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Én most/objektív okok miatt/nem tudtam ajándékozni.DE az utolsó percekben olyat kaptam mementoritól,Bonba73-tól és btgabitól,amire gondolni se mertem.

kutyaszálló, kamylla64, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  13. farki76

farki76 Fórum-zöldfülű

Ez nagyon jó, volt, srácok! :) Nagy örömmel néztem végig a feladatsorokat, végre haladhatok velük szépen!
    Nagyon elégedett vagyok a cseréimmel, partnereimmel, tényleg idő és ráfordítás kell, na meg időben észrevenni a kiírástxD
    Köszönöm mindenkinek!

mebajah, kamylla64, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szeretném megköszönni : Gabi.kertje, wrola, csaba.a.székely, imi7611, Detti0812, kukori.és.kotkoda gazdáknak a korrekt cseréket ! Köszönöm a segítséget:Ninett79, Baby72, Detty812, szomszédjaimnak! Remélem nem hagytam ki senkit!

Utoljára szerkesztett: 25.2.16
  15. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Én is szeretném itt megköszönni a segítséget és a cseréket. Kukori80 gazdával kezdeném, mert Ő önzetlenül, csak úgy küldött egy kitehetőt. -Elly- gazdával, XXBetyárXX gazdával, boka007 gazdával sikeresen cseréltem. Remélem máskor is sikerül minden. :)

Adrián-Beatrix, kamylla64, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  16. Welma

Welma Utánpótlás-írogató

Megköszönöm az ajándékba küldött ólakat, így már könnyebben, saját állatokkal is tudom teljesíteni a feladatokat.
    (Neveket nem írok, mert nem egyeztettem Velük, de aki küldött nekem, magára ismer. "Nagyok" vagytok a szememben!)

kamylla64, Baby72, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bár rövidre sikeredett ez a cserenap, így nem is sikerült mindent megszereznem, de hálás köszönetem önzetlen barátaimnak,akik most is megleptek: tina07141983, CateW, wolf072, georga06, Zsémbes-banya és Marika312. (Remélem senkit nem hagytam ki)Köszönöm nektek. :inlove::)

Marika312, kamylla64, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Ezüst kétkezes fűrészemet cserélném a következő event alkalmával kétkezes fűrészre.
    Ajánlatokat, mint eddig bármikor - bagolyban várom.
    Ide: dada081990

19. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Cserélném rózsa Bajusz-szalont.Keresek xxl bahás fákat Acai pálmától felfelé!
    Kérlek konkrét ajánlattal keres meg,és más nem érdekel érte csak és kizárólag amit írtam!

Adrián-Beatrix és kamylla64 kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Adok:

trambulin, boldog nyuszi, ugróiskola, gombakert, gombaerdő, kanyargós csúszda, hintakészlet, lengyel zászló, neon tehén, neon kacsa, neon juh, neon csirke, neon nyúl, gombalabda, gombaálom, ragyogó tűzijátékok, BÚÉK!, kis kekszszörny, asztal két hódra, bariszámolás, cica-bújócska, fanyűvő, farmtranszform, fortyogó puncs, gyáva madárijesztő, hasábúszás, házi kísértet, hóddekázás, hullócsillag, kaméleonmodell, kerberosz, kosztümkritikus, konfettifánt, luxuslimuzin, pocsolyaszörny, repülésóra, sárkányeregetés, tél boszorkány, tuti tojás, kék sáv, hajts az aranyra, vörösen izzó versenyző kitehetőket.
    Mindegyikből több darab van.

Keresek:

Páncél Panni, rózsaszín pálcikahegyező.

F:125
    B:340
    Mesterségek, mentorság: minden 5.

Utoljára szerkesztett: 24.2.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.