Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok:segítsetek,sokat azt olvasok küldj egy baglyot,sajnos nem tudom ez mi,mostis kaptam ijen üzit de nem tudom hol keressem.csere miattjó lenne tudni hogy tudjak cserélni.előre is köszönöm a segitséget . -katalinjani-

Shirkán53 kedveli ezt.
  2. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Citrancs fáért :Homoktövisfát,vagy bahás xxl-es fát ajánlok!Várom a baglyodat!!

3. csio70

csio70 Fórumlakó

adok arany:kintorna,fürész,tartály,kérek:gesztenyegazda,vagy tegyél ajánlatot.

4. pepperóni2006

pepperóni2006 Fórum-zöldfülű

Mormota vackot keresek pepperóni2006

5. Grilltsirke

Grilltsirke Járnitanuló

Sziasztok. Japanakaca van valakinek cserere? Egy realis ajanlatot nem lattam kiteve. Koszi :)

alex0824 kedveli ezt.
  6. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

Sziasztok, ezeket keresem, a feladatokhoz, ha cserélhetők
    nagyon írj meg egyezünk
    Somvirág,huang pi fa, mangó fa gyümölcs,sárga trombitavirág ,hattyú ,európai borz,vidra, citnaracs,boróka bogyó,nektarinvirág .hársfavirág ,hegyi borókafenyő,

7. .emese47

.emese47 Aktív író

borz, mókusodú, bagolyvár....ezeket keresem. Farmnevem .emese47

8. ottika341

ottika341 Haladó

gesztenye gazdát keresek!toronyórám nincsen lánccal de ha érdekel irj és megegyezünk!
    ottika34

9. törppapa1968

törppapa1968 Járnitanuló

sziasztok kínálok rózsa ólakat xxl-es fákat minden érdekel írj bátran

10. Évici41

Évici41 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vidrát és somot keresek...Mit adjak érte? Évici41

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bagoly = farmon belül történő privát üzenet a posta épületében.
    Ez úton szeretnélek megkérni arra, hogy a topic szabályzatának megfelelően 1 hirdetést helyezz adott napon, nem törlünk, nem rakjuk ki többször, és legfőképp nem csevegünk ebben a topicban.

12. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Hármas vacsi és B.Ú.É.K! kitehetőket keresem.
    Cserébe van: XXL szivarfa, XXL őszibarackfa, XXL mandulafenyő, XXL szentjánoskenyérfa, XXL amherstia; alap majomkenyérfa, tamarindusz valamint neon kitehetőim.
    Már csak 3/4 órát vagyok, utána holnap délben.

13. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Sziasztok

új gazdát keres :Rozsaszin pálcikás
    :Rozsaszin szönyeges
    :Rozsaszin ragasztó
    :Rozsaszin hódfa csak is ritka dekor ki tehetök érdekelnek

Bálintnapi tyúk + kecske Fedet Aréna Ezekböl akár melyik kitehetö ért adok több db Rozsa olakat igen komoly ajánlatot tennék érte

pl :::Rozsaszin pálcikás + szönyeges + ragasztó + kokuszkopasztó + tüzcsapgyár stb Többi privádban:)

Ha cseréled keres meg köszönöm:) És meg beszéljük:)

kamylla64 kedveli ezt.
  14. Gopinatha

Gopinatha Utánpótlás-írogató

Aki küld nekem egy bulibékát, azt örökre a szívembe zárom. :)

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Rózsaszínű struccászati Tsz-t keresek!
    Adok érte 3 páncél pankát!
    :inlove:

csio70 kedveli ezt.
  16. Fruzsómuzsó87

Fruzsómuzsó87 Utánpótlás-írogató

Ki, mit kérne egy színes hódfaüzemért? :)

17. törppapa1968

törppapa1968 Járnitanuló

sziasztok cserélném rózsa nyúl kacsa kecske ló ólakat xxl-es fáimat keresek piros hódfa és piros szőnyeg csomózót

18. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Keresek:

Gyűjtöm a virágos nyuszikat. nagyon sokat szeretnék, de sajna még csak kb 40-50 db van
    Cserébe sok minden van, persze csak reális keretek között :)

(persze én is szeretnék pannit, amiből 1 sincs --azaz mostmár van 1 db, hála jófarmerlánynak, aki 'csak úgy' meglepett vele :D vagy mondjuk rózsa ólakat és terményeseket --->>> Köszönöm kanzlervikinek a meglepetés rózsaszín kacsaólat *.* , amik megint nincsenek, de nem is álmodozok...
    Az event hőn áhított tárgya pedig a fagyiágyú volt, amit köszönök btgabinak :) )

Régebbi fák, ólak, kitehetők, vagy alap barkácsolt ólak előfordulnak feleslegesen is, kisebb gazdák jelentkezését várom értük :) Még 18 engedélyem van :)

farmnevem: bubsu

farki76 és Marika312 kedveli ezt.
  19. mózes

mózes Haladó

keresek lándzsatörést, fagyiágyút, meglepi tortát poócsere, kapura rúgás , gesztenye kitevőket , a fák közül, citrancsot, tudok adni neon ólakat, neon kitevőt,bajnoki kupát, hallatlan hal, de sok minden farm nevem csengel55

20. boka007

boka007 Haladó

2 db piros kecsketejüzemem cserélném piros kecskeólra és neon kecskeólra

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.