Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. taki1973

taki1973 Járnitanuló

Sziasztok! Sárga bagoly van cserére. zuhanorepülés érdekelne elsősorban, mert az hiányzik a felhős gyűjteményemből.

2. Böbebaba81

Böbebaba81 Utánpótlás-írogató

Nekem van tudok adni. Szeretnék sima gesztenyefát. irj baglyot.

missuzy_53 kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok befejezem a cserenapot részemről!
    Elsősorban köszönöm a korrekt cseréket minden kedves cserepartneremnek (kozsuchne, Netrax csio70 anita219 Marika312 Minimaci nanobapo Kamylla64 happyman1980 Virágosnyuszi remélem mindenkit felírtam Köszönöm a sok tanácsot brekinek Netraxnak és kata0875-nek a külön sok segítséget
    Találkoljunk legközelebb :)

Utoljára szerkesztett: 31.3.16
  4. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Koszonom mindenkinek a cseret
    kulon koszonom Gabi kertje, ANYU35 es -agyrem- nek az onzetlen ajandekokat

Tigrislady, kincsembogaram67 és csio70 kedveli ezt.
  5. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, szeretném megköszönni Fenyvesi1010 és vasfű gazdáknak az önzetlen segítségüket.

6. liuska1983

liuska1983 Utánpótlás-írogató

Valaki egy Pannit!!!! Adok érte 3 kivit
    liuksa1983

szellorozsa kedveli ezt.
  7. Kafkaz79

Kafkaz79 Törzsjátékos

Dalmacska20-nak üzenem, elkeltek a bájitalfák, majd legközelebb!

Köszönöm szépen a cseréket mindenkinek, szép napot.

alex0824, Melan, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  8. dobozospicur68

dobozospicur68 Fórum-zöldfülű

2 xxl-es naspolyát adok 1-1 tehéntejfa+japánakácért,valaki?:)

szellorozsa kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Szeretném megköszönni minden kedves cserepartneremnek a korrekt cserét! És nem utolsó sorban a kapott ajándékokat! Különösen az utolsó pillanatban kapottakat, amire már időm sem volt reagálni! Nem szeretnék senkit kifelejteni a sorból, ezért nem írom le kik ők, szerintem mindenki magára ismer!:inlove:Remélem én is tudtam pár játékostársamnak örömet szerezni a küldött ajándékokkal. Találkozunk legközelebb.:)
    kozsuchne

alex0824, zsani_apja, rozecska és 9 más kedveli ezt.
  10. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Nagyon köszönöm mindenkinek a korrekt cseréket!!:) Viszlát legközelebb! Üdv, szép napot mindenkinek! ;) Puszi, pacsi!
    Markitooo

alex0824, tina07141983, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  11. dfecka

dfecka Fórumlakó

Köszönöm mindenkinek a cserét!Külön köszönet annak aki megajándékozott egy rózsa tehénnel, nagyon meglepődtem mikor rátaláltam, mivel nem kértem senkitől.Mindenkinek további szép napot!

alex0824, ljanika6, kamylla64 és 6 más kedveli ezt.
  12. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Köszönöm mindenkinek a cserét,nem sorolok neveket mert tuti kihagynék valakit :D

ada77201, alex0824, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  13. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok,
    Én is köszönök mindent, bár csak az utolsó fél napban kapcsolódtam be a csere-berébe, de így is nagyon sok örömöm lett!
    A léghajón is jó cseréket csináltam, és itt a fórum segítségével is gazdagabb lettem néhány szép fával.
    Kafkaz, Liuska, Marika, Ninett - ígérem rendesen locsolgatom majd az új fáimat. :)

mani2004, alex0824, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  14. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Én is köszönöm a korrekt cserét mindenkinek:)

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon szépen köszönök mindent most is kedves barátaimnak: tina07141983, CateW, és .Banános.Joe_Tsz™-nek. Nélkületek nem sikerült volna. Millió hála nektek. :)

16. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Véget ért a csere-bere !Mint már írtam számomra nagyon jól sikerült !!Sok gazdával volt cserém mindenkinek köszönöm !! Külön szeretném megköszönni az ajándékot hugi77-nek.Olvasta,h bagoly narancsot szerettem volna ,szándékában volt küldeni, de nem volt cserélhető.Kárpótlásul megajándékozott egy narancs Hollóval.Nagyon köszönöm !Nem szoktam elfelejteni ,majd viszonozni fogom.Akinek küldtem ajándékot használja jó egészséggel /kár,h nem jeleztek vissza /.További szép napot mindenkinek :mani2004

17. kata0875

kata0875 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Köszönöm mindenkinek a korrekt cseréket!kicsak,pikom,apuci30,dfecka,Katica031971,PeLa1987,hupi78,Jimmyt szomiknak és gazdáknak!
    Nélkületek nem ment volna!:)

mani2004, alex0824, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  18. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Köszönöm mindenkinek a cserét. Külön köszönet skalimaci gazdának.:)):D

19. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Sziasztok!
    Köszönöm mindenkinek a korrekt cseréket!és btgabinak a fel az égbe,kitehetöt!:)és rudolfbieer barátomnak a csodás ajándékot amit adot:)barátod csaba

alex0824, ljanika6, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én is köszönöm mindenkinek az ajándékot és a cserét.. Bonba gazdának..Kitty-Queenek..Kertitörpikének..Tinának:)

alex0824, bonba73_Gazda, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.