Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. morzsi25

morzsi25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Kis unokámnak keresek bármilyen kettes kitehetőt amit felhősorra lehet tenni igaz, hogy a 81-es szinten van de nagyon sok az üres nem tematikus felhője ha tudnátok segíteni hamzabob a farm neve neve, és amit kértek cserébe morzsi 25-ről küldöm.

csio70 kedveli ezt.
  2. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!

Keresek:
    XXL bahamás (makadámia, paradicsom, annóna, langszat, frangipáni) fákat
    Páncél Pannikat
    Neon ló, áthatolhatatlan védelem, ínyenc pandalovag, jelentéktelen jelölés kitehetőket

Tudok adni
    értük:

Kitehetők: (mindből több van) ragyogó tűzijáték, gyümölcsróka, jégszobrász, termálforrás, farmtranszform, darts tábla, házi kisértet, gyáva madárijesztő, gombalabda, hullócsillag, repülő róka, tél boszorkány, hologramgolf, kihajtós képregény, forró fürdő, mackósan ízletes, képregény rajongók, BÚÉK! (tp), ajándék-csomagoló automata, Újévi kívánságom..., fekete láng, kék sáv, hajts az aranyra, zöld fenyegetés, édes csőr (ezekből az általam keresett kitehetők tp-jének kétszereséért válogathatsz)
    Parthenon I., II, III kitehetők, külön-külön

Bahamára: papagáj ++ ólakat, XXL banán fákat
    Titokólak:
    ha cserélhető: hattyú, vidra is
    Farmos titokfák:
    XXL farmos fák:
    nagyobb mennyiségben (őszibarack, cukorjuhar, mandula, berkenye, bükk, mandulafenyő, só, stb....)
    Rózsa ólak: (tyúk, nyúl, kecske, juh, disznó, kacsa, tehén)

Konkrét ajánlatokat várok (miből, mennyit)!!!

3. zselike

zselike Járnitanuló

Sziasztok!
    Keresek kerti kereszteződést, akinek van írja meg mit kér érte.

4. harckocsitorony

harckocsitorony Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kb. 1 hónapja véletlenül találtam erre a játékra, regisztráltam, kipróbáltam, próbálkozom vele. Igazán szólva sok mindenre nem jutottam, jelenleg 17 szinten vagyok, de tetszik a játék és mivel eddig töretlen a lelkesedésem, sokáig szeretném folytatni kertjeim ápolását.
    Más játékokkal ellentétben, itt azt tapasztalom, h van olyan, aki segiteni akar, csak úgy...s megkérdeztem magamtól: Van ilyen? Valóban?
    Nekem bármit küld valaki, azzal segitség mellett még örömöt is szerez nekem...s cserébe?
    Hát nem is tudom, van 1 kakasom, 1 teknősöm meg 1 farkasom, aminek nem tudok tápot késziteni még, igy azok pihennek a pajtában (csp hiány miatt meg nem veszek nekik tápot), ezeket tudom cserére felajánlani.

csio70 kedveli ezt.
  5. Simon_Ilona

Simon_Ilona Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Keresek : szigoruan horgászatot, neon kecskét és neon csirkét.

csio70 kedveli ezt.
  6. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kecsketej fákat keresek!
    zsazsi04

7. jarireni

jarireni Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Keresek magnólia,ringló,tojásfa,aranyesővirág,mangosztánt,sárgatrombita.borokabogyó,szamóca,achacha és mókus,medvét és mormotát!Írjátok meg mit kértek érte cserébe!

csio70 kedveli ezt.
  8. ági1948

ági1948 Törekvő

Sziasztok.
    Keresek sárkányfát és aranyasővirágot.
    Irj mit kérsz érte.

Sziasztok.
    Minden fajta ólam van cserére cukkinis almatortát vagy répásalmást kérek értük.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.16
    kamylla64 kedveli ezt.
  9. kismixeres

kismixeres Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Eu borzot keresek,tudok adni rózsa disznóólat vagy neon ólat.

10. Rigó0311

Rigó0311 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Keresek neon ólakat: tyúk, kecske, juh, kacsa.
    Tudok érte adni neon: disznó, pulyka, ló ólakat.
    Piros: tyúk, nyúl, denevér, disznó, juh, kacsa, kecske, tehén, béka, ló, hal, kaméleon, panda ólakat.

Rigó0311

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
  11. Anett0310

Anett0310 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Fényes társaságot keresek :)

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Bahama titokállatokra fölösleges cserét lebeszélned - 4 hónapnál fiatalabb, nem lesz cserélhető - te maradsz kellemetlen helyzetben.........

Peszi2, kutyaszálló, apuci30 és 4 más kedveli ezt.
  13. kyky745

kyky745 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Fair Trade felhősoromat elcserélném.Érdekel rózsa teve,lúd,egéról.

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

Legalább annyit tegyetek már meg, utánanéztek, mit is ajánlotok fel vagy kértek : teljesen fölösleges olyan tárgyakra cserét lebeszélni bárkinek is, ami 4 hónapnál fiatalabb..........
    Titokólak, titokcsemeték, faválogatás fái és még sorolhatnám.
    Nem olyan nagy dolog ez, és sok konfliktustól kímél meg titeket.......

tina07141983, Peszi2, Puszpang és 10 más kedveli ezt.
  15. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Nildia!
    Mikortól látható a cserélhető dolgok friss listája?

16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Kedves cseretársaim!
    Jóó sok csere le van beszélve, azonban a régóta tomboló vihar/zivatar zóna középmagyarország felől most kezd begyűrűzni erre felé (Tisza vonala) ezért ha nem küldeném a cuccokat 14-órától akkor annak alapos "technikai" okai lehetnek. De minden egyes lebeszélt tárgyat küldeni fogok később, vagy este/holnap stb. Azért remélem, hogy ez a zóna hirtelen irányt fog váltani és 14 órától megkezdhetem az annyira várt akciót. Üdv, lukimi.
    Bocsi, az offért, de sok baglyot kellett volna röptetnem.

H-Anita, Tigrislady, pormacska1 és 9 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

fekike13 a nick nevem, nagyon sok jóból kimaradtam, akinek van fölösleges terményes fája (bájital,só,stb) esetleg ólak, nagyon nagyon hálás lennék! Akár csere is érdekel!:)

Előre is köszönöm mindenkinek aki gondol rám!:)

18. szomjas

szomjas Haladó

Sziasztok!
    Sajnos még nem tudtam utána járni!
    A textilmalom, a titkosügynök képző és az illatszertár cserélhető most?

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Nincs mindenről pontos információnk. a legbiztosabb általános érvényű szabály a cserenapokra: ami megjelenik a csere-/ajándékozó ablakokban, az küldhető, amit nem láttok, az nem.

20. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Hiányzik az eu borz ól. Nem tudom, hogy cserélhető lesz e ha igen akkor nekem 1 Pannit megérne. Sajnos csak holnap reggel leszek gépnél, de akkor viszont szeretnék cserélni. Írjatok és reggel cserélünk!

csio70 és *-ToFarmer-* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.