Ajándék cserebere - Archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Reira*, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hana*

Hana* Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Továbbra is keresek egy sima borzlakot (nem EU-s), illetve gesztenye-, őszibarack- és sófát. :) Kenguru és mosómedve is érdekelne, de bármilyen piros ólra vevő vagyok. :) Levélben várom a csereajánlatokat :) További szép napot mindenkinek! :)

2. -Tejescsárda-

-Tejescsárda- Fórum-zöldfülű

rózsa békát, rózsa ludat, rózsa hollót vagy rózsa kakkot keresek, van rózsa juhom és tudok még adni mellé vidrát vagy neon kitehetőt, akár neon ólat is

3. csio70

csio70 Fórumlakó

Keresem,partra vetett hal kitehetőt.
    Adok éjszakai repülést vagy biztonságos landolást,vagy valami mást.

4. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Sziasztok! bájitalfát keresek. üziket írjatok a farmra, hogy mit szeretnétek érte

5. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Üdv mindenkinek
    Sztem az alacsonyabb szintűeknek érdemes benézni a csere oldalra is a játékon belül az előbb láttam h piros kacsa van japán akácért 1:1-ben és szárny bontogató szintén ugyan így
    S hogy ne legyek off régi Kék Körhintám eladó!

Peszi2, LBetti, pormacska1 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Cserélném 1 XXL és 2 sima sófámat, akár termékekre vagy kerti kereszteződés kitehetőre. Abban az esetben ha a kitehetőt cserélné valaki még megtoldom 1 pink tehénkével.Vagy a 3 fát + pink tehén 1 Eu borzra cserélem!

7. Porbaba

Porbaba Haladó

Sziasztok!
    Tényleg nincs senkinek fegyverhordozója?

8. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

piros hódfaüzemet szeretnék írd meg mit kérsz érte köszi

9. PUMPLIKA

PUMPLIKA Utánpótlás-írogató

Pink hódfaüzememet cserélném

10. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Adnék 1 bájitalfát, 1 sófát, 1 virágdrótfát, 1 cukorfát és 1 karácsonyfa 2011 -et 1 kerti kereszteződés kitehetőért.

11. adricio

adricio Járnitanuló

Sziasztok!
    Keresek:cica bújócska,macskajkovszkij,szerelemlámpások,egon és ella,karácsonyi láz,mézeskalács ház,fagyizó,fagyiágyú,tojásfürkész,kapura rúgás,lándzsatörés,húsvéti csibe,csokinyuszi,

Vannak xxl-es fáim,tehénistálló rózsaszín,neon disznó,pulyka,ló
    piros kacsa,denevérbarlang,hollóhajlék,kecske,juh,tehén,pulyka,ló,halastó,tehenészet,kaptár,szamáristálló.
    hattyú,vidra,bagoly,tatu,farkas,gólya,kacsacsőrű,jégmadár,kakasülő,mosómedve,szárnybontogató,sün,medve,teknős,vakond,pillangó,
    kivi.
    narancs és sárga fejlesztések

baglyokat várom az adricio farmra

12. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

pitomba xxl kerestetik

több db

ird meg mit kersz erte/ertük.

Hermione72, Andzsi1971, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  13. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

utolsó eu borzomat oda adom 2 panniért

14. kisgazda300887

kisgazda300887 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ezeket keresem,
    a feladatokhoz, ha cserélhető nagyon meg egyezünk írjatok baglyot most az utolsó pár percbe hát ha sikerül cserélni

huang pi fa,
    arany virág ,
    európai borz
    ,vidra,
    szarvas,
    flamingo.
    vöröspanda
    ciboróka bogyó,
    bougainillea fürt
    tamariszkusz mag
    sárkányfa (sárga színű)
    rolliniafa
    maringa

15. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

Sziasztok, ezeket keresem, a gazdaköri feladatokhoz nagyon- nagyon írjatok baglyot (valiki cserélne írjatok meg egyezünk )

arany virág ,

európai borz
    szarvas
    flamingo.
    tigris
    vöröspanda
    hársfavirág,
    barkoca ,
    bougainillea fürt
    selyem akác
    sárkányfa gyümölcsét a sárga színűt
    rolliniafa
    maté
    acai bogyó
    maringa
    pitomba
    ördögcérna bogyo
    kesudio
    mangoszta fa
    sziasztok én most már megyek mindenkinek továbi jó cserét kívánok

Utoljára szerkesztett: 31.7.16
  16. Latifundium_nostrum

Latifundium_nostrum Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Keresek 3 db, sima felhősorra kitehető 2×1-es dísztárgyat, olyanok érdekelnének, amiknek alig van értékük (tehát lomok)!

Sajnos a párom reggel a lelkemre kötötte, hogy keressek de nekem totálisan kiment a fejemből, pedig voltam a topikon ma többször és most rettenetesen mérges, teljes joggal és szeretném kiengesztelni ha hazaér a munkából este :(

Nem tudom mit tudnék ajánlani cserébe, mert minél inkább értéktelenebb annál jobb, nyitott vagyok a javaslatokra, de toronyórát lánccal ne kérjetek légyszíves.

Keresnék ezenkívül csibéimnek ringló, ginko, gesztenye és bájital fákat, mert sajnos kifogytunk az elajándékozhatókból.

Van érte 1 db huang pi, 1 db mangosztán, 4 db fekete fűz, 1 db hegyi boróka és sok más sima, xl és xxl fánk, vagy éppen farkas, jégmadár, kacsacsőrű, kivi, mosómedve, sün, teknős, mindből több is (huang pi esetén 2 fát szeretnék).

Köszönöm! Sziasztok, szép napot mindenkinek!

17. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Nagyon szeretnék egy európai borzot ha segítene valaki! Az eventet elbuktam mert a kórházi net 3 napja nem múködik hiába fektettem bele ennyi munkát! Most nem tudom viszonozni mert pár pillantra kölcsön kaptam egy mobil nettet! Köszönöm ha valaki tud segíteni! Amint tudom meghálálom valamivel! Nagyon szomorú vagyok! Több szerencsétek legyen!

18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia :)
    Meg tudod nézni ki küldte.
    A "Szomszédok" fölötti kék ajándékládára kattints! Ott láthatod kik küldtek neked ajándékot és akkor már nem lesz gond, hogy megköszönd neki/k/ :)
    Hogy ne legyek off: Makrancos barilányt keresek.

Utoljára szerkesztett: 31.7.16
    zsani_apja, Gio és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  19. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

cserére felajálom a Lombok az ablakba -- és a Búék sor 3 kitevőét 2 páncélpanniért Tyúkanyó1949

20. Szomszika

Szomszika Rutinos

Eu borzot keresek cserébe van vidra, éjszakai repülés. Levelet zony farmra kérem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.