Ajándék cserebere - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik verzió tetszik jobban, mi az amit szívesebben látnál a jövőben?

Szavazás lezárva: 20.11.17.
  1. Szigorú szabályozás a megjelenő tartalmakat illetően, ahogy korábban volt.

57.8%
  2. Maradjon a mostani, gyakorlatilag moderációtól mentes működés.

19.9%
  3. Mindegy, mindkettőnek van előnye és hátránya is.

22.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ferenc0359

ferenc0359 Fórum-zöldfülű

Sziasztok már régi vágyam,hogy legyen gesztenye gazdám,de sajnos olyan horribilis csere dolgok szükségesek érte,ami sajnos számomra elérhetetlen.Nem kunyerálás képen írtam,az sosem volt kenyerem.

2. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok!Én is nagyon szeretnék suriname cseresznyefát, mint oly sokan mások, de sajnos nincs brokkoliagyam ami most olyan nagyon kelendő. Tudnék adni érte pink angórasimogatót, pink tehén, pink disznó,pink ló vagy pink nyúl ólat. 2 darabot is választhatsz vagy írd meg minek örülnél hátha tudunk üzletelni!

3. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Cserélném : Bálint -napi kecském, Bálint -napi tyúkocskát,Szívek királypálmáját,VB léggömb ,RTL II Beach party ,CBS traktor, Fagyöngyös puszi, Virágos bari , Ámor ágyúja, Szerény kis virág ,Ámor kútja ,Varsói hableány !
    Ami érdekel : Csak pink terményes ólak újabbak kérlek konkrét ajánlattal keress ha érdekel valamelyik !

4. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Úgy mint tegnap este ma is szeretnék gyűjteni, recept hiánya miatt, néhány racs-ot ! Cserébe küldöm az általad kért alap vagy fejlesztett ólat, vagy alap és fejlesztett fákat. Ha neked sok van nagyon szívesen cserélek veled!

5. Alfonz70

Alfonz70 Utánpótlás-írogató

kérés ha valakinek van felesleges Magellán bükk fája polip zerge suriname-i cseresznye pekánfa dió csillag almafa hólyagfa jappán viaszbogyóés meg válna tőle szívesen fogadnám ajándék ként előre is köszönöm?
    Szeretném meg köszönni Farm Tadity nak az ajándékokat.

Utoljára szerkesztett: 18.8.18
    Marika312 kedveli ezt.
  6. Mirandaaa

Mirandaaa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gesztenyegazdát keresek, hogy kipróbálhassam a felhőmet. Csak ezért cserébe van a következőkből: XXL mézgafa, Norfolk-szigeti fenyő, szarvasbogár lak, vörösfenyő, zergekarám, szerecsendió XL, csillagalma, kínai datolyafa XXL, szomáliai balzsamfa, chilei fenyő, mosódió, pomelofa, szantálfa, rózsa teve, XXL tikifa, suriname-i cseresznye, gyapotfa, ötlevelű akébia XL. A felsoroltakból csak 1-1 db van, de hajlandó vagyok többet is adni a gazdáért.

7. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

sziasztok ezeket a kitehetőket keresem a felhőre: Vidám silift, barlangi meglepetés, egészséges nasi, csapd le a zombit, hátborzongató vacsora

8. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Keresek Majmos és Baglyos golyórágó-adagolót.

Adnék érte cserébe más kitehetőket (pl: tündéri szivárványt, vagy precíz tudományt, stb)
    vagy teliholdas éj I-II felhősorra elemeket (szörnyhal-szörnytraktor-vámpírcsárdás-strucckísértet, kerberosz-drakulanyúl-boszorkánykonyha-pókháló-koponyagyertya)
    vagy teliholdas fákat vagy ólakat
    vagy bármilyen titokólat vagy titokfát, bájitalfát
    vagy fákat (pl mézgafa) vagy XXL fákat (pl tamarilló, ördögcérna, stb szantál is), vagy akár valami rózsaólat, ha nekem van.

Szóval szólj, mit szeretnél az adagolóért cserébe és megbeszéljük. Nekem olyan nehéz kitalálnom, neked mi kell. :)

9. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Keresek gesztenye pók és gesztenye gazda kitehetőket. Bármit adok érte ha van olyanom amit kérsz érte. Farmnevem: lüszike69

10. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Sziasztok

Adok:

Pink illatszert 4 Panniért
    Pink Mogyorótaposót 3 panniért
    Minden Pink terményes ólakat és sima ólat
    Minden új titok ólat és fát : oroszlán, polip stb..
    Szambabarit, eiffel torony, diadalív, nyitott aréna, és egy csomó retro kitehető

Keresek Neon Pandát, tevét, majmot, szamarat, halat és struccot.
    Békás megmentő, Homárok szerelmi dala, kitehetőket és Pannikat

11. .emese47

.emese47 Aktív író

Sziasztok. Viking szaunát szeretnék ajándékozni egy kedves gazdának, de nem tudok. Miért nem küldhető?

12. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Keresek pink illatszertárt , kínálok érte 3 darab neon pandát, 3 neon tevét és 3 neon makit. De lehet más neonból is választani.

13. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Van egy pár rózsa ólam (holló,disznó,pulyka,kecske,juh,kutya,egér,strucc,teve)
    Pannit szeretnék érte!

14. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Tudod vannak dolgok amit én sem értek, egy példa: a teliholdasnak szinte minden eleme küldhető (ól ill fa) egy nem - és persze az ami nekem kevés van - a borzongató fűz

Marika312 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Keresem az alábbi kitehetőket: relaxált pandák, relaxált kaméleonok, bio fűnyíró.
    S még pink pillangókertet. Ha cserélnél konkrét ajánlattal keress meg! Csak reálisan! :)

tina07141983 kedveli ezt.
  16. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    2db neon tyúkólat adok 1 neon pandakuckóért

17. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Sziasztok!
    Rózsa sajtgazdaságot cserélnék más rózsa terményesre.
    Ki mit cserélne?

18. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

nekem van gesztenyegazdát keresek

19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, küldtem egyet ajándékba.

20. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok
    Keresem a tündéres kollekció darabjait:
    Kis esőcsináló - Tündéri szivárvány - Pillangókeringő - Kekszes tökfej - Kellemes szendergés.
    Írj, ha cserélnél

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.